Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsltrk977

0 bejegyzést írt és 409 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
Zsltrk977 2024.04.24 00:20:51
@delpi0823: @Juvino: persze én is tudom csak mérgemben írtam.
Csak remélni tudom hogy következő idénytől tényleg nem ő lesz a menedzser.
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Zsltrk977 2024.04.02 21:55:37
00 eddig.

www.eredmenyek.com/merkozes/I18Pc7WJ/#/osszefoglalas/a-merkozes-statisztikaja/0

Kaput eltaláló lövések 1 és 0. 45 perc alatt. Sikeres atadások 3 a Juvenak. Siralmas.
A Juventus kapusa, Wojciech Szczęsny a DAZN kamerája elé állt a Lazio elleni vereség után, és a csapat által átélt nehéz helyzetről beszélt. „Igen, a szurkolók azt kérték, hogy menjünk minél közelebb a szektorukhoz. Egy ilyen pillanat tudatosítja az emberben, hogy mindenkinek többet kell tennie,…..
Zsltrk977 2024.04.01 22:48:25
@venember83: „én úgy megijedtem, hogy berittyentettem. Monty Python örök. ?
Zsltrk977 2024.04.01 22:49:59
@gomorra21: „Miért? Mit csinál? Lerágja a seggünk?” ?
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
Zsltrk977 2024.03.30 21:14:55
A Genoa elleni gól nélküli meccs után Massimiliano Allegri ismét a kritika össztüzébe került, és a sajtó munkatársai nem voltak restek, és megszólították a mester egykori mentorát és bizalmasát, hogy az ő véleményét is megismerjék a szurkolók. „Nem láttam a Genoa elleni meccset, és el is mondom,…..
Zsltrk977 2024.03.18 08:28:44
A Juventus mindössze egy pontot gyűjtött hazai pályán a Genoa ellen, így egyre nehezebb helyzetben folytatja küzdelmét a Bajnokok Ligája-indulást jelentő helyek egyikéért. "Az első félidőben volt egy kis feszültség a mérkőzés fontossága miatt, s mert győznünk kellett, ezért egy kicsit…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
A Juventus kínkeserves, ám annál fontosabb győzelemmel szakította meg rossz sorozatát a Frosinone elleni bajnoki találkozón, s a mérkőzés után a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri értékelte csapata teljesítményét. "Tudtuk, hogy a Frosinone jó futballt játszik, s fordítanunk kell a…..
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
Zsltrk977 2024.02.25 14:12:26
@OneT: pont annyira lesz jó ebben a rendszerben ahogy a többiek is...sehogy. A mester neki is megtalálja azt a szerepkört majd amiben szépen eltünhet.
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
Az Udinese elleni vereség meglepetésként érte a szurkolókat, ám az bizonyos, hogy a mester távozással kapcsolatos pletykái nem meglepők, hiszen pár hónapja a sajtó folyamatosan a mester sorsát firtatja. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az elmúlt fordulókban bebizonyosodott, hogy…..
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
Zsltrk977 2023.12.23 14:13:48
@juve28adam: csak a vak nem látja hogy akkor kezdett összeállni a védekezés amikor a 3 védős rendszerben Rugani-Gatti- Bremer 3-mas játszott. De mire igazán összeszokhatnának a „zseni" Allegri kiszedi Ruganit. Ma meg Gatti is padon találta magát. Mert a kedvenckêknek kell játszani, akik ráadásul szélső védők. Totál agyrém. Ez senki máson nem múlik csak Allegrin, ergo egyszemélyben az ő felelőssége. Mint ahogy az is hogy Kostic játszik, illetve hogy leveszi a jól jatszó gólt szerző Yildizt és berakja a labdatemető Vlahovicot...
A Juventus egy színvonalasnak aligha nevezhető, ám izgalmas fordulatokban gazdag mérkőzésen aratott 2:1-es győzelmet a Monza otthonában, s ezzel továbbra is tartja második helyét a bajnoki tabellán. A tizenötödik forduló pénteki játéknapján egy komoly erőpróba vár a zebramezesekre, mert az idén…..
Az Európa-bajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában az olasz válogatott biztosította helyét a jövő nyári kontinensviadalon, a játékosok visszatértek klubcsapataikhoz, s így folytatódhat a bajnoki küzdelem. A tabella második helyén álló Juventusra rögtön egy rangadó vár, a zebramezesek vasárnap…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
Massimiliano Allegri a szombati sajtótájékoztatón beszélt a kezdőcsapat kiválasztását illető nehézségeiről, de először is együttérzéséről biztosította a régiót sújtó áradás áldozatait. „Először is elmondanám, hogy együttérzek a Toszkánát sújtó árvíz áldozatainak családjával, valamint azokkal az…..
A Tuttosport Samuel Iling-Junior helyzetéről írt, ami korántsem tűnik rózsásnak. A fiatal játékos szeptember 23-án kapott utoljára játéklehetőséget, azóta nem lépett pályára, és a jövője is kérdéses, mivel szerződése még másfél évig köti a Juventushoz. A lap szerint, amennyiben nem sikerül hamarosan…..
A Juventus edzője, Massimiliano Allegri továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint az Öreg Hölgy nem tekinthető a bajnokság első számú esélyesének, és a Milan elleni meccset követő sajtótájékoztatón több indokkal is szolgált kijelentése alátámasztására. A sajtótájékoztatón felmerült, hogy a…..