Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila1234

0 bejegyzést írt és 693 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott tartunk, hogy abban az országban, ahol a Fidesz kedvenc udvari kobzosának HELYTELENÜL titulált előadóművész és az Országgyűlés elnöke egyaránt azt vallja, hogy az asszony az otthon, gyerekszülve jó, és ne építgessen magának karriert, szóval abban az országban, ahol a partnerbántalmazás az…..
Októberben indul az HBO következő nagy dobásának szánt Westworld, amit mi Feltámad a Vadnyugat címen ismerhetünk, hiszen egy remake-ről van szó. Michael Crichton, a Jurassic Park és a Vészhelyzet kitalálója írta a forgatókönyvét, a sztrorija meg annyi, hogy van egy androidokkal benépesített…..
Két kép is kikerült a Neil Gaiman-klasszikus sorozatverziójáról, amint 2017-ben mutat majd be a Starz nevű amerikai kábeladó. A szereplőgárdához nemrég csatlakozott Cloris Leachman és Peter Stormare is egyébként. A képek az Entertainment Weeklyben jelentek meg, és Mr. Wednesday (Ian McShane), Shadow…..
Váratlan kis magyar médiaháború ütötte fel a fejét a jobboldalon: Huth Gergely, a Fidesz frakció által sűrűn támogatott Pesti Srácok főszerkesztője beperli Széles Gábort, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosát. Huth azon pöccent be, hogy Széles egy már azóta törölt Facebook-bejegyzésben…..
Attila1234 2016.06.07 08:16:05
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Rékasi Károlyt vasárnap kellett ismét megműteni, mert több lap információja szerint elviselhetetlen fájdalmai voltak. A tavaly nyáron balesetet szenvedő színész idén februárban egy csontpótló műtéten már átesett. A Blikknek Pikali Gerda nyilatkozta, hogy újabb operáció vált szükségessé, mert Rékasi…..
Attila1234 2016.05.03 14:01:48
@ubu1a: Jó lenne, ha nem menne a színvonal rovására...
Nem kell ezt cifrázni, az Ádám keresi Évát második adásában a pöcskontent dominál majd. Pucérkodás az ugrás után...
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..
Attila1234 2016.04.25 14:26:28
Ha valakinek úgy rémlene, hogy Róisín Murphynek csak nemrég jelent meg új lemeze, nem nagyon téved. Jelenleg egy éve sincs, hogy kijött a Hairless Toys, de július 8-án már jön a következő Take Her Up To Monto címmel. Szóval az énekesnő nem egy, hanem két lemezt is bemutat majd a Szigeten…..
Egyre több jel mutat arra, hogy a ma elkezdődő forgatás lesz a Sherlock hattyúdala, legalábbis erre a következtetésre jutottak a szaklapok. A negyedik évadról egyébként Steven Moffat showrunner elárult pár dolgot, ennek alapján a múlt árnyai visszatérnek kísérteni a Baker Streetre (értsd: Moriarty…..
Amikor Friderikusz Sándor megfogalmazta azt a közleményt, amiben megszakított minden kapcsolatot a számára vállalhatatlanná vált TV2-vel, minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy…..
A hozzánk eljutott dokumentum alapján megírtuk, hogy a Kállay-Saunders Band képviselői (kiadófőnök, menedzser és az egyik tag a zenekarból) megegyezett A Dalt gyártó Apropó Médiával arról, hogy a cég nem követett el hibát az élő műsorban. A dokumentum szerint Kállay rendesen, C mollban hallotta a…..
Úgy ahogy van, az első mondattól az utolsóig elképesztően vicces. Idris Elba reakciója a "Valentin-napon kijár nekem a barna csoki" mondatra felejthetetlen. ..
Attila1234 2016.02.16 12:32:23
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Az MTVA egyelőre jobban áll egy perben, menten ki is tették, igazuk van, mi is ki szoktuk, csak mi nem kamuzunk, hanem közzétesszük a tényt. Az MTVA nem bírta ki, hogy a Facebook-posztban ne közöljön három ordas nagy hazugságot. A fenti állításokkal kapcsolatban a helyzet a következő: Az Index…..
Attila1234 2016.01.15 15:47:42
@sixx: Nem kell rögtön bedurcizni egy kis szeretetteljes piszkálódáson. Szövegkörnyezet ide vagy oda, akkor is ütne, mint szlogen! Ehhez ragaszkodom.
A Hangaszál a tízéves Anna and the Barbies zenekar tizedik videoklipje. Igazi különlegessége azonban az, hogy Pásztor Anna újra tíz év után először újra táncol benne, és egy új arcát mutatja meg. A dal a Szabadesés lemez legmélyebb hangvételű dala, és a zenekar egy régi…..
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
Attila1234 2015.04.15 10:59:49
Az egyik, a Gone Fishing már régebbi, van vagy két hetes, de az Exploitation olyan friss, hogy most került ki a Facebookjára is. Egyébként, ahogy már írtuk korábban, Murphy nyolc éve nem csinált olyat, hogy lemezt adott volna ki, de május 11-én már jön is a Hairless Toys.…..
Attila1234 2015.03.25 14:55:12
A héten zajlik ez a kiváló kezdeményezés, amit egy srác vállalt be nagy elánnal, miszerint egy hétig kizárólag csak Nickelback számokat fog hallgatni. Természetesen nem öncélú ez a tett, hanem egy, a fejlődő országok számára vízellátást biztosító jótékonysági…..
Attila1234 2015.02.20 08:03:40
Sok jó helyen megfordultam már reggelizni, a mostani New York-i túrámon is történtek izgalmas dolgok, de ez a reggeli talán a legemlékezetesebb!  Persze magát a maratont se fogom egyhamar elfelejteni, meg is írom majd, és volt pár fantasztikus éttermi gasztrokaland is, de ez a…..
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
Attila1234 2014.10.25 18:02:10
@Gyéressy Károly: Egyelőre.. Itt persze csuda világ épül, vak aki nem látja. :)
Attila1234 2014.10.26 01:13:57
@Blogger Géza: Micsoda meggyőző érvelés! Komolyan, te mégis mit gondolsz az általad képviselt retorikáról? :D Hogy jön ide pár kalandvágyó arc, akinek vonzó a gyenge Forint, és ezért úgy élhetnek itt, mint a király? Ők ott miért gazdagabbak, miért jobb ott az élet? De a kérdés inkább az, hogy ezt hogyan érték el? Mi volt a titkuk? Lehet, hogy csupán a titok a becsületes munkában, az egészségesebben társadalmi berendezkedésben és a kisebb korrupcióban volt?
Nem akarom elsütni azt a közhelyet, hogy manapság minden látványfilm ugyanazt nyújtja, de valahol mélyen valójában ezt a helyzet. Hiába tesz valaki kitérőt az übercool akciófilmek, az időutazós sci-fik, a cinikus legendarombolás felé, vagy éppen csak egyszerűen humorba…..
Attila1234 2014.08.26 11:13:15
Új lemezen dolgozik a Kaukázus, amiről meghallgatható az első dal Ciprus (Szódával elmegy) címmel. A 2010-ben feloszlott zenekar egy ideje újra aktív és a nyári fesztiválszezon után stúdióba vonultak a következő albumuk felvételeire. "A készülő album zenei szövete elég…..
Attila1234 2013.12.13 18:01:15