Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Export

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noszvai András és csapata Bársonyoson jártak és véletlenül akadtak a világ legártalmatlanabb vadászgépére, a méltán híres MIG-15 házi gyártású másolatára. Trabant-alkatrészek, fürdőszobai apróságok, partvisnyél, a dugattyúmotoros (talán IL-2?)-kópiában a…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Tagok vagyunk Meló Írben 2011.01.31 11:33:00
(A szerző történész és szerencselovag.) „Hazudni kell. Te magyar történész vagy, neked ez menni fog, ez a szakmád!” – bíztatott egyik jólelkű ismerősöm, amikor az ír munkavállaláshoz szükséges hivatalos adminisztráció elintézése felől érdeklődtem. Ki…..
A metrón utaztam a Keletihez, ahol egy születésnapot kellett ünnepelni a Barlang Sörözőben, és velem szemben az ablakon megláttam egy regény hirdetését: Vass Virág Sokszor csókol, India! című (leendő?) bestsellere nézett velem farkasszemet. A plakáton volt egy rövid idézet is,…..
Templom a Ferenciek terén, óriási reklámhálóval. Normális dolog ez? Egyfelől nem, mert ha az lenne, nem magyaráznák egy ekkora táblán, hogy miről is van szó:   Másfelől meg persze hogy az, pénzt kell előteremteni a Belvárosi Ferences Templom renoválására. Nem…..
De vigyázat! Ha csak félig iszod ki a palackot, ugyanolyan nagy marad a segged! A Bad Liebenzeller palackozott ásványvíz vicces kampányában a víz fogyasztó hatásaira alapozva akarja eladni tök egyszerű termékét.A palack címkéjének belső oldalára egy bomba csajt nyomtatott, ami…..
Export 2010.12.17 08:47:38
@Lángharcos: A devecseri katasztrófa nekik maga a Kánaán. Gondolom most is a lúgos vörös iszapban lubickolnak. Talán már palackozva is forgalmazzák...
Fuck To The Music The Thing!!! 2010.12.07 14:00:00
a free jazz olyan mint a maszturbálás csak hangszerekkel, és hogy biztos csak az élvezi aki játssza - szokták mondani akik nem kedvelik/nem érzik. hát én meg azt mondom, ha egyszer nem csaptad ki maszturbáló nős videora, elég szar gyerekkorod lehetett, és megértem miért beszélsz…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
Export 2010.11.28 15:28:38
@AK76: A "nyugat-hoz" képest tényleg primitív nép vagyunk. Nekem sem tetszik, de be kell látni. Miért van az, hogy ahányszor bármi közlekedési konfliktus van, az első kérdés midig úgy kezdődik, hogy "Mi a krva anyádér...?" Normális országokban ez nem így működik. ( Mondom ezt huzamosabb német, svéd, angliai tartózkodás után ) Az normális, hogy a kommentelők nagy része erőszakkal oldotta volna meg a problémát? Nekem úgy tűnik, hogy ahányszor az emberek nagy része autóba ül, vadállatokká válnak. Érdekes, hiszen évtizedes BKV-zásom során soha nem tapasztaltam hasonló viselkedést. A probléma egyik forrása a jól ismert rendőrségi eljárásban lehetséges. Ilyen esetekben jogosan várna minden károsult elégtételt de mivel tudja, hogy a állam nem képes/hajlandó ennek eleget tenni, saját kezébe veszi a dolgot. Azt azért lássuk be, hogy ez nem megoldás. Lehet, hogy egy-egy szituációban épp' működik, de mi van, ha az elkövető erősebb/jobban felfegyverzett? Akkor majd mi (normálisan közlekedők) is erősebb fegyverekkel járunk? Ha nekik pisztolyuk van, akkor mi van gépfegyvert tartunk az autóban? Ezt felejtsük el. Szerintem a megoldás a gyors és elrettentő erejű rendőrségi eljárásban van. Ha egyszer tudunk bízni a bennük, akkor nem kell magunkat utcai harcosokká, kommandósokká képezni. Én azért még bízom bennünk, magyarokban.
Export 2010.11.28 16:09:41
@Waxolo: Szemét Totalcar-osok pénzből élnek.
Sőt! Jobban szeretik ha több van belőle, mintha kevesebb! Felháborító! Bezzeg te gondolom fényevő vagy...
Export 2010.11.28 17:09:53
OFF
@Waxolo: Ez az anyukás példa azért nem volt szép. Rosszul esett...Majd ha egyszer
másik weblapot is meglátogatsz, akkor készülj fel, hogy azokon is hasonló mennyiségű reklám van. Sőt! Még zavaróbb felugró ablakok és egyéb szörnyűségek fogják megkeseríteni az életed. Te még mindig megteheted, hogy valamilyen add-block-ot használsz, vagy egyszerűen ignorálod a dolgot. Nekik viszont ebből van pénz. ( Most hogy már sötét van, mesterséges fényforrásból is tudsz jókat lakmározni? )
Magam is láttam már ma délelőtt ráfutásos balesetnél rendőrt helyszínelni éppen, András is arra figyelmeztet titeket, hogy ne vezessetek úgy, mintha 20 °C volna és száraz utak, mert ilyenkor nagy mértékben csökken a tapadás. Sokan most kapnak csak észbe, hogy hirtelen tél…..
Export 2010.11.28 00:51:50
@Reggie: Igen. a Reptér is saját.
Drága Doktor Úr!Kérem nézze el, hogy levelemmel zavarom! De állapotom kétséget kizáróan furcsa, mi több, már-már számomra is aggasztó! Pedig szedem azokat a természetes alapú kiegészítőket amiket felírt. Csalódással állapítottam meg, hogy egy centit sem nőttem, cserébe…..
Export 2010.10.23 01:09:42
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Export 2010.10.03 13:06:55
@kultúrpesszimista: "Remélem, garantált bukás lesz. " Most reméled vagy garantált? A kettő nem passzol.
Ide parkolta le a motort. Nem hitte volna, hogy a zárt ajtó mögül elviszik   „Imádkozom ezért a gyerekért, de engedje meg, hogy őszinte legyek” – hadonászott a rácsok mögül a szomszéd. „Nyolcvanéves vagyok, az igaz, de szabadszájú – sajnálom ezt a…..
Export 2010.09.01 23:46:38
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
Az is hibát követ el, aki megszokásból közlekedik, hiszen bármikor módosulhat a forgalmi rend, akár egy építkezés miatt is, vagy épp megfordíthatnak egyirányú utcákat. Ha meg valaki nem ismeri a környéket, ahol autót vezet, ott különösen szükség van a fokozott figyelemre és…..
Export 2010.08.04 23:03:48
@[mike]: Itt nem a szabály bonyolultságáról van szó, hanem hogy minél konkrétabban figyelmeztesse a vezetőket helyzetre. Ha még mindig nem világos, akkor kérj meg szépen valakit és majd elmagyarázzák. Menni fog az...
Subba Jacko, Prince és James Brown 2010.08.02 15:00:00
Na gyerekek, ilyenek lesztek, ha sokat kokóztok.  ..
Export 2010.08.02 21:07:05
Running Metal In Memoriam: PANTERA 2009.09.08 20:13:00
Szinte a semmiből robbant be a kilencvenes évek legelején a Pantera zenekar Phil Anselmo énekes csatlakozása után az akkoriban válságos állapotban lévő heavymetál műfajba, és olyan zenekarok követték őket mint a Machine Head, Korn, Fear Facory akik abszolút egyedi hangzást…..
Hosszú, ámde annál alulmotiváltabb karrierem alatt számtalan munkahelyet végigpróbálhattam és ezek mindegyikén gyakoroltam a munkahelyen való alvás veszélyes, de bizsergetően élvezetes gyakorlatát. Ez azonban egy igen nehéz tevékenység, aki már próbálta, tudja miről beszélek.…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Nem annyira meglepő, mint amennyire szánalmas fordulattal igyekszik költségeit tovább csökkenteni a Wizzair. Mi mást is tehetne a 150%-os hatékonysággal működő társaság, minthogy április 1-i tréfaként bevezetik az utasfelvételi díjat. Tehát a foglalási díj, majd a poggyászdíj…..
Tudják mit? Ez az autó a tipikus autóhasználók 95 százalékának az idő 95 százalékában pont elég, a maradékban sem nyűgös. Ebben a 95 százalékban azt nyújtja, amit egy S80-astól vár az ember. És ha automata lenne a váltója, még matekolni se kéne annyit. Igen, csakis…..
Export 2010.01.19 13:08:56
Export 2010.01.19 13:20:01
@Eszkimó: Gamlestadsvägen 3C. Nem Volvo, de Gtb.