Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almee

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
almee 2014.01.31 15:38:43
@falomb: Akkor visszatérek az eredeti kérdéshez..Kinek és miért kell itt sittre menni és hol az analógia a bajai videóval?
Itt senki nem hamisított semmit. Azon ment a vita, hogy "börtönt" vagy "kötelet" kiabáltak.

Egyébként meg a kamera és mikrofonja nem ott van, ahol Mesterházy, tehát ugyanazt nem is fogja hallani. De a bekiabálás hallatszik mindenhol..A "mit kiabáltak"-on van a hangsúly. Márpedig Mesterházy ott reagált rá, tehát hallotta...Na, ennyit erről. Nevetséges a poszt.
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
Futóblog 42 km élvezet 2012.11.07 07:52:13
Jókuti András világevőt, egykori Café műsorvezetőt nem kell bemutatni a gasztronómia iránt érdeklődőknek. 110 kiló után eltávolodott egy picit a sportolástól, de soha nem teljesen: az egykori vízilabdázóval 2008-ban már futottam együtt a Nike Human Race-en, ő viszont az akkori…..
almee 2012.11.08 11:57:30
@Sz.Lacc: Be kell látni, hogy a maraton egy nagy teljesítmény. És azt is lehet tudni, hogy Andrisnak van sportolói múltja, ráadásul tavaly is futott félmaratont.

De ettől még nem kell letolni valakit, hogy maratont fut.
Tisztelni kell a távot, kell az alázat és a jó felkészülés (én is hallottam néhányakat, akik 1 év alatt a semiből ironmant csinálnak, és 13-15 óra alatt végig szenvedik - ez a test legyilkolása, semmiképen nem egészséges testedzés), viszont a mozgás népszerűsítése fontos.

Én is az átlagnál jóval kevesebb edzéssel, készüléssel futottam 3 maratont (és a végén már egész jó idővel), de azt hiszem mindenki kell érezze magán, hogy mit bír.

Azért itt ez egy élményblog, nem csak tiszta profi futóedző-napló.
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
almee 2012.10.31 11:04:49
@neeskens: Tök igazad van, szeretem az értelmes és nem alapból dicsőítő vagy fikázó hozzáállást.
A lényeged leírtad, a többi már szubjektív.

Ui. - saját szubjektívem: én a maga hibáival együtt szeretem Ákost és zenéjét is, s Szigeten a koncertje kifejezetten színvonalas volt!És aki zsigerből ócsárolja, tehetségtelennek kiáltja ki, vagy éppen ajnározza, az pont arról tesz tanúbizonyságot, hogy ő naga milyen felszínes.
Ezúttal nem a teljes államkötvény kampányról lesz szó, azt majd egy nagyobb lélegzetvételű posztban elemezzük ki. Csupán azt szeretném bemutatni, hogy miért nem érdemes üres reklámkliséket használni a kampányokban. A "sok arc egy képen mozaik formában" klasszikus, lerágott és…..
almee 2012.06.14 16:20:58
@Robinzon Kurzor: Állítólag (pont tegnapi hír) 1 hónap alatt szépen nőtt az államkötrvények privát vásárlása. Nem emlékszem a pontos százalékra, de jelentős növekedés volt.

Ez is számít azért. Picit.
almee 2012.06.14 16:23:49
@TrueY: Koltai Lajos a fidesz/kormány/ akárki haverja? Vagy Zságer Balázs (Zagar)???
Egyébként meg ez a kampány államkötrvényt népszerüsít, annak vásárlására buzdít.
Az elmúlt 8 év (2004 óta) a legsikeresebb lakossági eladási számait hozta május....
www.napi.hu/tozsdek-piacok/rekordot_dontott_majusban_a_lakossagi_allampapir_eladas.522280.html
almee 2012.06.14 16:27:23
@Urban Gorilla: Szerintem azért nem annyira igaz, amit mondasz, nézd meg a filmet. Másrészt nyilván nem fogatlan embereket és tipizált arcokat kerestek, hanem akiben kicsit meglátod a kutklurált fejeket. Sokfélék vagyunk.
A printen én sem tartom kifejezetten jónak a mozaikokat, de eztr az arcokkal való operálás kifejezetten tetszik az üzenettel együtt.
hvg.hu/video/20120515_akk_reklam
Te mit gondolnál akkor, ha egy luxushotel női mosdójában leszbiző lányok nyögdécselését hallanád? És akkor, ha kiderülne, hogy ezek a csajok igazából fiatal kislányok? A kezelhetetlen gyerekek szülein segítő belga szervezet, az Opvoedingslijn úgy gondolta, hogy egy kandikamerás…..
almee 2012.05.22 13:47:17
Ennek a blognak az egyik első bejegyzésében, még a választások előtt, arról írtam, hogy a kétharmados többségre inkább lehetőségként, semmint veszélyként érdemes tekinteni. Az elmúlt másfél év világossá tette, hogy tévedtem. A kétharmad ugyanis – ha nem elég…..
almee 2011.12.19 09:17:32
@ciceró: Én TG-ról írtam.
Mert nála egy nagy fordulat volt múlt héten. Ez kicsit visszatetsző. Nem konzekvens.

Orbánék meg majd a szavazók elé állnak, úgy ahogy Fletó is tette. És majd akkor eldöntik a szavazók hogy döntenek.

Én csak annyit írtam, hogy még egy objektívitásnak legalább a látszatát fenntartó elemzővel kevesebb.
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..
Egészen bizonyos, hogy rendkívüli jelentőségű napnak nézünk elébe. Még sosem fordult elő, hogy élőlánccal fogják körbe szakszervezetek a Parlamentet. Még sosem fordult elő a rendszerváltás óta, hogy egy hivatalban levő miniszterelnök euróválságnak hazudja a ma bejelentendő…..
almee 2011.09.12 10:49:39
@Betelgeuse-2:
Neked.
Nemek 2 női mellről sem az Orbán, sem a Fletó nem jut eszembe.
Betegek vagytok. De azok is voltatok mind. Mond meg Zsolti barátodnak is.
almee 2011.09.12 10:56:45
@Betelgeuse-2:
Én egy pondrótól semmit sem várok, de ez a post még azt sem üti meg.
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
almee 2011.08.08 08:53:33
@IGAZ MAGYAR:
Te meg olvasd csak a Gréczy blogot, mert itt a színtiszta igazság.
almee 2011.08.08 08:59:54
@Zébácsi: Az én szabadságom miatt ne aggódj. Jól alszom, boldog vagyok, nyugodt a lelkem és jó látni a kisfiam mosolyát nap mint nap.
A politika érdekel, de nem az határozza meg a mindennapjaim. Volt már 4 év, amikor ez a gőgösnek, arcátlannak mondott csapat úgy egy fényévnyivel jobban kormányzott, mint Horn Gyufa, Megyó, Fletó és libás gordon együtt. És nekem ez elég.
Mint mondottam hibátlan kormány nincs, de ha tavaly májusban Téged ültetnek oda, megnézném, hogy intézkednél úgy, abban a nagy kakiban, hogy ehhez mindenki tapsoljon. Ezért nem érdekel a körvéleméynkutatás, főleg nem az ipsosé. De ha ehhez ragaszkodsz, ilyen jól kormány másfél év után nem, állt még.
Az, meg hogy néhol takarítanak és sokan szüttyögnek (itt a kis érdekkörökről és nem az átlag emberekről beszélek) arra azt mondom helyes és kell is az erő, mert a mocskos kis posztkomcsi érdekköröket, mutyibrigádokat 20 éve kellett volna gyökerestől elvágni, kipucolni. MINDEN OLDALON!
almee 2011.08.08 13:06:39
@Zébácsi: Ez mind szép és lehet egyet is tudok némelyikkel érteni, de ezek közül kevés az, ami miatt esetleg fordulnak el emberek a kormánytól.

Mert nem SP vagy a Kína politika az, amin a kormány népszerűsége múlik. És az sem, hogy mekkora az államadósság és mennyi pénz marad az "egyszeri ember" zsebében.

A kokikkal én meg teljesen egyetértek!
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
Tarlós István nem ronda. Jó, nyilván nem a klasszikus férfiszépség ideáltípusának egyszemélyi megtestesítője, de mégsem az az arc, akiről első ránézésre egy láncfűrészes sorozatgyilkos jutna az átlagválasztó eszébe, akire aztán soha nem bízná még egy kisbolt vezetését…..
almee 2010.09.01 15:39:00
@Prala:
Arról ne is beszléjünk, hogy szocik megint titkolják mivoltukat, zöld csíkos plakátokon jelentetik meg a jelöltek és a piros szín max a vörösszem-effektustól tűnik fel. (jó, van egy 1 pixeles piros négyzet és egy próbetűs MSZP felirat mellette a sarokban)
Folyékony Kenyér Kis radlerteszt 2010.08.02 09:02:00
Tipikus lapos vitatéma, hogy a radler sörnek számít-e avagy valami hitvány árulásnak. Ránézel valakire, és előre tudod, mit fog mondani ezügyben. Én ilyesmin rég nem vitázom. A megoldás pofonegyszerű: akkor iszom radlert, ha üdítőre vágyom. Márpedig én nagyon szeretem az…..
almee 2010.08.02 13:15:52
@almee:
Ja, bocs.Gösser a támogató, úgy már értem. Nem az eredmény miatt, mert én is szeretem a Gösser Natur Zitrone-t, de a "hazai" szót így már értem. De azért tesztet egy szponzor blogon nyomni kicsit fura
Nem mindennapi siker lett a Nike "Write the Future" reklámja. Olyannyira nem, hogy sajtóközleményt is ki lehetne belőle adni, de inkább csak beidézzük a Kreatív Online-t:Ugyan a Nike nem hivatalos szponzora a futball világbajnokságnak, a fogyasztók mégis összekapcsolják a…..
Két héttel ezelőtt már bemutattam itt az addicton a Nike, focivébére készült gigaprodukcióját, amiben minden hadra fogható futballsztárt felvonultattak. Ráadásul, olyan látványt pakoltak a néhány perces reklámba, hogy abból a komplett magyar reklámipar megélne egy teljes évig.…..
almee 2010.06.09 15:38:09
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Rákay Philip évek óta műsorvezető a Fidesz rendezvényein. Pár hónapja kiderült, hogy milliókért ad tanácsokat fideszes önkormányzatoknak. (A Facebook-on csoport is alakult "Vagyok olyan jó tanácsadó, mint Rákay Philip" címmel). A HírTv-t, mely munkatársaitól…..
almee 2010.05.28 10:47:10
@pasztasutta: Szakmai hátszéllel, nem háttérrel. Fiala, Aczél nekem soha nem volt a szakmaiság szinonímája. Egy rendszerhű seggnalyó brigád. Ezeket is remélem söprik ahol még nyomuk van. Nincs helyük a magyar sajtóban.
almee 2010.05.28 11:32:32
@átlátó: :-))))))))))))))))
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Fontos üzenet lett volna, ha a jelentős törvények közül legalább néhányat rögtön benyújtanak. (Fotó: Huszti István/Index) Régóta teljesen nyilvánvaló, hogy az új kormányt a Fidesz fogja megalakítani. A párt számos alkalommal kifejezésre is juttatta, hogy komolyan készülnek…..
almee 2010.05.19 10:44:23
@delano: a kormányprogramot a hét végén terjesztik a 4 munkanappal ezelőtt megalakult orzsággyűlés elé...Mi a francot akarsz ennél gyorsabban?
Nézd már meg, hogy 4 éve az őszödi beszéden kívül (ami valamikor júniusban hangzott el talán) semmi nem történt, majd jött a "Nem kell félni, nem fog fájni"
De kell félni. NEKED FLETÓKÁM!!!!
almee 2010.05.19 10:53:58
Ja, kedves posztíró, legalább nézd meg az anyalapod hírét:
Nem kért száz napot kormányának Orbán Viktor, és kétharmados többségével a Fidesz már a kormány eskütétele előtt teljesítheti öt választási ígéretét is.

index.hu/belfold/2010/05/19/negy_igeretet_maris_teljesithetnek/

Továbbá ugyanitt:
(ennek fényében a poszt értelmetlen, hiszen minden eddiginél gyorsabban zajlik minden!!! - VV - megbuktál, monnyál le....)

Gyorsított ügymenet

A kormány megalakulásáig a Fidesz heti három-négy érdemi parlamenti ülést is tartana, és él azzal a lehetőséggel, hogy az ellenzék legfeljebb teljes egyetértésben tud módosító indítványokat benyújtani. Így a szokásos ügymenetben kijáró négy helyett már három ülés alatt meghozható egy törvény. (Normál ügymenetben az első tárgyalási napon a törvényjavaslat általános, a másodikon a részletes vitája zajlik, a harmadik napon tárgyalják a módosító indítványokat és a negyediken döntenek.)

A választási ígéretek gyors végrehajtása mellett ez a kormányalakítást is felgyorsíthatja, hiszen már a héten elfogadhatják a kormány szerkezetéről szóló törvényjavaslatot, a jövő héten pedig a kormányprogram elfogadásával párhuzamosan folyhatnak majd a miniszterjelöltek bizottsági meghallgatásai. A Fidesz tervei szerint Orbán és kabinetje 14 nappal a parlament megalakulása után, még májusban esküt tehetne.
almee 2010.05.19 10:56:10
@delano: nézd meg előző kommentemet, szerintem nem tökörésznek.
@tróger.gyerek: ezzel a demagóg logikáddal az mszp-re hányan nem szavaztak? Úgy 9 millióan????
A Fidesz kormány Európa - talán - legnagyobb felhatalmazással bíró kormánya lesz. PONT!
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
A föld legtrébb dolga a pártállami múltat rejtegetni. Azon túl, hogy tök álszentnek de fölöslegesnek is tartom. Egyrészt mert előbb utóbb úgyis kiderül, hiszen pici ország a mienk. Másrészt meg mindegyik pártban ülnek a pártállam képviselői. No nem akarok megtisztult…..
almee 2010.05.07 12:54:08
almee 2010.05.07 14:46:28
@eml: tényleg szánalmas, amikor egy komcsibérenc blog komicsizik egy komcsiról, aki egy ogy képviselő.
A komcsival nem az a baj, ha komcsi.
Hanem ha a komcsi kapcsolatait felhasználva, módszereket átmentve lopja szét a közvagyont, uralkodik milliókon és szerez befolyást mindenfelé, tolja a haverokat ezerrel. Ez a baj. Ha kihasználja az évtizedes vázat, ami látszólag összedőlt, de sokan szép várat építettek rá.
Na ez a baj a komcsikkal kedveseim!

Remélem minden ilyen komcsi megy a levesbe.

Ui.. Most nagyon sokszor leírtam a komcsi szót
Most, hogy OV megnevezte kormányát és úgy néz ki, lekerült a lakat szájakról, kezd szaros lenni a mézesmadzag.Mióta nem Szijjártó Péter és Navracsics Tibor száját kell csak felügyelni, nehogy véletlen olyat mondjon, amitől a józan eszű választópolgárnak esetlegesen más…..
Miután úgy vettem észre, hogy a búzasör a magyar sörkultúrának még mindig valamiféle félhomályos zónájában tévelyeg, úgy éreztem, kedves kötelességem, hogy lefektessem az alapokat, és ne a kommentekből derüljenek ki a kőkemény tények. Az első részben kísérletet teszünk…..
almee 2009.12.08 13:30:35
@Abbo: Az hülyeség, hogy csak komlóból és vízből állhat. Maláta nélkül nincs sör. Itt a kérdés, hogy csak árpamaláta (Gerstenmalz) vagy búzamaláta is lehet.
Egyébként a sörtisztasági törvénynek ma az a fontos mondnivalója függetlenül a fenti kérdéstől, hogy valaki csak ezeket a szükséges összetevőket teszi bele vagy a sok sz*r adalékot, kukoricagrízt, ilyen-olyan állományjavító, ízfokozó és hasonló szemetet...Nézzétek meg kedvelt söreiteket, hogy mennyire nem eszerint vannak főzve?! És nem csak az olcsó sörökről beszélek.