Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szili 72

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Szili 72 2024.04.19 21:16:42
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Szili 72 2024.04.02 22:56:11
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
Szili 72 2024.03.03 20:52:22
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
Szili 72 2024.02.25 12:46:50
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
A Juventus meccselőnyben van az Interhez képest, így vezeti a tabellát, és megtarthatja előnyét, mivel szombaton játszik a bianconero csapat, míg az Inter Firenzében lép pályára vasárnap este. A gólgazdag szezonkezdet után a szurkolók a Derby d'Italia előtt egy héttel továbbra is győzelmet várnak a…..
A Juventus továbbra is magabiztosan gyűjti a győzelmeket és a pontokat, s a Sassuolo elleni 3:0-ás diadalt követően a zebramezesek a Lecce otthonába látogatva próbálják meg folytatni a szép sorozatot. Federico Gatti és Weston McKennie a Sassuolo elleni mérkőzéssel letöltötték sárga lapos…..
A Juventus egyelőre tartja a lépést az éllovas Interrel, s amennyiben továbbra is így akar tenni, hazai pályán kell begyűjtenie mind a három pontot a Torinóba látogató Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésen. A zebramezeseknek van okuk arra, hogy kiemelt figyelemmel, valamint a visszavágás vágyával…..
Csütörtök este a Juventus hazai pályán, az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében hazai pályán fogadta a Salernitana együttesét, s aratott 6:1-es, magabiztos és ólzáporos győzelmet. Vasárnap kora este a két csapat ismét megmérkőzik egymással, ezúttal az olasz bajnokságban, s a helyszín Salerno, az élvonal…..
A Juventus a karácsonyi rövid szünetet elégedetten tölthette, hiszen sikerült a Frosinone ellen begyűjteni a három pontot, 2023 utolsó meccsén pedig szombat este a Roma lesz az ellenfél. Az elmúlt időszakban viszonylag magára találó fővárosi csapat minden bizonnyal nem lesz könnyű ellenfél, hiszen…..
A Juventus FC blog szerkesztői ezúton szeretnének boldog és békés karácsonyt kívánni az oldal minden Kedves Olvasójának! A zebramezes játékosok a Frosinone elleni győzelemmel ajándékozták meg a csapat szurkolóit, s a sikerek nélküli szezonokat követően a megfiatalodott csapat versenyben lehet a…..
A Juventus a karácsony előtti utolsó meccsét idegenben, a legutóbb a Napoli ellen az Olasz Kupában remeklő Frosinone ellen játssza szombat délben. A tabella második felében tanyázó Frosinone számára idén egyértelműen a kiesés elkerülése a cél, s ehhez nagy segítséget nyújthat a Juventus több…..
Szili 72 2023.12.23 13:32:00
@Rikoo: Szerintem sem kezdőjátékos már Danilo.
Szili 72 2023.12.23 13:47:54
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
A Juventus 1:1-es döntetlennel zárta az éllovas Inter elleni hazai rangadót, s péntek este a Monza otthonába látogatva nyílik meg a lehetőség a zebramezesek előtt, hogy megelőzzék a milánói együttest. A házigazda Monza együttese jelenleg a tabella kilencedik helyén áll, s az elmúlt szezon során…..
A játékosok érkezése és távozása mellett az edző kérdésével is foglalkozik több lap, a La Stampa megemlékezik arról, hogy pontosan egy éve mondott le Andrea Agnelli és a teljes vezetőség, és bár a lemondott vezetőség mandátumához számos pozitívum is kapcsolódik, mint a kilenc bajnoki cím, a stadion…..
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
Szili 72 2023.11.11 19:57:16
A Hellas Verona elleni győzelemmel a Juventus előrelépett a bajnoki tabella második helyére, s amennyiben meg kívánja őrizni pozícióját, egy lényegesen nehezebb ellenfél ellen kell begyűjtenie a három pontot, mivel a zebramezesek vasárnap este a Fiorentina otthonába látogatnak. Az eddig lejátszott…..
Az előző fordulóban a Juventus 1:0-ás idegenbeli győzelemmel zárta az AC Milan elleni rangadót, s ezzel megerősítette helyét a bajnokság élmezőnyében. A begyűjtött három pontnak köszönhetően a zebramezesek egy pontra megközelítették a legyőzött milánói együttest, s mindössze két pont távolságra…..
A Juventus a Lazio elleni 3:1-es győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s a megszerzett három ponttal a tabella második helyéről várja a folytatást. Az olasz bajnokság ötödik fordulójában a zebramezesek a Sassuolo otthonába látogatnak szombat kora este. Massimiliano Allegri keretéből…..
Szili 72 2023.09.23 19:59:16
Szili 72 2023.09.23 20:16:26
@delpi0823: Egyetértek. Kezdem érteni Allegri beszari taktikáját . Nekünk 8 emberrel kell védekezni aztán hátha bejön 1-2 kontra.
Paul Pogba továbbra sem a pályán nyújtott teljesítményével kerül a reflektorfénybe, az ANSA mai beszámolója szerint a középpályás megbukott az első doppingteszten, az Udinese elleni, a Juventus 3:0-ás győzelmével záruló találkozó után vett minta a normálisnál magasabb tesztoszteron-szintet…..