Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jajistenem (törölt)

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki teszem azt érdeklődik a reklámok iránt, könnyen elképzelhető, hogy a neten való keresgélés közben a Magyar Reklámszövetség honlapjára vetődik. Nézzük, melyek azok a linkek, amelyeket az MRSZ a Reklámok fülecske alá gyűjtött össze a legjobb hazai és külföldi…..
addict Neked is vannak rémálmaid? 2008.10.20 13:10:00
Akkor hagyd a francba az alvást, és mars bulizni! Ez a kissé fura, de épp ettől vicces gondolat az alapja az Infra Rouge programmagazin hirdetéseinek, amelyben elborult grafikákon mutatják be nekünk a különféle rémálmokat. Légyfejű szörnyet szülni, meztelenül a röhögő,…..
jajistenem (törölt) 2008.10.20 18:18:07
Ugorjunk.
Ezek, valamint sok más idelinkelt cucc is mind megtekinthető a
www.adofdamonth.com-on, a Dalbir Singh (az Ogilvy Bp. kreatívigazgatója volt) által kiagyalt havizsűrizős site-on. Elég jó cuccok, de nem értem, miért kell ennyit bajlódni vele. Na mindegy, csak szvsz.

Futóblog Futó amatőrök 2008.10.15 21:33:00
Ma este összefutottunk Szaszával, azaz Szász Norberttel, aki itt a Futóblog kommentjeiben, sőt, a CCC postok kapcsán, ismerős lehet már többeknek. Szasza állítása szerint amatőr futó, szerinte mi is azok vagyunk, de ez persze nem igaz: mi egyszerű hobbi futók vagyunk, ő meg…..
Ezzel a lehetséges forgatókönyvvel riogatják az amerikai választókat, ami -lévén Sarah Palinből könnyen alelnök lehet- be is következhet, ha az elnökké választott McCainnel esetleg történne valami. Márpedig még a veterán harcos hívei közül is sokan néznék rossz szemmel azt,…..
jajistenem (törölt) 2008.10.19 13:08:53
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
jajistenem (törölt) 2008.10.19 09:34:47
Majd György Péter megírja az egészet az ÉS-ben.
Mellesleg:

www.muosz.hu/kodex.php?page=etikai&sub=etikaikk01

Igen, az is benne van, hogy oszthatnak feketepontot nem MÚOSZ-tagnak. A stílusbűnt, amit elkövettél, ugyan nem tartalmazza a kódex, de talán majd frissítik. Miattad. Illetve érted.
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
Futóblog A kétesélyes gyógymód 2008.10.06 07:50:00
Á, nyomjuk csak, meglátod, jobb lesz, mondta barátom és életmód-tanácsadóm, Gábor, amikor edzés előtt a megfázás jeleire panaszkodtam. Én kúrtam el, az egyértelmű. Tudtam, hogy ma megyünk bokszedzésre a Béciékhez, úgyhogy még lenyomtam egy kis itthoni…..
Mióta a bugyikék propeller beköltözött a Pannon kommunikációjába, nem mondhatnánk, hogy elkényeztetnek bennünket a fesztiválesélyes reklámokkal. Na nem mintha a két versenytárs reklámjai jobbak lennének, de idáig a Dió kutya és a kissé szerencsétlen gazdija, a kétségtelenül…..
Minek az arany középút? Az ember ha egyszer belevágott, legyen inkább teljesen hülye. Lassan egy hete nem tudok futni, mert a múltkori combkidörzsölésről azt hittem, túl vagyok rajta, ráadásul vettem melegítő alatt hordható tapadós futóalsót. Ott hibázhattam, hogy mohó voltam,…..
Elérkezett végre a várva várt pillanat. Az Erste Bank belátta, hogy egy leharcolt csehszlovák családra nem lehet banki kommunikációt építeni, még akkor sem, ha azokat hetente költöztetjük, utaztatjuk, megkopasztjuk vagy éppen egy diavetítő távirányítóját adjuk a kezükbe.…..
Vasárnap futottam egy kicsit Vácon. Vác alulértékelt magyar település, talán mint Tel Aviv tengerpartja, ami ezerszer tutibb, mint a Copacabana, de valamiért nem megy át a köztudatba. Vác a futók ... ööö, paradicsoma? Mekkája? Nem tudom, de kurva jó hely, ha valaki futni járna. A…..
addict Mad Men – Megőrülök! 2008.09.16 10:00:00
Ezt a posztot most a muszáj szülte. Sokaktól hallottam, a mi cikkünk bujtotta fel őket a Mad Men című sorozat megnézésére, másrészt, ha valaki csak a magyar verziót nézi/nézte, könnyen hiheti, hogy egy idióta vagyok, hisz nincs benne semmi szeretnivaló. Hát, a Magyar 1-en…..
Épp most olvasom Miliás "Milka" László barátom blogját ausztráliából, aki meglepetésként részt vett az ottani Hu-Ra melbourne-i eseményen. Egy szégyenkezős 60 perccel, és, ezen a ponton tessék figyelni, "negatív sebességgel" futotta le a távot. (Gyk: egyre…..
Nem tudom, hányan olvassák ebben a pillanatban ezt a bejegyzést, és azt sem, hogy van-e bennük bármi közös azon kívül, hogy egy hülye monitort bámulnak a munkahelyükön ahelyett, hogy dolgoznának. Csak annyi bizonyos, hogy kétszázezren ölelkeznek, így róluk valószínűleg még le…..
Íme, nem hiába követelték olvasóink a folytatást. Hála az aerób tempónak, még 7 kilométer után is ilyen rengeteget tudtunk pofázni. És ez még csak a maradék öt kilométer jegyzőkönyvének egyik fele.- Te tanultál futni?- Nekem ki van mérve, hogy három milliméterrel rövidebb a…..
(Holnap indulunk a Human Race-re, előtte ez a post adja meg a hangulatot -- nekem legalábbis.) Van valami romantikus elvágyódás abban, amikor az ember elfut az utcán a kutyáit sétáltató középkorú hölgy és szakállas postás mellett. A postás éppen rágyújt egy szál cigarettára,…..
jajistenem (törölt) 2008.08.31 09:20:27
jajistenem (törölt) 2008.09.01 10:58:03
A Brief Blog levele:Tisztelt Fox Mulder!Elnézést, hogy levelemmel zavarom, de úgy érzem, egy olyan ügyet találtam, amit csak Ön fejthet meg!Egy reklámblogban szoktam írogatni mindenféle kampányokról, és azt próbálom megfejteni, hogy mi lehetett a brief, ami alapján egy-egy munka…..