Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uraal

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Balra kapcs! 2007.08.07 17:55:00
Szenzáció! A magyar baloldal újra fiatalos imázst építene magának. Íme, elindult a kapcsolat.hu. A hálózatépítés lehetőségeit kihasználva, önkéntes alapon regisztrálhat mindenki a rendszerbe. Előtte azonban némi adatgyűjtést végeznek a fiúk.A regisztrációhoz nyilatkoznod…..
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Naszóval ott hagytuk abba, hogy Mal rálel egy karikába tekert nőre a nyikhaj csomagjában, az ügynököt lefogták, Kaylee meg a műtőben, mert hasba lett lőve. Kapitányunk csak néz, amit megértünk, mert jónő fekszik a bőröndnek álcázott hűtőkamra szerű izében. A doki ideges,…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..