Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marilee K.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Templommá alakított mozi New Yorkban. Fotó: nycscout - Scouting NY A legtöbb funkciója vesztett épület a világ nagyvárosaiban alighanem mozi és templom. Számos elhagyatott filmszínházról esett már szó itt az Urbanistán, érdekes, hogy többükbe színház…..
Gyülekeznek már a piros ingesek, itt vannak a bangkoki kapuk alatt. Az ország különböző részeiből érkező Thaksin-hívek több találkozópontot állítottak fel, ezek előtt pedig a rendőrök jelöltek ki ellenőrzési pontokat, ahol átvizsgálják a kocsikat, motorokat.Péntek késő…..
A világ angol nyelvű része sajnos nem igazán tudja, hogy a honnan jöttél kérdésre előadott Hungary - Hungry szóviccnél nincsen unalmasabb és bárgyúbb egy magyar számára. Általában megbocsájtó félmosollyal tűröm a próbáltatást. Thaiföld azonban tud újat mutatni a…..
90 Liquido - Narcotic 2009.11.14 10:00:00
Év: 1996/1998 Nemzetiség: német Kipróbáltátok már, mennyi ideig tudtok a fáradtság tüneteit nem mutatva fel-le ugrálni? Hát most itt az alkalom. Igaz német mintára nekik még a punk is csak happy lehetett anno, amolyan lightos-tombolós, örömhormonokat serkentő zene ez. Bár ez a…..
A címbéli mondat fordítása számomra régi rejtély. Amikor elhíresült a "disz isz dö biginning off a bjútiful frencsip" (vagy hogy mondta...) a Macskajajból, én nem igazán értettem, hogy mi ez (nem láttam a filmet, csak idézgették sokszor). Amikor megmagyarázták, hogy de…..
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Marilee K. 2009.09.24 14:56:51
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
Kerékagy A bicikli a megoldás 2008.09.21 20:32:00
Az autómentes napon a megszokottnál nagyobb dugók lehetnek a városban, aki teheti, jobban jár, ha hétfőn BKV-val vagy biciklivel közlekedik, az Andrássy út ugyanis egész nap le lesz zárva, este pedig a város több pontján lehet torlódásra számítani a rendhagyó Critical Mass…..
Szombaton négyen, hétfőn egy nő, kedden egy 21 éves fiatalember haltak meg, mindannyian herointúladagolásban. Arról persze a rendőrségnek fogalma sincs, hogy az áldozatok túlságosan szennyezett avagy túlságosan tiszta heroint fecskendeztek be maguknak.A rendőrség csak tapogatózik,…..