Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MoneyBull

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi filmek kedvelőinek bizonyára ismerős Kevin McCallister neve. Ő az a ravasz kisfiú, aki a '90-es évek ikonikus karácsonyi filmjeiben, a "Reszkessetek, Betörők!"-ben és annak folytatásában, a "Reszkessetek, Betörők! 2 - Elveszve New Yorkban"-ban, sajátos módon űzte el az időt otthon,…..
A francia kormány elrendelte, hogy a keresőmotorokból és az alkalmazásboltokból távolítsák el a népszerű amerikai e-kereskedelmi platformot, a Wish-t. Ezt azzal indokolták, hogy az online kiskereskedelmi vállalat megszegi az európai termékbiztonsági előírásokat.  A Francia Versenyügyi, Fogyasztói…..
Ha az alkoholfogyasztást és a repülőgép-építést egyszerre említjük, abból általában nem szokott sok jó kisülni. Ez most sincs másképp. A Wall Street Journal beszámolója szerint a Boeing vizsgálatot indított, ugyanis találtak két üres tequilás üveget az éppen készülő Air Force One fedélzetén.  Az…..
A Facebook éles kritikák közepette indította el az Instagram Kids projektet, melynek keretén belül kifejezetten gyerekeknek szóló alkalmazást szerettek volna fejleszteni. A társadalmi és politikai nyomás miatt, most egy ideig jegelik az ötletet. A közösségi oldal közleményben jelentette be, hogy…..
A Tesla pénteken bejelentette, hogy megjelent a várva várt szoftverfrissítés, mely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzáférést kérjenek a teljes önvezető mód (FSD) béta programjához. A funkciót azonban nem mindenki használhatja: csak a magas biztonsági pontszámmal rendelkező Tesla…..
MoneyBull 2021.09.28 08:09:33
@maxval35: Általában nem szoktam reagálni azokra a kommentekre, melyeknek az írója egy suttyó paraszt és nem tudja kulturáltan leírni a véleményét, de veled kivételt teszek. A Tesla hívja így a funkciót. A cikkben külön felhívom rá a figyelmet, hogy ez nem teljesen önvezető annak ellenére, hogy így hívják. Ezenkívül idézem a NBST vezetőjének a nyilatkozatát, hogy nagyon káros az, hogy a Tesla teljesen önvezetőnek hívja a rendszert, mert félrevezető. A cikk pontos és tárgyilagos. Vagy nem olvastad végig a cikket vagy nem tudtad értelmezni a mondatokat. Utóbbi esetben javaslom az általános iskola 3. osztályának újrajárását.
Az Apple nemrég bejelentette, hogy idén, szeptember 14-én lesz az éves rendezvénye. A sajtóorgánumok ma megkapták a meghívót, mindenki azt várja, hogy bejelentik-e az új iPhone-t.  Iparági elemzők abban egyetértenek, hogy valószínűleg új Apple Watch és AirPods modellek érkezésére számíthatunk. Az…..
A Disney és a Marvel Studios közös filmje, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája, nagyon erős nyitóhétvégét tudhat maga mögött. Iparági becslések szerint 71,4 millió dollárt gyűjtött össze a mozipénztáraknál, mely a második legjobb kezdés a pandémiás időszakban.  A képzeletbeli toplistát a Fekete…..
A New York Egyetem kutatói egy projektükben azt vizsgálták, hogy miként terjednek a téves és hamis információk a Facebookon keresztül. Az óriásvállalat nem örült a felmérésnek, ezért megpróbálták megnehezíteni az adatgyűjtést. Mondvacsinált indokkal kitiltották az egyetem azon munkatársait a…..
A távmunka sokak számára szükségesnek, praktikusnak és hosszú ideig tartónak bizonyult a járvány közepette. Joggal merülhet fel, hogy miért is kellene otthonról dolgozni, amikor a tengerparton vagy egy párizsi kávézóban is el lehet végezni a feladatokat. Amíg mi külföldre vágyunk, addig rengetegen…..
Az elektromos járműveket gyártó Rivian, egy pénteki sajtóközleményben bejelentette, hogy minden szükséges dokumentációt benyújtott a tőzsdefelületnek, így várhatóan novemberben, hálaadás körül, bevezethetik a társaságot a tőzsdére. Ez lehet az év legnagyobb durranása a szakértők szerint.  A…..
A portugál futballsztár, Cristiano Ronaldo visszatér ahhoz a Manchester Unitedhez, melyben 2003-tól egészen 2009-ig játszott. Nem csak a rajongók örülhetnek az érkezésének, hanem a befektetők is: a Manchester United (NYSE:MANU) papírja szárnyra kapott pénteken az amerikai tőzsdén.  A Manchester…..
A British Airways-nél (London: IAG) irigykedve figyelik, hogy a fapados légitársaságok a covid vírus közepette is képesek voltak újjáéledni, ezért most azt tervezik a vállalatnál, hogy ők is indítanak egy új, "olcsó" alternatívát. Az iparági hírek szerint a fő versenytárs a Ryanair (RYAAY) és az…..
A londoni brit élelmiszertermelők és szupermarketek megkongatták a vészharangot. Arra figyelmeztetnek, hogy üres polcok várhatják a vásárlókat az év végi ünnepi szezonban, amennyiben a kormány nem lép valamit a brexit és a koronavírus-járvány okozta munkaerő- és sofőrhiány enyhítésére. A…..
Az Airbnb (NASDAQ: ABNB) vezérigazgatója a mai nap folyamán egy Twitter üzenetben bejelentette, hogy cége 20.000 afgán menekültnek biztosít ingyenes lakhatást.  "Az afgán menekültek kimentése és letelepítése az Egyesült Államokban és máshol, korunk egyik legnagyobb humanitárius kihívása és…..
  Anushka Sachan minden este lefekvés előtt előveszi a telefonját, hogy bejelentkezzen egy online ruhákat értékesítő alkalmazásba.  “Ez egyfajta szokássá vált nálam” - mondta a 20 éves hongkongi egyetemi hallgató. “Elalvás előtt annyit szoktam mondani, hogy okés, még egyszer bejelentkezem, hogy…..
  Az elmúlt hetek az amerikai tőzsdén nagyon vegyes képet mutattak. A piac megint változott, a momentum és a tech papírok komolyan visszaestek, míg az értékalapú részvények szárnyalásba kezdtek. A kaotikus állapot főként a vártnál nagyobb infláció és a rossz munkaerőpiaci helyzet miatt alakult…..
A JPMorgan szerint a kínai technológiai részvények az állami szabályozás ellenére "jó vételi ponthoz" értek. Ezen készletek vonzóak lehetnek a befektetőknek az elkövetkezendő hetekben, hónapokban, hiszen a rövid távú bizonytalanság miatt komoly visszaesés volt tapasztalható.  Howard Wang,…..