Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lori0202

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
Lori0202 2022.09.18 22:42:41
A Juventus aligha lehet maradéktalanul elégedett a hétközi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn a Villarreal ellen idegenben nyújtott teljesítménnyel, azonban most egy papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzés vár a csapatra. A zebramezesek szombat este az Empoli otthonába látogatnak a három pont…..
Lori0202 2022.02.26 00:20:44
@Jancsi 87: egyetértünk! Csak nem látom, hogy még fogja nyerni azt az ötöt!
Az előző szezon kupagyőztese, a Juventus, valamint a bajnoki cím védőjeként az Inter együttese csapnak össze szerda este az Olasz Szuperkupa fináléjában, melynek helyszíne a milánóiak otthona, a San Siro lesz. Massimiliano Allegri keretéből hiányzik majd az AS Roma elleni bajnoki mérkőzésen súlyos…..
Lori0202 2022.01.13 00:27:04
@GGábr81: hozzuk vissza évi 8 millióért! 5 éves szerződéssel, amt senki nem bonthat fel! Csak a biztonság kedvéért!
A Juventus komoly gödörből szeretne kilábalni, hiszen mindössze egyetlen bajnoki ponttal szerénykedve várja a negyedik fordulót, amely során a mindeddig magabiztos teljesítményt mutató AC Milan látogat Torinóba. A héten mindkét csapat megmérette magát a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a Juventus…..
Lori0202 2021.09.19 23:17:49
@DelPiero2: áruld már el, kivel építettek köré? Pont az volt a baj hogy senkivel 3 év alatt! Vagy Ramseyt ő kérte szerinted, vagy Kulut? A csóró mercatókból lett elege teljesen jogosan és megkértem! Ja és nem Ronaldo fun vagyok, hanem Juve és 25 éve várok egy újabb Bl-re ami már most látszik, hogy 26 nál is több lesz!
Lori0202 2021.09.19 23:29:04
@DelPiero2: A Ronaldo az oka hozzászólást. De azóta már te is én is kifejtettük a véleményünk!
Ahogyan az az elmúlt napok alapján várható volt, Cristiano Ronaldo három szezont követően, egy szezonnal szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, azonban nem a Manchester City-hez igazol, hanem visszatér egykori csapatához, a Manchester Unitedhez. "A Manchester United örömmel jelenti be, hogy…..
Miután sikerült Kaio Jorge személyében új támadót szerződtetni, a Juventus megállapodásra jutott az Atalantával is Merih Demiral ügyében, most pedig két igencsak fontos játékos kapcsán kell a torinói vezetőségnek sikerrel vennie az akadályokat. A La Gazzetta dello Sport szerint a következő napokban…..
Alessandro Del Piero a minap a Sky Sport műsorában nyilatkozott, s elmondta, mit vár a mercatótól, amely változásokat hozhat úgy a középpálya, mint a csatársor tekintetében. „Intelligens mercatóra számítok, amilyet megszokhattunk, de befektetésekkel, mert Massimiliano Allegri is fontos befektetés…..
Lori0202 2021.06.09 20:57:28
@Attilio79: nem fog ÖSSZESZEDNI! Sokkal tudatosabb annál és nem volt sosem jellemző rá! Szerintem a Messi és Ronci mellett focizó korosztálynak(mindenki aki ebben a 15 évben focizik) el kell fogadni, hogy vannak ők és a többi focista! A barcánál mint kiderült 500 at kapott Messi 3 évre! Az se normális, de nem hiszem, hogy Messi fizetése miatt volt a Barca sikertelen idén! Inkább ott is a többiek gyengesége volt a baj. Ott is mindenki Messinek passzol? Szerintem Haaland és Mbappe lesz a következő kettő ilyen!
Lori0202 2021.06.10 00:21:29
@Attilio79: Értem, valóban kellene fiatalítani, de ne mondd nekem, hogy egy minőségi középpályás aki még 1 évig Ronaldot szolgálná ki az utána nem passzolna az utódjául érkezőhöz, legyen az bárki! Hozzanak egy 30 gólos nagy nevet a nyáron és menjen Ronaldo, de addig ne üldözzük már el mert "öreg", de azért a fizikai feladatokban az egész csapatnak odaver! Én nem akarok egy full újonc, vagy középszerű, majd jobbak lesznek jövőre játékosokból álló csapatot nézni! Sajnálatos, hogy esélyünk sem volt még tavaly sem megszerezni egy Haalandot, ha jött volna menjen Ronaldo! Egyébként azt sem veszi senki figyelembe, hogy sokkal nehezebb Olaszországban játszania, ahol mindenki 6 védővel védekezik, főleg ellenünk! Kíváncsi vagyok Allegri kitaláltave már az ellenszerét a szünete alatt, mert ő sem tudta! Spanyolban meg mindenki támad, sokkal jobb, élvezetesebb a foci! Félreértés ne essék Juve fan vagyok, nem Ronaldo, de amíg nem látom a megfelelő utódot leigazolva addig maradjon. És nekem az utód nem egy Vlahovic 60 millióért! Forza Juve per Sempre
Lori0202 2021.06.10 11:52:48
@Il Principino: de úgy látom ezzel kisebbségben vagyunk!
A Juventus a Milan elleni megsemmisítő vereség után a Sassuolóhoz látogatott, az Öreg Hölgy fiainak pedig kötelezően nyerni kellett, ha BL-ben kívánnak szerepelni jövőre, mivel az Atalanta, a Milan és a Napoli szorgosan gyüjtögeti a pontokat az európai kvalifikációért. A mérkőzés a Juventus számára…..
Lori0202 2021.05.13 10:17:05
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Juventus már a középkezdés után hátrányba került Rodrigo Bentancur durva hibája után, s gyakorlatilag mindvégig gyenge teljesítményt nyújtott Portugáliában. Federico Chiesa kései idegenben szerzett találatának köszönhetően azonban a torinóiak…..
A Juventus győzelemmel kezdte az idei Bajnokok Ligája-szezont, s a csoport második játéknapján egy igazi rangadóval folytatja, hiszen szerda este az FC Barcelona látogat Torinóba. Andrea Pirlo keretéből sérülés miatt bizonyosan hiányzik majd Alex Sandro, Giorgio Chiellini és Matthijs de Ligt, míg…..
Lori0202 2020.10.28 20:39:28
Lori0202 2020.10.29 06:47:18
@Leram7: ezt te sem gondolhatod komolyan! 5.gólját veszik el centis vonalazgatással, hogy éljen ennél jobban? Egyszerűen nincs egy kis szerencsénk sem!
A Juventustól kölcsönben egykori klubjához, a Bayern Münchenhez visszatérő Douglas Costa elárulta, mindvégig kapcsolatban maradt a bajor klub játékosaival. "Hosszú ideje vissza akartam térni a Bayernhez, s nagyon boldog vagyok itt." - mondta a brazil szélső a Sport Bild munkatársának adott…..
Lori0202 2020.10.22 06:49:34
@Rocky80: Henry, Zlatan, Quagliarella, Candreva! Nem csak a közelmúltra gondoltam!