Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsófa

52 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sweet_Girl"-" Őszi szünet^^ 2009.10.23 13:01:44
Szerettem vna írni hamarabb, de nem volt hozzá hangulat és kedv... Mind1. Kezdem a közepén. Szóval október 8-iskolai kirándulás Sárospatakra. Nos a városból nem sokat láttunk max 1 útcát. Vtunk a várba. Nem volt rossz éppen... aztán templomba. Azse volt rossz, mert Fannikával…..
Hello. Kezdem az elején. próba bérmálkozásra: hát inkább mise volt mint próba-.- Pár beszólás: Tanár: ismerik a himnuszt? Pasi: hát amit Király Linda költött..... Kérem a mise alatt a telefonokat kapcsolják ki! -Még jó hogy cigizni lehet. -ezt fogjuk énekelni. -Kezdjük az…..
zsófa 2009.06.05 14:47:38
Sweet_Girl"-" Hiányoztam?*.* 2009.05.09 12:16:05
Hát persze h hiányoztam:P Na szal Zsófa feldobott a semmivel. Ő majd érti. Szal tegnap péntek volt és már említettem h énekkaros vagyok és suliba vagyok 3ig. Tegnap szórakoztam Kristóffal:p Elmondom: a hátamba dobta az udvaron a labdáját. Annával elvettük és eldugtuk. Mérgébe a…..
Sweet_Girl"-" Lálálá.... 2009.04.29 17:13:59
A címből kitalálhatátok: lálálá... xDDD most épp nincs semmi:p Megöl az unalom. Mingyá Május 1. Bár az a szabad péntek jobban izgat. Ma, nekünk lányoknak 5 óránk volt. A fiúknak 6. Míg vártunk énekkarra néztük őket(mert tesijük volt). A kis nyiszlettek milyen jól fociznak…..
Sweet_Girl"-" Tábor 2009.04.19 16:57:29
Hali. Szerdán megkezdődött az oskola. És szerdán Enivel Zsoryztunk(strand). Leégtünk rendesen xD Holnap hétfő és írunk matekból :/ Jah, és mingyá bérmálkozás :D:D:D Május 31. Mongyuk nem egy nagy was ist das...... Na de h a címre térjek: várom a tábort xD fasza lesz:p de volt…..
Sweet_Girl"-" Hülyék vagyunk mink 2009.03.09 15:14:00
Napot. Ma learom a hülyeségeinket. Amiből sok van. Kezdem pár beszólással: Virág: meddig ér a hajad? Én: sokáig Virág és En: trendrik vagyunk^^ Olyan is volt mikor páran parasztoztuk 1mást :p Ma meg lestük az udvaron a kicsiket ahogy agy király katonát jáccottak. Szalad a…..
Sweet_Girl"-" Nőnap 2009.03.08 13:33:49
BOLDOG NŐNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindenkinek:P sztem nem nagy cucc ez a nap. Bár nekem az mert ma van/lenne apa névnapja. Igen. Lenne ha lenne. De már nincs:'( sorry. Nem fogom rontani a kedveteket. Tegnap este nyomtuk msn-en. Am. te is felvehetsz: edina01212@freemail.hu. Képzeljétek:…..
Csoki. Ma megint fasza volt^^ előszöris elmondanám h tegnap Virág kiírta az oldalára h milyen jófej és szerény vagyok xD Köszi..
нєy мooη KÖLTÖZÉS 2009.02.28 18:13:00
HÁT MEGUNTAM A BLOG.HU-T,EZÉRT VISSZAKÖLTÖZTEM GPORTALRA,EZENTÚL IDE FOLYTATOM A BLOGOT:WWW.NO-MORE-PARA.GPORTAL.HU bye.zsófa..
нєy мooη MAGAM ALATT 2009.02.25 15:16:00
Helló. Ahogy a cím is utal rá,mostanában eléggé szar a közérzetem. Nyugi,nem jött még meg. Nem az az oka. Magyarul mondva rossz a kedvem. Depresszió. Úgy érzem, ki vagyok közösítve,mindenki utál, senkit sem érdeklek. Talán magam miatt is van,de komolyan mondom,hogy gyártom az…..
нєy мooη BULI! {FARSANG} 2009.02.21 14:12:00
Hy! Tegnap volt a nagy nap! Farsang Mezőkövesden! HATALMASNAGY volt! Nekem legalábbis. Annyit készülődtem,hogy pont akor értem be kb., amikor kezdődött a beszéd. Meg úgy egyáltalán az egész. Nem volt semmi előadás,hála a jó égnek! Megnyitó vége, osztályban kajálda, vissza…..
нєy мooη TÚL VAGYOK RAJTA! 2009.02.18 18:59:00
Szió! Végre ünnepélyesen kijelenthetem, hogy a nyelvtan versenyt letudtam! Ma írtuk meg, kb. negyed 3 magasságában. 3-ig volt kiszabva az időhatár. Szerencsére voltak ismerős arcok. Na akkor, megnyitóbeszéd után fel voltunk osztva évfolyamok szerint, én a történelemtanárnőhöz…..
нєy мooη VÉGRE ITT VAGYOK 2009.02.15 12:31:00
Sorry. Sokáig nem írtam,hogy mi van velem. De meg volt rá a pontos és tökéletes okom. Nem volt időm! Egyáltalán nem! Most is örülök,hogy idejutok végre! Utóljára kb. 1 hete írtam. Igen. Múlt szombaton. Asszongya,memóriát elő,és ujjpercroncsolás!XD Egy hete,vasárnap tartottuk a…..
Helló! Elhoztam ide P!nk legújabb videóklippjét a Funhouse c. albumról. Ez a harmadik, és a Please Don't Leave Me c. dalból készült,ami így első (na jó,vagy 10.) hallásra nagyon bejön. Popos beütésű, sőt az is, de szerethető. A zenetévék még nem játsszák,szóval…..
нєy мooη HAPPY 13th BIRTHDAY! 2009.02.06 13:59:00
Február 6. Péntek. Na mi van ilyenkor?! A szülinapom!!! És igen,^^ szám szerint a 13. El se hiszem,hogy így öregszek! Bezzegh még az én időmben, mi?! Vasárnap tartjuk,mert....akkor szoktuk.:P Akkor jön mama is. Lesz 2 torta is! Nyamm. Egy gesztenyés, meg egy ilyen.....saját ötlet…..
нєy мooη EZ A HÉT 1 NAGY NULLA 2009.02.03 16:17:00
Egyre csak rosszabb lesz minden. Ma voltam orvosnál,azt mondta még ezen a héten maradjak itthon.:S Neemár! De hát az istennek se akar kimenni belőlem ez a nyavaja. Bár,már folyik az orrom! Ez jó jel! Gyógyulok megfelé!XD Ezzel csak annyit akartam,hogy ha Virág meg Edina olvassa a…..
нєy мooη MÉG MINDIG 2009.01.31 15:55:00
Nah akkor. Kezdjük.: Pénteken,nem mentem mégsem suliba, mert a doki azt mondta,hogy hétvégére maradjak itthon "lábadozni". Magyarul feküdnöm kellene. Tegnap az is ment egész nap. Nem csináltam semmit,pedig Annát megkérdezném,hogy megírták-e töriből a…..
Csütörtök van. És én ma nem mentem suliba, mert tegnap este nagyon köhögtem,sőt! Már 2 hete megállás nélkül,de tegnap volt a legszarabb. Lázam nincs, az orrom se folyik,nagyon rosszul se vagyok, igaz a fejem az szokott sajogni. Időnként. De örülök,hogy ma nem mentem sehova. Azaz…..
нєy мooη EGY TÖK JÓ NAP 2009.01.24 17:48:00
Húh barbibabák,de jó nap volt a mai . Mondom akkor sorban: a reggel szarul indult,alig akartam felkelni...de aztán sikerült. Szokásom szerint megint vagy 1 órán át piperészkedtem.:P Mentünk Miskolca ajándékokat venni nekem szülinapomra. Elsősorban a fő cél a mobilvétel volt. Na…..
Sziasztok bogárkáim! Unatkozok,úgyhogy elütöm egy kicsit ezt a sok időt. Ma 5 óránk volt,úgyhogy ezért vagyok itt megint. Tanulni is tanultam már,úgyhogy okés minden. Ne is kérdezzétek,megyek február végén versenyre! Helyesírási vagy milyenre...most ofőtől arra is kaptam egy…..
Na mizujs virágszálaim? Milyen a kedvetek? Nekem most tök jó,pedig lassú zenét hallgatok.XD Britney-Everytime. Nem röhög, és nem vág pofákat! Most volt az MTV Hungary-n Britney hétvége,akkor hallottam. Igaz nem először. Imádom ezt a számot. Meg a klippjét is. Tudom,hogy kinyírja…..
нєy мooη FÉLÉV 2009.01.17 14:22:00
Ez is itt van végre. A sulikban félévi osztályzás. Nekem elég szarul sikerült az első félév. Egy csomó mindenből 4 es leszek. De az a jó hír,hogy 3-as nagyon semmi se lesz. De ez majd hétfőn kiderül. Éss az is az,hogy 2x lesz 5 óránk!!! szerdán meg pénteken.:D (L) Eddig minden…..
Üdvitten! Az újév első hete is eltelt. Tudom, csak majdnem, de hát na. Olyan,de olyan kibaszott hideg van kint! Reggel röpködnek a minuszok! De legalább látni és érezni is,hogy TÉL van.Ettől eltekintve:voltak nagyon jó, és rosszabb napok is. De mostanában mindig vannak jobb…..
 Sziasztok . Húh,hát megint eltelt egy év....2009 van. Igazából semmi sem nagyon változott meg,csak 8-as helyett 9-est írunk a 200 után. Jó,azért mégsem ennyire. Vannak újévi fogadalmak,amiket én is szoktam tenni. Jó esetben ezek meg is valósulnak. De ez sosem így van.:(…..
            B . U . É . K ! ! !^^         Boldog új évet, hatalmasnagy szilvesztert,és rengeteg élményt jövőre is mindenkinek! Mára jó bulizást, sok petárdázást, haverokat hozzá. Szóval…..