Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandibá

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Munkahelyi (T)error Tilos inni 2009.03.16 05:51:00
Ferenc levele következik, aki a multiknál uralkodó embertelen körülményekről mesél.       Szervusztok!   Tanácsot és véleményt is szeretnék ez ügyben! Egy "kedvenc" multink a TESCO-globál egy csillógó láncszemének legmagyarabb vezetői kitalálták a…..
Ismét elment egy a legnagyobbak közül, ismét kevesebbek lettünk, szegényebbek valamivel, pontosabban valakivel. Életének 81. évében elhunyt Bacsó Péter. Úgy tartják, halottakról vagy jót, vagy semmit. Bacsó Péterről a jón kívül azonban nem is lehet mást mondani. Halálával…..
bandibá 2009.03.12 10:37:05
@zetorov: Hát Te elég furán értelmezed ezt a filmet.
Képtelen egymás nélkül létezni a TV2 híradós házaspárja, Máté Kriszta és Bárdos András, írja a Bors. Miután Máté Kriszta elutazott a gyerekekkel síelni, Bárdos sem vezeti a Tényeket, inkább otthon pihen. Eddig Bárdos András egyedül vezette a műsort felesége…..
bandibá 2009.03.03 13:32:26
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
bandibá 2009.02.03 13:37:58
@Preston: Hol 180 000 Ft az iphone? Nézzél már utána, hogy milyen butaságokat írsz! 27ooo Ft az ára, ha aláírsz 2 év hűséget és Angliában is ennyi az ára, mivel az árakat az Apple határozza meg egységesen. Még a független iphone a vaterán is sokkal olcsóbb ennél, de az ebay-en sem sokkal kevesebb. Maradjunk a tényeknél.
Amelett, hogy kényelmesebben használható telefonnal életemben nem találkoztam még, néha olyan borzasztóan buta az iPhone, hogy azt nehéz elhinni. Miközben mindenféle csúcstechnikás bűvészkedést ismer, olyan funkciók hiányoznak belőle, amiket én is leprogramoznék reggeli alatt,…..
bandibá 2009.01.20 23:10:37
@potrzebie: politikát hagyd ki ebből, menj máshova politizálni, ez nem arról szól
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
bandibá 2009.01.19 21:49:25
@Egyéves Önkéntes: Patek és Philippe, ezek társak voltak, te szerencsétlen. Egy lengyel és egy svájci. Nézz utána, mielőtt hülyeségeket írsz.
A megtört iPhone kábel kicseréltetésére tett kísérletet UndokBeka, ebből az alkalomból sorbaállt, majd szívott a T-Mobile ügyfélszolgálatán. A kábel garanciális cseréjéhez a készüléket is le kellett volna adnia, hiszen azon van egy sorozatszám, ami szükséges a garancia…..
A Gizmodón jelent meg egy írás arról, hogy az Apple vezére sokkal betegebb, mint azt gondoltuk. A lap egy megbízható forrásra hivatkozva arról ír, hogy Jobs egészségi állapota gyorsan romlik, háttérbe vonása a vállalati stratégia része: ki akarják vonni az Apple egyenletéből a…..
bandibá 2009.01.04 10:25:18
Az élő példa, hogy a neander-völgyiek és Zámbó Jimmy haja között szoros genetikai kapcsolat áll fenn. John Savage emellett bebizonyítja azt is, hogy lehet mélyre süllyedni egész nagy magasságokból is. Mai sztárunk a Hair szöszije, akinek az arcát az ezer éves Stunts autós…..
Az Electro Word biztonsági embere megunhatta a tolvajok figyelését és inkább a műszaki cikkek közt nézelődő nők  dekoltázsát kukkolta, de bebukott. Levente most nőalázást kiált és felháborodtt levelet ír az áruház vezetőjének. Izgatottan várjuk a választ és ma inkább…..
Minden továbi komment és hozzáfűznivaló nélkül. Jack Bauer így tér vissza, ha ennek alapján nem indul be a nyálelválasztásunk, akkor be vagyunk oltva akciósorozatokkal szemben. ..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
B-oldal Magyar Dal Napja 2008.10.24 19:45:00
Az m1-en egész nap a Magyar Dal Napja, azaz a Sziget mínusz egyedik napjának koncertje megy. Az angolok a királynő születésnapjára szoktak ekkora bulit rendezni, mondjuk, hogy akkor ez volt a névnapja. Ott voltunk ezen a magyar Live Aid-en, így a mai tv műsor is megihletett, hogy…..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
Appleblog Megváltam az iPhone-tól 2008.09.08 07:10:00
Komolyan mondom, hiányzik. Pár napja nincs velem, de úgy hozzászoktam már, hogy nem kell a laptopot kinyitni, amikor csak át akarom futni a híreket, megnézni a levelezésemet, esetleg, hogy mi ez a borzasztó Zs-kategóriás film a tévében, amiben épp az előbb harapta le a gigantikus…..
Bizony nagyon érdekes kérdés, amit érdemes lenne vizsgálni. (Ha már a Szilvásyféle titkosszolgálatot ez nem érdekli.) Honnan tudják meg bizonyos személyek telefonszámait, egyéb bizalmas személyes adatait? Honnan értesülnek egyéb szenzibilis történésekről?Most egy írásukkal…..
Na, erre vártunk! Vagyis valami még hivatalosabbra, mert ezeket az árakat Angelday hozta le, és egyelőre nem tudjuk, honnan szerezte az infót, de eddig is jól értesültnek bizonyult, úgyhogy majdnem biztosra vehetjük, hogy a következő csomagokkal lehet megvenni az iPhone-t: A…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..