Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-gabe-

57 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legegyszerűbb bevételi forma. Szedjünk össze mindent, amit már nem használunk, és szabaduljunk meg tőle, lehetőleg úgy, hogy közben némi pénz is üsse a markunkat.  Nyilván csak akkor működik, ha vannak ilyen - gardróbszekrényben tengődő - felesleges cuccaink.…..
Dollármilliomos leszek Adózás 2013.08.07 09:25:00
Tegnap kitűztük a célt, összegyűjtünk 100 dollárt. Mivel becsületes állampolgárnak tartjuk magunkat, a megszerzett bevételekből adózni is fogunk. A kérdés persze az, hogyan és mennyit? Hogyan számoljuk ki, hogy mennyi marad a bevételeinkből, hogyan frissítsük a blog…..
Dollármilliomos leszek Célok 2013.08.06 09:25:00
Fontos, hogy az ember elérhető célokat tűzzön maga elé!  Szinte látom magam előtt, ahogy elmosolyodsz, hiszen mi is ennek a blognak a címe? Ja, hogy dollármilliomos! Elérhető célok, persze! Másrészt a motivációs blogok és személyes hatékonyság kézikönyvek kedvenc…..
Eltelt 4 év. Sok minden történt, de milliomos nem lettem azóta. A projekt gyakorlatilag az indulással együtt halt meg. Sok mindent kipróbáltam, de nem találtam még meg a receptet :) Ahogy az ötletek, próbálkozások egymást váltották végül a blogolásra nem maradt…..
Főzősuli A nyár ízei: Lecsó 2012.07.24 07:17:00
Nyár nem múlhat el nálam lecsó nélkül. Alig várom, hogy megjelenjen a boltok polcain az édes paradicsom meg a finom paprika, és végre elkezdődjön a „lecsószezon” :) Imádom a lecsót, bárhogy jöhet: friss kenyérrel, tojásosan, rizzsel vagy tarhonyával is…..
-gabe- 2012.07.24 21:44:50
@atila68: "a lecsó húsos, nem csípős zöldpaprikából és jó kemény húsú paradicsomból készül." Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek
-gabe- 2012.07.27 22:20:52
@atila68: érzem én az iróniát a soraidban, de nem bírom ki ;) "Pető Gyula a Mátyás pince ügyvezető igazgatója több évtizedes hazai és külföldi tapasztalatát foglalja össze az Ételkészítési ismeretek című könyvében."
Free Games Archive Dead Cyborg 2011.04.27 22:31:00
Magyar fejlesztésű 3D szöveges kalandjáték Baráth Endre "gondozásában". A Blender Game Engine-re épülő játékban hibernált állapotból ébredünk egy baljós, robotokkal teli rozsdás világban, ahol az információkat bitenként csipegetve kell összeraknunk a történetet.…..
Apa pici lánya Apu szeret(lek) 2011.04.02 03:21:00
Régóta nem találkoztunk, rengeteg mindent tanultam azóta. Például annyi szót tudok, hogy csak na! Nagyon figyelem anyuékat, és igyekszem mindent utánuk mondani. Apuval van egy régi játékunk. Ha telefonon beszélgetünk (meg igazából sokszor akkor is ha egymás mellett vagyunk), apu…..
... anya és apa mindig mérges. Ilyenkor összehúzzák a szemöldöküket és komoly hangon magyaráznak nekem. Néha meg is szeppenek ettől, és olyankor úgy érzem, hogy sírni kell, de aztán anya vagy apa felkap, belefúrom a fejem a vállába és ettől megnyugodok. Rájöttem arra is,…..
Letölthető az America's Army 3.0.8-as verziója. A frissítés rengeteg játékbeli hibát és problémát javít, miközben jónéhány új fejlesztést is tartalmaz. A javítások és új fícsörök teljes listája elérhető az alábbi linken (angolul):…..
Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Freeplay fesztivált Melbourne-ben, de első alkalommal hirdetnek versenyt a független játékpiac szereplőinek. Az Állami Könyvtárban augusztus 14.  és 15. között tartott versenyre bárki ingyenesen nevezhet, és a zsűri nyolc kategóriában…..
A Zynga csütörtökön bejelentette, hogy elkészült a 75 millió játékossal, és hasonló mennyiségű, kéretlen ajándékoktól megcsömörlött ellenzővel rendelkező Farmville iPhone és iPod touch készülékekre fejlesztett változata.    Mostantól nem kell leülni a net elé,…..
Apa pici lánya Puszi 2010.06.25 00:34:00
Megtanultunk cuppanós puszit adni. Először csak a kedvenc játék (a vízipókbók a "Keresztes Barátom") kaphatott, majd sorban a többi plüssállatok, később a két nagymama, és néhány napja hajlandóak voltunk megkönyörülni az ősökön is.Igaz ekkor gyorsan bepótoltuk az…..
Free Games Archive Elindultunk 2010.06.24 16:45:00
Ingyenjátékügyi megmondóblog indul a mai napon. Igyekszünk hírt adni a független játékpiac ingyenesen elérhető szeletéről. Megjelenések, hírek, cikkek, videók. Meg ami még eszünkbe jut...
Panka baba szépen cseperedik, a tizenhetedik hónapba léptünk. Totyog, sőt szalad, egyre jobban ki tudja fejezni szeretetét, de ezekről később úgyis írok még. A mai nevetés tárgya kicsi lányom fejlett önbizalma volt. Igen, tudja már hogy körülötte forog a világ, és igazából…..
A legújabb trendnek megfelelően a babavárás időszakában minden médium azt tömi szerencsétlen kismama fejébe, hogy a szoptatás, az anyatejes táplálás minden dolog alfája és omegája, és - picit sarkíva - ha legalább fél éves koráig anyatejet kap a gyerek, akkor zseni lesz,…..
Apa pici lánya Új dolgot tanultam 2010.02.21 01:30:59
Néhány napja, amikor apu itthon volt és vigyázott rám, új dolgot tanultam. Apu karján ülve épp a kutyaugatást hallgattuk miközben a bejárati ajtó ablakán figyeltük az eseményeket, amikor egyszercsak apu rámmosolygott, és azt mondta "Pankabab, bújj ide hozzám!".Én…..
...mindig kacagok egy nagyot. Anyu és apu is velem kacagnak. Olyan mókás :)..
Apa pici lánya Altató 2010.02.11 23:53:00
Este van, megfürödtünk... Anyu törölközőbe bugyolál (kettőbe), hogy ki sem látszom belőle és miután megszárítja a hajamat, elkezd pelenkázni, és Apuval énekelnek nekem. Innen tudom, hogy most már aludni kell. Jó éjszakát :) Alternative content…..
Nyakunkon a Valentin nap, úgyhogy a királlyal együtt csak annyit mondhatok: legyen szerelem :) ..
Apa pici lánya Vidám dolgok 2010.01.31 22:38:00
Annyi érdekes dolog van a világon! Egyik kedvenc játékom például a műanyag pillepalack, tudjátok amiben a babavizet szokta apu hozni. Láttátok már ahogy játszik a fény az alján, amikor apu felemeli? Csodálatos! És a világ legmókásabb hangja, amikor az üres palackot apu…..
Apró sikerek. Ez a felvételem - legalábbis egy részlete - elhangzott a Juventus rádió műsorában 2009 novemberében.  ..
Apa pici lánya Panka baba 1 éves 2010.01.27 00:19:00
Január 12-én 1 éves lett a pici. Tudom, hogy közhely, de akkor is: úúúgy elszaladt ez az év! Kúszunk, mászunk, gügyögünk, nagyokat kacagunk, segítséggel gyönyörűen járunk és minden, egyszerűen minden érdekel a világból. Hamarosan szülinapi képek is érkeznek... Puszil…..
A minap álltam a közértben a húspult előtt azon tanakodva, hogy mit is főzzek a hétvégén, mikor megláttam egy darab hátszínt, és eszembe jutott róla egy marhahúsos szendvics, aminek ugyan nem sok köze van a vasárnapi ebédhez, viszont imádjuk:) Anno a Bill, Sydney szakácsa c.…..
Tegnap ünnepelte a család a születésnapomat. Panka baba mind a 8 hónapjával hihetetlenül édes meglepetéseket tartogatott nekem. A délutáni Forma 1 futam közös megtekintése volt a felvezető program, majd néhány perc nyűgösködés után a kicsi lány fogta magát, megmászta apa…..