Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kockapaci

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Pocakos nő, véradó férfi, érzéketlen, de kényszeresen tegeződő multi, mi kell még? A véradás miatt őszi légyként konzumáló András és terhes felesége egy leértékelt íróasztal formájában vették hátukra a konzumkeresztet. Egy információs tábla eltérő értelmezése miatt…..