Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrCain

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
Az utolsó éjjel Battlefield 3 2011.11.05 10:57:00
Pros: A grafika eléggé gyönyörű. Sajnos a gépem nem tudta már a közepes szintet sem, ez valószínűleg a GTS250-es vidkari miatt van, anno a 20 ronggyal drágábbat kellett volna választani. A Frostbite 2 motor nagyon szépen muzsikál, a szembevilágító, és elvakító…..
MrCain 2011.11.23 20:45:18
@speed: Hát pedig azt hatalmas vétek kihagyni!
Az alábbi poszt a DK blogon elég nagy vihart kavart, azt gondolom, hogy mások okulására érdemes itt is közzé tenni, fontos megvitatni a fájdalom-feladom témakört. Az ottani kommentek elolvasása szerintem fontos, DaMartian kommentjeiben jobban leírta az érzéseimet, mint én magam…..
De régen volt már jó tengeralattjárós film. Mikor is? Volt egyáltalán Az utolsó esély (Crimson Tide) óta? Jövőre Todd Robinson, a Gyilkos szerelem (Lonely Hearts) rendezője szállít le egyet, a főbb szerepekre William Fichtner, David Duchovny, Ed Harris, Sean Patrick Flanery és Lance…..
Az alábbi cikkben a filmekben látott fegyverekről ejtünk szót. Egy akciófilmet mi is tenne igazán akció dússá, ha nem a benne látott harcok, amiket rendszerint valamilyen fegyverrel vívnak? Golyózápor, robbanások, kézitusa, fegyverarzenál, vagy ellenkezőleg csupán két egymással…..
Október 22-én az Index sportrovatában megjelent egy cikk "Női időket futnak a férfi maratonisták" címmel. Ezzel kapcsolatban több futóismerősöm is kifejtette a nemtetszését, sőt, egyikük, Józsa Gábor, megkért, hogy tegyük közzé az alábbi nyílt levelet. ---…..
Hogy miafrancazaflukszuskondenzátor?„És íme a tudomány pirosbetűs ünnepe: 1955. november 5-e. Hát persze: 1955 november 5-e... Azon a napon találtam föl az időutazást. Most is előttem van: felálltam a WC-re, hogy felakasszak egy órát, a porcelán nedves volt, megcsúsztam és…..
MrCain 2011.11.09 11:26:26
@DaMartian: 2 hete rendeltem náluk 2 felsőt, de még sajna semmi. Hozzáteszem gyorsan, erről nem ők tehetnek hanem állítólag készlethiány van az európai raktárban (mindig kifogom az ilyen cuccokat). A megrendeléskor nagyon segítőkészek voltak és gyorsan, gördülékenyen ment minden. Viszont ma lehet, hogy kinézek akkor oda.
MrCain 2011.11.09 12:53:19
@Jane: :) Az elmúlt időszakban totál eltűntek a Nike üzletek, legalábbis ahova én eddig jártam: Váci utca, Westend, Árkád. Ha jól tudom ezek mind 1 céghez tartoztak és az húzta le a rolót.
Futóblog Masszőr = placebo ? 2011.10.25 11:48:00
Évek óta készülök masszőrhöz. Ha valaki túl van a negyvenen (mások szerint a harmincon), nem árt vigyáznia magára, főleg, ha mondjuk fut, és időnként becsúszik egy félmaraton, háromnegyed-maraton, vagy maraton. Meg ugye gyúrogatunk, bele-belenyomunk a száztízbe, nem csoda, ha…..
Tavaly már mutattunk pólót, idén sincs ez másképp. Pappitonak egészen megnőtt a haja! A helyszín ugyanúgy Devonport, csak most a Mt. Victoria teteje. Mit gondoltok arról, hogy télre is csinálunk hosszúujjú pólót? Futóblog WinterTop. Mondjuk lehetne ez. Diszkrét…..
Futóblog Láss, ne csak nézz 2011.10.18 12:09:47
A tavaly télen bevezetett terepfutó hagyományokat követve, idén is elkezdjük a Budapest környéki helyszíneken a 9-18 km-es "Láss ne csak nézz" elnevezésű futásainkat. A futások alkalmával igyekszünk feltérképezni MCM Sanyosz kezdeményezésére a Budai-hegység…..
Pénzügyileg rosszul teljesített egy film és nem érted, hogy miért? Az imdb-re ránézve azt látod, hogy felettébb gyenge átlaggal bír és fogalmad sincs, hogy miért, miközben hasonszőrű alkotások sokkal jobb számokat és eredményeket tudnak felmutatni? Mely filmek azok, amelyek…..
MrCain 2011.10.17 10:39:43
Nézek jobbra, nézek balra, nyitogatom meg csukogatom az ablakokat, klikkelek, kattintok, bambulok, de a munkakedv főellensége (és az én kedvencedik barátom): a Facebook chat ablakában mindig csicsereg valaki. Szasza pötyögött valamit: kihívna egy fogyásos versenyre...  Az agyamban…..
Nekem valamiért vesszőparipám, hogy ismerjük meg egy kicsit jobban egymást, ne csak a blogon legyünk, hanem személyes ismerősök is. Amikor elkezdtem eljárni a Futóklubba, akkor vettem észre, hogy én mutatok be egymásnak régi kommentelőket, mert személyesen nem ismerik meg egymást.…..
Futóblog Holnap: JUST 30! 2011.09.21 11:31:08
Tegnap 19 óra körül kiküldtük minden jelentkezett résztvevőnek a jelentkezési információkat, tudnivalókat, reméljük olvastátok. Több email visszapattant, ezeket a személyeket én magam hívtam fel telefonon, aki nem vette fel SMS-t kapott. Várunk tehát mindenkit. Időpont: mivel a…..
Egy hete azt kértem tőletek, hogy legyetek ti is olyanok a futással kapcsolatban, mint Carrie vagy ki a franc, aki mindent tud a szexről (mondjuk arra kíváncsi lennék :-), de amit meg nem, azt meg nem fél megkérdezni. Jó ötlet volt és nyomban meg is veregetem a saját vállamat, hogy…..
Ha olvastad a rettenetesen motiváló bemutatkozásomat, akkor bizonyára már nagyon nem bírsz magaddal és nézed már a kütyüket, cipőket és legszívesebben már most szaggatnád az aszfaltot. Van egy pár dolog, amit tudnod kell!Én itt vagyok, nagyon-nagyon nem ciki megkérdezni bármikor,…..
MrCain 2011.09.13 17:20:05
@mgergoo: Ez a verseny nem is rossz ötlet! Kezdetnek talán egy Nike+ challenge? Vagy ennyire nem vagyunk márkabuzik?
Mgergoo vagyok. DK. Szeretnélek motiválni, hogy fuss, és ha nem tudsz még futni, ne keseredj el, hanem gyalogolj! Kezdj el mozogni és ne add fel! Jó eséllyel sokkal jobb állapotban vagy, mint ahonnan én indultam... 2009. ősz. 124 kiló. Ennyi vagyok. Olvasom a futóblogot az elejétől a…..
Filmdroid Expendables 2 pletykák 2011.09.05 10:57:00
A hivatalos megerősítés még várat magára, szóval eleddig nem sok minden biztos az Expendables folytatásával kapcsolatban. Úgy hírlik, hogy Jean-Claude Van Damme karaktere Stallone csapatának a tagja volt, de aztán rossz útra tért. Teljesen tele lesz tetoválva és saját zsoldosokkal…..
Futóblog Félmaratoni eredmények 2011.09.04 15:36:00
Néhány Futóblog eredmény: Csétomi 1:26:14 DaMartian 1:27:23 (és ez PB — vagy Ecs, kinek hogy tetszik)  Jani 1:30:00 Bitliszbá 1:34:51 Szasza 1:35:13 Winklair 2:01:43 mgergoo 2:05:24 Juanék csapata a Next Wave Running Lab Trióban 2:07:22…..
Az egész onnan indult, hogy az iCloud Photo Stream bétaverziójában találtak egy ikont, amivel az iPhone-t, az iPadet és az iPod touch-ot jelöli az Apple, és ez nem hasonlított egyik jelenlegi készülékre sem. Kísértetiesen emlékeztetett viszont azokra a képekre, amik a pletykák…..
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bárki is futott volna az elmúlt egy, hőségrekordos héten. Ez persze csak annyit tesz, hogy gyér a fantáziám, hiszen az Árpád-hídon járok a munkahelyemre, és mindig láttam, ahogy a sporttársak becsülettel szaladnak befelé a Margitszigetre.…..
Futóblog Powersongot keresek 2011.08.17 09:02:09
Ezerszer kitárgyaltuk már ezt a témát, azt, hogy ki hallgat futás közben zenét, ki nem. És ha igen mit, és mikor. Most ismét felvetem, egy kis segítséget kérnék a következő élethelyzet zene segítségével történő "átvészeléséhez". A két órával…..
 A tegnapi nap bombahíre volt, hogy a Google felvásárolta a Motorolát 12 milliárd dollárért és hogy az ügy hátterében az áll, hogy a Google-nek szüksége van a Motorola által birtokolt rengeteg szabadalomra, hogy megvédhesse magát abban a furcsa háborúban, amelyben az Apple…..
Felkészülni a Fuss Budapest Trióra? Jajj... Az elmúlt 6 hétben egy km-t sem futottam, a térdsérülésemnek köszönhetően az Ultrabaltont is ki kellett hagynom. A térdemben és a combomban éreztem egyre erősödő fájdalmat, aminek az eredménye az lett, hogy elmentem ultrahangra és egy…..
MrCain 2011.07.30 09:44:40