Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsltrk977

0 bejegyzést írt és 500 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Cagliari elleni, csalódást keltő torinói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően egy újabb hazai bajnoki mérkőzés vár a Juventusra, szombat este a Lazio látogat a zebramezesek otthonába. Az eddig lejátszott hét forduló alatt a Lazio négy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget…..
Zsltrk977 2024.10.19 22:38:35
@kidelpiero: szerinted bármi erdemlegeset tudna nyújtani majd 2 év kihagyás után, ennyi serüléssel amiből komoly meniscus is volt legutóbb? Úgy futott mikor jatszott az eltiltasa után csereként mint egy robot. Szerintem ő már alkalmatlan ilyen szinten komoly játékra. A MU-s időszakában sem volt 3 jó meccse egymás után. Utolsó 3 szezonban az MU-ban 72 meccsen nem is játszott. Az kb. 3 szezon alatt 150 tétmeccs, aminek a kb. a felén pályara se lêpett Pogba. Felejtsük mar el. Le se kellett volna igazolni újra.
Zsltrk977 2024.10.19 22:53:19
@kidelpiero: az lehet hogy ebből a meccsből igen, de nem bírt volna 20 percnêl többet és nem ennyiből áll a szezon. Ő már rég nem a 2016-os Pogba. El kéne már felejteni azt előre nézni
Andrea Cambiaso a Corriere dello Sport számára nyilatkozott nemrégiben a Juventus új szerzeményeiről, új edzőről, illetve felmerült a Real Madrid érdeklődésének a kérdése is. „A Juventus számomra megtestesíti az olasz futball történelmét, egy második családot jelent, illetve egy nagyszerű érkezési…..
Zsltrk977 2024.10.18 17:10:41
@venember83: ezt a képet látva róla, nem kérdés számomra hogy ő egy igazi Juventino.
A Juventus hét közben fantasztikus győzelmet aratott az RB Leipzig otthonában, s vasárnap ebédidőben már a bajnokságban lép pályára, a Cagliari együttese látogat Torinóba. A hétközi, emberhátrányban aratott győzelem sajnos nagyon súlyos áldozatokkal járt, a csapat brazil oszlopa, Gleison Bremer…..
Zsltrk977 2024.10.06 15:12:00
@Del Pybala: erre írtam hogy ezt még megye 3. ban is illik berúgni. Aki védi Vlahovicot azt nem is értem. Darwin Nunez a Liverpoolban ugyanez. 1-2 jó meccs utána meg nagy semmi meccseken keresztül. Az igazán jó támadó az ilyen lehetőségeket kegyetlenül bebassza. Kell egy csatár még mert ahogy calcioregista írta ezen szinten ez kevés. Továbbra is tartom azt avéleményem hogy D. Luiz, Koopmeiners parosból valamelyik helyett csatárt kellett volna igazolni.
Az olasz sajtó értesülései szerint a játékos számára kedvező fordulat várható eltiltásának ügyében, s az eredeti, négy esztendőre szóló ítélet 18 hónapra módosulhat, így a 31 esztendős középpályás 2025-ben újra pályára léphet. Először a MailSport, majd Fabrizio Romano is beszámolt róla, hogy Paul…..
A Juventus hivatalos közleményt adott ki Gleison Bremer kapcsán, akit ma kivizsgáltak J|Medical munkatársai, és a diagnosztikai vizsgálatok a bal térd elülső keresztszalag-sérüléséről tanúskodtak. Ennek megfelelően Gleison Bremert a következő napokban megműtik. Több újságíró szerint a játékos…..
A Juventus újra pályára lép az átszervezett Bajnokok Ligájában, Thiago Motta együttese a második fordulóban az RB Leipzig otthonába látogat szerda este. A zebramezesek a PSV elleni hazai 3:1-es győzelemmel, begyűjtött párom ponttal, míg az RB Leipzig az Atlético Madrid otthonában elszenvedett…..
A Juventus a PSV elleni hazai győzelemmel tért vissza a Bajnokok Ligájába, s szombat este már egy újabb nehéz mérkőzés vár a csapatra, hiszen az Antonio Conte által irányított Napoli látogat majd Torinóba. A Napoli a Hellas Verona elleni súlyos idegenbeli vereséggel kezdte a szezont, ám azóta…..
Zsltrk977 2024.09.21 19:20:35
@Rikoo: felvetésed meghallotta Motta. Vlahovic le Weah be. Klasszikus csatár nélkül jatszik a Juve...
Zsltrk977 2024.09.21 20:17:10
@DelPiero2: az is lehet felőlem. Csak legyen góllövő csatarunk/csataraink.
A Juventus BL-be való visszatérése és győzelme után a Sky Sport számára nyilatkozott Teun Koopmeiners és Nicolás González is. „Nagyon boldog vagyok, hogy egy rendkívüli klubnál lehetek. Ebben a csapatban akartam játszani, és különleges, hogy ezt a Bajnokok Ligájában tehetem.” - mondta a holland…..
A mai napon végre lezárult az átigazolási időszak egyik leghosszabb, végeláthatatlannak tetsző története, az előző szezonban az Atalantával Európa Liga-győzelemig jutó Teun Koopmeiners hivatalosan is a Juventus játékosa lett, s 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Teun…..
A Juventus kedden jelentette be Francisco Conceição leigazolását, aki az FC Porto csapatától érkezett Torinóba, s a fiatal portugál játékos már rövid nyilatkozatot is adott a klub csatornájának. Francisco, isten hozott a klubnál. Most már a Juventus játékosa vagy. Hogyan érted magad az első napodon…..
A Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött. Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete…..
Sokáig úgy tűnt, hogy Weston McKennie új csapat játékosaként kezdheti majd meg az új szezont, azonban az ügyben fordulat következett, s a klub ma hivatalosan is bejelentette, hogy meghosszabbította az amerikai középpályás szerződését. "Weston McKennie és a Juventus közös története folytatódik, az…..
Az új bajnoki szezon nyitó fordulójában a Juventus, Thiago Motta személyében immár új vezetőedzővel, hétfő este az újonc Como együttesét fogadja a torinói Allianz Stadiumban. Ahogyan az a felkészülési mérkőzéseken is történt, a zebramezesek keretéből hiányzik majd minden olyan játékos, aki nem…..
Zsltrk977 2024.08.19 22:20:49
@Attilio79: labdalevétel után pattant a kezére, ez az új szabály szerint nem 11 es. És helyes is. Eddig az volt az abszurd hogy ilyenekért tizit adtak.
Zsltrk977 2024.08.19 22:25:31
@Attilio79: na ezzel egyetertünk. Ellenünk kivi leszek mennyiszer fújják majd be tizinek.
Zsltrk977 2024.08.19 22:36:06
Fabrizio Romano értesülései szerint a Juventus újabb ajánlattal állt elő, miután az Atalanta elutasította az 55 millió eurós ajánlatot. Az új javaslat 52 millió eurós rögzített árat, s további 7 millió eurót tartalmaz bónuszok formájában, a Juventus mindent megtesz a játékos megszerzéséért, a…..
Zsltrk977 2024.08.15 23:22:05
@Zsltrk977: bocsánat Locatelli.
Zsltrk977 2024.08.15 23:39:08
@Leram7: kit érdekel az apja? Ez alapján ítélni... Honnan tudod milyen a fia? Ismered? A srác egy zseni. És csak egy példa volt.
Koop az álomigazolás? ?? Jót nevettem. Az Atalanta jól lehúz minket mint ahogy tette a Fior Vlahoviccal meg talán Chiesaval is anno.
A védelmünk lyukas,szélső középpályásaink nincsenek, csatár se nagyon, de majd lesz 5 kp. Csak kinek fognak labdat adni előre meg a szélekre??? Na mindegy én nem vitázok.
Zsltrk977 2024.08.16 00:49:01
@Rikoo: nem is látta jatszani egyikőjüket sem tuti. Mert ha látta volna tavalyi szezonban a spanyol ligában meg az EB- n a válogatottban nem írt volna ilyen hülyeségeket. ?
Ma délután érdekes fejlemények láttak napvilágot, több forrás szerint Paulo Dybala iránt komolyan érdeklődik az Al-Qadsiah, egyes források megállapodásról beszélnek a szaúdi klub és a játékos között, és Paolo Laganà értesülései szerint ez kapóra jöhet a Juventusnak, mivel így az argentin támadó…..
Zsltrk977 2024.08.14 22:47:18
@Leram7: nem azt mondom hogy kutyaütő védő. Ha Cabalt leigazoltuk akkor akár jöhetne Kalulu is. Az a baj hogy itt tart a klub hogy gyakorlatilag nulla a vonzereje. Köszönhetően az elmúlt 5-6 év sz@rságainak. Hol van már hogy egy Pirlo szintű játékost le tudunk igazolni. ??
A Sportitalia értesülései szerint a Juventus és az Atalanta ma pozitív találkozót zártak Teun Koopmeiners ügyében, a holland középpályás átigazolási díja végül bónuszokkal együtt közelebb lehet a 60 millió euróhoz, s így megnyílhat az út Matt O’Riley előtt, aki a Celtictől Bergamóba igazolhat. A…..
Az utolsó felkészülési mérkőzésén a Juventus az Atlético Madrid együttesével mérkőzik meg a göteborgi Ullevi Stadionban, s a találkozó vasárnap délután 15:00 kezdettel kerül megrendezésre. Thiago Motta utazó keretéből sérülés miatt kimaradt Fabio Miretti és Vasilije Adžić, rajtuk kívül nem kaptak…..
A Juventus lecsúszott egyik legfőbb nyári célpontjáról, a védelembe kiszemelt Jean-Clair Todibo ma hivatalosan is a West Ham United játékosa lett, így a torinói klubnak új jelöltek után kell kutatnia a védelem megerősítése érdekében. A Corriere dello Sport szerint erre négy játékos neve merült fel a…..
Zsltrk977 2024.08.11 02:22:10
@west30: ezen én csak mosolygok, amikor egyesek jönnek ezzel a Danilo középhátvéd szöveggel. Ezt csak Allegri erőltette, de semmi értelme nem volt, mivel Danilo szélső hátvéd ahogy Alex Sandro is az. A csúcs az volt mikor Danilo, Bremer, Alex Sandro hármas voltak a védők. ? Az évszázad vicce... és ez a Juventusnál.
A mercato meg eddig elég gyengécske. Thuram meg Luiz eddig akik komolyabb igazolások. Cabalt meg nem is értem hogy lehetett leigazolni. Calafiori kellett volna nagyon. Az meg szégyen hogy 2 vagy 3 játékost kell eladni hogy vegyünk egyet. Ide jutott a klub. ?
A Juventus 2:2-es döntetlennel zárta a Brest elleni felkészülési mérkőzést, amely után a csapat mestere, Thiago Motta beszélt a keretből kimaradt, távozás előtt álló játékosok helyzetéről. "Chiesa átigazolási okokból maradt ki, ahogyan a többiek is, akik nem tartottak velünk, kivéve Fabio Mirettit,…..
Zsltrk977 2024.08.04 11:34:22
@Mark Szabo: na támadó szekcióról nem beszélve. Gyakorlatilag nincs jobb szélsőnk, balra is csak Weah van. Csatár?... Vlaho... esetleg Milik, ha marad... Ez elég karcsú egy ilyen szezon előtt, ahol sok meccs lesz nem csak a banokik meg néhány kupa meccs. Meg ez a Juve, nem a Chievo. Minimum 3 csatár kell, és minden posztra 2-2 kb. azonos szintű játékos. Na most van olyan poszt ahol gyakorlatilag 1 van, vagy 0. Chiesa nem kell mert gyenge a sérülése óta, nagy lett az arca stb. Allegri 3 éve alatt ki volt aki jó volt? Mindenki leépült, ez alól Chiesa se kivétel. Jelen helyzetben a Juvénak nincs kerete rá hogy egy nála jobbat igazoljon. Pl. talán Greenwood lett volna megfelelő megoldás. Vagy egy nagy potenciállal rendelkező fiatal tehetség. És mégegyszer posztonként 2-2 játékos. Hol vagyunk ettől? Enélkül nem lehet bírni egy olyan sűrű szezont mint ami jön. Legalább kellene még 5-6 igazolás de hogy ha el kell adni 2 vagy 3 játékost hogy kb. 1-et vehessünk.
Zsltrk977 2024.08.04 11:40:54
@Mark Szabo: Rosszul fogalmaztam és fêlre érthető voltam. Chiesaval kapcsolatban úgy értettem hogy ezt hangoztatják sokan amit írtam róla, de azzal értek egyet amit te is írtál: „Chiesát aki többször bizonyította hogy az egyik legjobb a csapatban."
Thiago Motta első bianconero meccsén háromgólos vereségbe szaladt bele a Nürnberg csapata ellen, s ezt követően értékelt a mester a sajtó képviselőinek. „Képesek vagyunk jobban irányítani a meccset, jobban meg kell tartsuk a labdát hosszabb ideig, hogy szervezettek legyünk, kifárasszuk az…..
Azt követően, hogy a játékos ma sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Hellas Verona kolumbiai védőjét, Juan David Cabalt, aki 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Juan David Cabal hivatalosan is bianconero…..
A Corriere Torino beszámolója szerint ezen a héten Cristiano Giuntoli egyeztetést fog tartani a vezérigazgatóval, Maurizio Scanavinóval, a cél pedig a játékospiaci büdzsé meghatározása. A pletykák szerint a klub körülbelül 40 millió eurót költhet majd igazolásokra, azonban ez az összeg nem…..
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
Zsltrk977 2024.05.25 18:38:32
@gomorra21: és sokkal támadóbb. És nem lett lecserélve a fêl keret. Csak más a taktika és a felállás na és persze a hozzáállàs is.
Zsltrk977 2024.05.25 18:39:59
@gomorra21: én ezen nem lepődök meg. Számomra teljesen egyértelmű hogy az elmúlt 3 évben a legnagyobb fék Allegri volt.
A szezonból ugyan még egy mérkőzés hátra van, a csapatot hamarosan a Bologna csapatát BL-szereplésre vezető Thiago Motta veheti át, s a klub már a következő esztendő csapatát tervezi. Ennek következő lépéseként a Juventus nem egy új játékos érkezését jelentette be, hanem azt, hogy meghosszabbította…..
MIrko Di Natale értesülései szerint a találkozó a Bologna tulajdonosa, Joey Saputo és Thiago Motta között pár óra múlva kezdődik, az elnök pedig mindent meg fog tenni az edző marasztalása érdekében, de a forgatókönyv már egyértelmű, az edző el fogja hagyni a bolognai klubot. A Juventusszal már…..