Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriella286

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újjászülestésem rövid története Az én problémám kb 5 évvel ezelőtt kezdődött. Ebben az évben nagyon sok trauma és inger ért, és ennek következményeként, könnyebb volt megszámolni a végig aludt éjszakákat, mint azokat, ahol csak álmatlanul forgolódtam. Ebben az évben elveszítettem egy…..
Az kannabisz olaj cukorbetegség elleni bevetésének vizsgálata egy ideje már az orvosok kutatási területét képezi. Természetesen nem az illegális kábítószerről van szó, hanem a kender egy jótékony összetevőjéről. Az olaj egy kenderből kivont kannabinoid, amely nem pszichoaktív anyag, nem fenyeget…..
A fitokannabinoid az alvászavar elleni küzdelemben is bevethető  Az alvászavar világszerte több millió ember életébe befészkelte magát, mint egy hívatlan, jelenlétével csak kellemetlenségeket okozó vendég. Szüleink már kiskorunkban felhívják a figyelmünket az éjszakai alvás fontosságára, mely…..
Az emberek nagyrésze millió dologgal számol, amikor bármilyen edzésformába kezd. Pillanatok alatt szóba kerül minden elképzelhető dolog, amellyel felgyorsítható a fejlődés folyamata. Aki nem ásta bele magát jobban a megfelelő táplálkozás és az edzés rejtelmeiben, általában valamilyen csodaszer után…..
Az én problémám kb 5 évvel ezelőtt kezdődött. Ebben az évben nagyon sok trauma és inger ért, és ennek következményeként, könnyebb volt megszámolni a végig aludt éjszakákat, mint azokat, ahol csak álmatlanul forgolódtam. Ebben az évben elveszítettem egy családtagomat, és a munkahelyem is megszűnt. Ez…..