Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.

0 bejegyzést írt és 193 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szorul a hurok a tisztálkodni vágyó fizetővendégeken! A budaörsi Agip mellett lévő McDonaldsban nem szaroznak a tankolók és vásárlóik szétválogatásával, mindenkitől egységesen beszednek 100 forintot, ha nem akarja büdösragacsos kézzel összefogdosni az autóját: Szeretném…..
Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
V. 2012.07.27 20:54:15
Máté nagymamájához egyszercsak beállított egy csapat, akik azt állították, hogy 60 ezer forintért tutifixre szigetelik az ajtót, ablakokat. Végül csak az ajtót kellett cserélni utánuk. A KSZ Window Kft-t amúgy a Békéltető Testületek oldalán is jegyzik vállalkozási szerződés…..
V. 2012.07.16 21:34:38
@megamen: Élelmes a magyar kérem szépen.A simliseknek áll a világ.
Hiába írja a Homár évek óta, hogy a mediterrán szállodacsillagozás nem azonos az európai csillagozással, mindig van, aki meglepődik. Naiv ügyfél családja a helyiekkel éhezik, bár még el sem kezdődött a Ramadán: Nyár, átverés, e kettő Magyarországon elválaszthatatlanul…..
V. 2012.07.16 14:08:39
@igazságos: Jól látod a dolgot.Ha valakinek nincs pénze igazi luxus nyaralásra inkább maradjon otthon, mert úgyis csak átbasszák.
V. 2012.07.16 14:10:19
@igazságos: Megrakják a tűzet oszt mégis elalszik.Elég unalmas lehet a másik fejét bámulni évtizedekig, hogy a szexről már ne is beszéljünk.
V. 2012.07.16 14:14:30
@igazságos: Pedig ők viszik előre a világot.
Az igazi überthorror: 4 év alatt nem sikerült megjavítani a gyártási hibás BMW-t. Naiv ügyfél természetesen még 2008-ban perelt, viszont hiába nyerte vissza elméletben azóta másodfokon is az autó árát kamatostul, egyáltalán nem kapta vissza a pénzt. Neki viszont még hátra van…..
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
V. 2012.03.23 16:44:04
@Ben Zinkoot:
Vagy a Közgép Zrt.Emberünk pedig valami stróman lehet. :)
Magát mentegető interjút adott Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője a Szentkoronarádió nevű újságnak, miután a Magyar Szigeten többek között azt mondta „el kell jutni oda, hogy egy gépkarabélynak az elsütő billentyűjét valaki meg tudja húzni, esetleg akkor, hogyha egy…..
V. 2011.08.13 14:07:27
@IGAZ MAGYAR: Nem lett szarabb a közbiztonság.Pont olyan szar mint volt.
Pénteken igazi meglepetés vár a Sziget látogatóira. Nem, nem valami különleges koncertről van szó, hanem arról, a Sziget lakói megismerkedhetnek a magyar tüntetéskultúra javával. Míg a Sziget bejáratának jobboldalán, a HVIM fog tüntetni, baloldalon ellentüntetők állnak ki, a…..
V. 2011.08.12 11:48:57
@freebiker: Ez a Magyar Sziget egy szent hely.Ezek náci pöcsök legalább olyan készség szinten hazudnak mint a cigók.Lehet közös őseik vannak :)))) Freebiker benned is van pár vonó?
V. 2011.08.12 11:56:08
@freebiker: Miért van az, hogy hozzád hasonló pöcsök mindíg ezekkel a gyenge általánosító ideológiákkal operálnak.Ez valószínűleg valami genetikailag öröklött gyengelméjűség lehet. Kár, hogy nem maradtál a k.kelten :)
Na ha már anyázol akkor jobb ha tudod ,hogy amíg anyáddal éltem apunak szólítottál.
V. 2011.08.12 13:41:27
@freebiker: Te már csak tudod,hogy nem láthattam erre példát, te agymosott kretén.
Ezek a fránya hazafi vonatkozású cégek, én szinte el se hiszem!Úgy tűnik mi is megyünk:7:30 Reggeli torna :) 9:00 Reggeli 10:30 Beszélgetés FankaDelivel 11:30 Vizi bajnokság a medencénél 13:00 Ebéd 14:00 Beszélgetés FankaDelivel 16:00 Tollas bajnokság 18:00 Vacsora 19:00 Póker…..
Miután Európa számos – amúgy demokratikusnak tűnő országában – sikerült betiltani a veszélyek veszélyét, a holokauszttagadást, most újabb rettenetes fenyegetést fedeztek föl szorgalmas nácivadászok. Ez alkalommal a belga törpékről bizonyosodott be, hogy ők…..
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
Klasszikus zárás körüli történetnek indult, amikor a biztonságiak egyrészt már nagyon mennének haza, másrészt eljött az ő idejük és kicsit keménykedhetnek a lassan szedelőzködőkkel. Csakhogy keménykedés helyett most majdnem agyonverés lett a dologból, a vadparasztok még egy…..
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
V. 2010.04.22 19:50:26
blog.jobbstart.hu/?p=2404#comments
Szeretném az Aeroviva vezetőség figyelmébe ajánlani ezt blogot.A blog gazdája remekül szórakozik a dolgon :)
A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek. Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai…..
A "portásország" fogalmán elgondolkozva írta meg nekünk Louise a levelét. Részletesen leírja, órákra lebontva, hogy hogyan is nézne ki egy napja, ha nem tanárként viselkedne, hanem egy hétköznapi emberként, aki kimondhatja, amit gondol és nem próbálná csillapítani a…..
V. 2009.11.23 20:51:40
@sorstárs: "21 nap alap+ 25 nap " Nem rossz 46 nap...Akkor akad még szabi bőven (az adófizetők pénzén persze):)
"csak elegem van abból, hogy mindenki annyira tudja mi a dolga egy tanárnak, mert járt iskolába." Az állami oktatási intézményekben eltöltött évek alatt láttam cifra dolgokat a pedagógusok részéről is, szóval van némi rálátásom a dolgokra.
V. 2009.11.23 20:53:22
@sorstárs: "Csak azon csodálkozom, hogy míg én a tanár este 6 előtt sosem érek oda , hogy egyáltalán bekapcsoljam a gépet te ráérsz délután kettőkor kommentelni" Ma kivételesen lazább napom volt, de így is sikerült két családot megmenteni a teljes csődtől.
V. 2009.11.24 20:42:55
@gyuzsu: Nem is értem ezt a hozzászólást.Leülhetsz egyessssss:)
"Mik vannak" című rovatunkban egy Anna Zsanett által forwardolt levelet közlünk, kéjes örömmel. Olvasónk barátnője cipőboltban dolgozik, és nem bírta tovább, megírt pár szolid esetet arról, hogy milyenek vagyunk mi, vásárlók egy eladó szemével. Nyitásnak rögtön…..
Lola és a barátnői leánybúcsúra érkeztek a Nagymező utcai mulatóba, ahol a pincér a maga módján jobban mulattatta őket egy tucat DJ-nél és chippendale-fiúnál. Először bedobta, hogy fejenként 3 ezer forint a minimális fogyasztás az emailben megrendelt asztalnál, aztán,…..
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..