Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadúr

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi országgyűlési választás, eredményeit már tucatnyian, tucatnyi oldalról kielemezték, ezerszámra gyártva az olyan elméleteket, hogy mi volt „a hiba”, ami miatt „most” kudarcot vallottak. A valóság viszont az, hogy – az előző hárommal egyetemben - legutóbbi fiaskó okai (is) jóval mélyebben…..
Havas Henrik esete a súlyos etnomazochizmus kategóriájába esik. Ha etnikai öngyűlöletről van szó, tökéletes az összhang a balliberális és az egykori szélsőjobboldali figura között. Az N1TV műsorában egész magyarságra nézve sértő, dehonesztáló megjegyzéseket tettek. Ugyan hol látunk ilyen viselkedést…..
December 8-a az a nap volt, ami után az egész magyar konzervatív véleményelit - mind a kormánypárti, mind pedig az ellenzéki - letérdelt a románok előtt. Konzervatív honfitársaink jobb ha megbarátkoznak a gondolattal: román magyarellenes szélsőjobboldal kerültek egy platformra. Ha időközben…..
Az elmúlt hetekben az anyaországi közélet egy sok vitát kavart mesekönyv körül forrongott. Miközben mi itthon egy olyan mesekönyv ürügyén ütöttük-vágtuk egymást, melyet alapvetően felnőttek (és nem pedig gyerekek) vásároltak fel tonnaszám, addig felvidéken a magyar gyermekekkel valami sokkal…..
Történt úgy, hogy északi szomszédainknál a járvány kezelésére vonatkozóan meghoztak egy olyan ajánlást, hogy ne kaotikus, keszekusza módon, hanem lehetőleg  fegyelmezett rendben és ábécésorrendben tetsszenek tesztelésre menni a kedves állampolgárok. Az ajánlás kapcsán a belügyminisztérium kénytelen…..
E blog célja vállaltan az, hogy egy új, eddig ismeretlen, szinkretista nacionalizmust képviseljen. Ámde nem egy a hazai közéletben megszokott rendpárti, tekintélyelvű, bezárkózó, ókonzervatív nacionalizmust. Hanem egy szabadságszerető, szabadságvágyó nacionalizmust, mely a (neo)bolsevik…..