Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fuornis

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
IDDQD Viszlát, Bomberman! 2012.02.06 10:57:14
Jó, hazudtam, pont Bombermantől nem kell elköszönni, csak a klasszikus játékot, az egyik ős-multiplayert (Dyna Blaster néven ismerhetik páran, illetve Atomic Bombermanként) eredetileg készítő japán cégtől, a Hudson Softtól. Mert hogy felvásárolta őket a Konami tavaly, most pedig…..
IDDQD Skyrim + Kinect = ? 2011.12.12 10:59:34
Skynect? Kinrim? Pár éve egy WoW-os haverom hosszasan elmélkedett azon, hogy a Dance Dance Revolution dancepadjét valahogy ráhekkeli a játékra, és pár szteppeléssel végignyomott raid után olyan vádlija lesz, mint Lance Armstrongnak - de ez a mozgás, és hangérzékelős Skyrim-buli…..
Fuornis 2011.12.12 19:19:31
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
IDDQD Heti retro: Head Over Heels 2011.09.29 09:30:00
Legutóbb egyik örök kedvencemet, a Head Over Heelst szavaztátok be a rovatba, úgyhogy hétvégén elővettem a játék remake-jét, hogy kicsit felelevenítsem az emlékeket. Az lett a vége, hogy egy szuszra végigjátszottam örökélet és térkép nélkül, és minden koronát megszereztem…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
Anno már beszámoltunk a Smithsonian intézet készülő videojáték-történelmi kiállításáról, ahol a játékokat mint művészeti ágat mutatják be. A kiállítás ugyan csak 2012-ben nyit, de most megint van okunk írni róla, véget ért ugyanis a hatalmas szavazós kampány, amiben…..
Android Pletyka: Androidos Kindle? 2011.03.21 02:20:00
Mióta a számítógépen telefonálni, a telefonon pedig számítógépezni lehet, már nem lepődünk meg semmin. Hogy elektronikus barátaink folyamatosan közelítenek-távolítanak egymáshoz és -tól, azt tudjuk, de hogy milyen lesz a végső kütyü, és lesz-e egyáltalán, arról…..
IDDQD Heti retro: Comanche 2011.03.03 15:00:00
A Comanche öt jelölt közül 53 százalékkal, meggyőzően nyerte a két héttel ezelőtti szavazást. Látszik, hogy sokan szeretik itthon, és ezzel a játék akár be is állhat a Defender of the Crown mögé a sorba: máshol nyoma sincs ennek a rajongásnak, a neten alig van róla infó, a…..
Az elmúlt hetekben minden a Watsonnal volt tele: az IBM szuperszámítógépe egy háromnapos Jeopardy-maratonon legyőzte ember kihívóit (később aztán kiderült, hogy ő sem verhetetlen). Az esemény miatt megint felkapta a mainstream sajtó a mesterségesintelligencia-kutatásokat, a New…..
Meglepetést ígértem a hétre, de amit eredetileg terveztem, egyelőre nem jön össze. Közben a Comanche nyerte a múlt heti szavazást, de annak meg nem tudtam még rendesen utánanézni. Szerencsére az ilyen esetekre tartogatok bármikor bevethető témákat, most például egy olyan…..
Hát igény az lenne rá, ezt bizonyítja, hogy a Skyfire egymillió dolláros forgalmat bonyolított az első héten. A program lényegében egy fordító: fogja a neten található Flash-videókat, saját szerverén átkonvertálja azokat H.264-be, majd ezt küldi tovább az iPhone-ra, hogy…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
Fuornis 2010.11.09 18:51:02
Szülinapi hetünk utolsó nyereményjátéka következik. Erre most sok időtök lesz, jövő vasárnapig, azaz október 17. éjfélig várjuk a megfejtéseket. A lenti képen látható 16 játékhős, akiket screenshotokról és artworkökről gyűjtöttünk össze. A feladat a 16 játék…..
Appleblog Lezúztam az iPhone-om 2010.09.14 12:28:00
Nyugalom, az i-Doki rovat nemhogy nem szűnt meg, még csak át sem alakult, egyszerűen csak két hetet késik, de addig sem kell Apple-mester nélkül maradnotok, hála annak, hogy hétvégén kicsit összetörtem a mobilomat: Az eset azért meglepő, mert ez az iPhone lényegében már mindent…..
Az elmúlt napokban több cikk is jelent meg az iPhone 4 új kijelzőjéről, a Retina Displayről. Másoknak is feltűnt az, ami az élő közvetítés alatt nekem is, mégpedig hogy Steve Jobs egy erősen túlzó képet vetített ki, hogy megmutassa, milyen éles vonalakra képes az új…..
„Boing boom tschak” – énekelte a Kraftwerk valamikor a nyolcvanas évek közepén, megmutatva, mennyire minimalista lehet az elektronikus zene, és hogy ez a minimalizmus is lehet élvezhető. „Point click space” – jelentette ki Bart Bonte jó 25 évvel később,…..
Kérem szépen, egyik olvasónknak, ubulgézának köszönhetően gyöngyszemre leltünk az internet bugyraiban, mégpedig a nálunk is látható The Big Bang Theory, azaz Agymenők 2006/07-es évadra készített, eredeti, soha be nem mutatott pilotjára. A sorozat első inkarnációjában Sheldon…..
Lássuk be, nem kockázatmentes egymásnak ereszteni 2*11 férfiembert, hogy a világ egyik legjelentősebb sporteseményén küzdjenek egy aranyozott kupáért! Ha ehhez még hozzávesszük, hogy talán a VB az egyetlen labdarúgó esemény, amelyet még a nők is viszonylag nagy arányban néznek,…..
Néhány nappal a 3G-s iPad megjelenése után máris elkészült és letölthető a Spirit jailbreak, amivel minden eddiginél könnyebben törhető fel az iPad, iPhone 3GS és 3. generációs iPod touch.Az egykattintásos törés újra elindítja a macska-egér játékot, viszont az…..
Fuornis 2010.05.05 16:56:22
@barnabasmusic: Mi volt a gond? Igazából sztem csak arra kell figyelni, h a jailbreak succesful felirat után(gépen) még jó 3-4percig connect to itunes- felirat díszeleg rajta,(Touchon) ami alatt békén kéne hagyni(Én itt *********tam L)
ps :Itunes-t azért frissíts előtte(csak a legújabbal műxik együtt a Spirit)
Fuornis 2010.05.05 19:34:18
@landilevente: Ne tessék bántani a jailbreaket, kérem szépen, mert ezek egy sima backup(teljes, legjobb esetben darab papírra felírt jailbreakes applistával)+restore+JB műveletsorozattal orvosolható, cserébe pedig sok-sok olyan funkciót tesz lehetővé, amit Jobs bácsi legjobb esetben is csak ígérget(igazi multitask már évek óta van, mappákkal, háttérképpel együtt, sőt, a forgatható springboard személyes kedvenceim egyike)
Bizonyára sokan hallottatok róla, hogy Steve Jobs a múlt héten nyílt levélben fejtette ki véleményét a Flash-ről. Ebben elmondta, hogy a Flash a zárt rendszer, hiszen az Adobe által kontrollált és csak az Adobe által elérhető (az Apple a weben az open source híve, egyébként nem),…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..