Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaller Nikolett

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos Te is sokszor hallottad már, hogy a közösségi médiában folyamatosan meg kell újulnod annak érdekében, hogy a rohamos mértékű változással fel tudd venni a versenyt. Az óévet lezáró poszt mellett nagy jelentőséggel fog bírni az új esztendő első bejegyzése is céged számára, hiszen ez jelentheti…..
Felépítenéd személyes márkádat, de nem tudod, miként kezdj neki? Szívesen megfogadnád egy világhírű szakember tanácsait? Ha Te is kíváncsi vagy arra, hogy Brian Tracy, a világ egyik legismertebb motivációs előadója az énmárkázást mely elvek mentén határozza meg, tarts velünk! 1. Szakosodás…..
A fogyasztók nem vállalatoktól vásárolnak, hanem emberektől, akikben úgy érzik, megbízhatnak, és akikkel tudnak azonosulni. Énmárkázási stratégiád segítségével bizalmat építhetsz ki érdeklődőid körében, mely a későbbi esetleges vásárlásukhoz szükséges legelső lépés. De hogyan fogj hozzá? Cikkünk 8…..
Ütős posztjaiddal a 2020-as digitalizációs hullám következtében olyan vásárlókra is szert tehetsz, akik eddig az e-kereskedelem világát csupán hírből ismerték. Ennek tükrében járja át minél korábban a karácsony szelleme nemcsak a szívedet, hanem közösségi oldalaidat is! Cikkünkben 5 tuti…..
A LinkedIn napjainkra a munkaerőpiac etalonjává nőtte ki magát, mely az álláskeresésen és -kínálaton felül kapcsolatok kiépítésére és fenntartására is kiválóan használható felület. Ennek tükrében saját márkád meghatározása a platformon igen nagy mértékben befolyásolhatja sikereidet a munka…..
Ha a Facebookon szeretnél márkáddal kiemelkedő sikereket elérni, számos lehetőség rendelkezésedre áll. Előző cikkünkben 3 világhírű cég marketingstratégiáját ismertettük, most pedig a Netflix, a GoPro és a Fitbit titkaira derítünk fényt, illetve hasznos tanácsokkal látunk el ahhoz, hogy hogyan tudod…..
A Black Friday eddig a karácsonyi bevásárlószezon kezdetét jelentette. Ezen a napon a megelőző években a részt vevő üzletek az akcióiknak köszönhetően rendkívül nagy forgalmat tudtak lebonyolítani. Azonban a 2020-as év a kialakult járványhelyzet miatt ebben is változást hozott. A karácsonyi…..
A Facebook-márkaépítést sokan a platform más közösségi oldalakhoz képesti elavultsága miatt veszett fejsze nyelének könyvelik el. Valóban az Instagram, a YouTube, de még a TikTok népszerűsége is sokkal jelentősebbnek mondható napjainkban, de ezen oldalba vetett hitünket sem szabad elveszíteni.…..
A koronavírus a vásárlási szokásainkat nagyban átírta, s ennek hatása a karácsonyi nagybevásárlásokon is érződni fog. A "beszerzési láz" jóval hamarabb megjelent a fogyasztók körében, valamint az online eladások egyre elterjedtebbé váltak. Jogosan merülhet fel Benned a kérdés, eme rendkívüli…..
A halloweenhez számos angolszász szokás kapcsolódik, melyek már hazánkban is egyre nagyobb teret hódítanak. A közösségi felületeket az emberek elárasztják a jobbnál jobb jelmezekről, ételekről vagy faragott tökökről készült fotókkal, ezáltal az ünnep hangulata a felhasználók hírfolyamán keresztül is…..
A haloweeni hangulat megteremtése a fogyasztók jelentős része számára a dekorációkkal, jelmezekkel és vicces ételekkel való készülődést jelenti, melyeket a leárazások és promóciók "kísértésében" szereznek be kedvenc üzleteikből. Ezen időszak kiemelkedően jó lehetőséget adhat arra, hogy hírleveled…..
Vállalkozásod számára az érdeklődők ,,bevonzásához” az értékesítési tölcséred tudatosság és érdeklődés szakaszára kell nagy hangsúlyt fektetned, ha a hagyományos AIDA-modellt alkalmazod. Ebben a cikkben ellátunk hét olyan ötlettel, amelyek ügyes alkalmazásával tölcséred rövid időn belül csordultig…..
Az értékesítési tölcsér létrehozásában a vállalkozások üdvözlő e-maileinek óriási jelentőségét támasztja alá, hogy átlagos olvasottsági arányuk 34%. Az utolsó üzenet szerepe a legnagyobb mind közül, hiszen ez válthatja ki az érdeklődőkből, hogy ne csak figyelmüket és idejüket, hanem pénzüket is a…..
A technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már számos eszköz rendelkezésedre áll marketingstratégiád hatékonyságának növeléséhez. Az értékesítési tölcsér megfelelő alkalmazásának segítségével vásárlóid számát egy-egy lépés során akár meg is duplázhatod az online és az offline világban…..
Az AIDA-modell és az értékesítési tölcsér kapcsolatáról előző cikkünkben már beszámoltunk, azonban a mobiltelefonok esetében a marketingstratégia kivitelezése során ez a módszer nem mindig alkalmazható. Ennek oka az, hogy a hagyományos, lineáris modellel ellentétben a fogyasztói élmény egyre…..
Ha az értékesítési tölcsérek szerteágazó világában újoncként szeretnél elmerülni, az izgalmas kihívások mellett sajnos néhány buktató tényezővel is számolnod kell. Ha a rendszered nem az elvártak szerinti eredményeket hozza, fontos, hogy megkeresd a probléma forrását és mihamarabb orvosold azt. A…..