Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galbandi

0 bejegyzést írt és 326 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
A Juventus az egyik BL-hely megszerzését tűzte ki célként, de természetesen a klubvezetés tisztában van azzal, hogy az európai sorozat nem csak plusz bevételt jelent a klubnak, hanem plusz terhelést is, így Cristiano Giuntoli nyári erősítések előkészítésén dolgozik. A Calciomercato munkatársa,…..
A Sportitalia beszámolója szerint egyre több pletyka jelenik meg Samuel Iling-Junior kapcsán, és ezek szerint Roberto De Zerbi nagyon hisz a játékosban, és ezért meggyőzte a vezetőséget, hogy már januárban kivásárolja a fiatal angol játékost megközelítőleg 18 millió euróért. A pletyka természetesen…..
A Juventus viszontagságos mecccsen, két szabálytalannak ítélt, és ezért érvénytelenített gól után végül Andrea Cambiaso a mérkőzés utolsó másodperceiben szerzett góljával nyert. „A futball gyilkos dolog, 97 percbe telt, hogy megnyerjük a meccset, aztán a győztes találatot egy kapufáról kifelé…..
Galbandi 2023.10.30 17:24:17
@SuperTrezi: Köszi szépen a nyilatkozat idevágó részét!

Igazad van, nem Baroni dolga ezt nyilvánosan felemlegetni, én csak abban bíztam, hogy nem ilyen frázisok hagyták el a száját, mint pl. "megérdemeltük volna a döntetlent..", vagy "kiengedtünk egy pontot/a meccset a kezünkből..", esetleg "komoly (győzelmi) lehetőséget szalasztottunk el...", stb. Mert azért a látottak alapján elég durva lett volna a részéről a nyilvánosság előtt olyan következtetést levonni, hogy bármilyen szinten közük volt ehhez a mérkőzéshez, vagy hogy a Juventus nem érdemelte volna meg a győzelmet. De szerencsére ilyesmi azért nem történt.
A Juventus Bergamóba látogatott, és a rangadón egy ponttal térhetett haza a gólt nélkülöző meccs után. „Elégedett vagyok a ponttal és a teljesítménnyel.” - mondta a mester a DAZN munkatársának. „Jól játszottunk 60 percig, de többet is megvalósíthattunk volna technikailag főleg az utolsó passzok…..
Galbandi 2023.10.02 07:15:01
@alexGicamo: Vagy legalább kellene valami szöveg a nyilatkozatai elé, pl. "A következő mondatok a nyugalom megzavarására alkalmasak, olvasásuk csak kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után javasolt."
Galbandi 2023.10.02 08:43:10
@venember83: Egyszer lehet, hogy sajtótájékoztató helyett érdemes lenne megpróbálkozni a ChatGPT-vel. Lehetne az a kérés, hogy írjon random hülyeségeket egy meccs után. Szerintem kb ugyanez jönne ki. Esetleg még megtoldaná annyival, hogy a telihold miatt mindenki rosszul aludt...
A Juventus kapcsán a napokban felmerült pár értesülés a jövőt illetően, s többek szerint a torinói klub a következő évet új edzővel fogja megkezdeni. Mirko Nicolino például úgy fogalmazott, hogy értesülései szerint ez kellene legyen Massimiliano Allegri utolsó éve a Juventus padján. Massimo…..
A Sky Sport értesülései szerint Romelu Lukaku egyéb opciók után nézhet, mivel a Juventus és a Chelsea közötti egyeztetés teljesen megszakadt, így a játékos Torinóba szerződtetése meghiúsult. Alfredo Pedullà szerint a Tottenham is bejelentkezett a csatárért, miután értékesítette Harry Kane-t, és a…..
Galbandi 2023.08.15 09:53:24
@Wizzurah: Ha volt már komolyabb sérülése egy játékosnak, az természetesen növeli az újabbak kockázatát, de nem feltétlenül igaz az, hogy utána mindenképpen egymást érik nála a sérülések. Ellenpéldának Ronaldot hoznám fel (a Fenomént, nem a portugált), aki majd két és fél évet kihagyott egyhuzamban a térdsérülései miatt, majd miután felépült, nyert egy aranylabdát, egy VB-t és ő lett az ötödik nem spanyol származású játékos, aki 100 gól fölé jutott a Real Madridnál (és ehhez mindössze négy és fél év kellett neki).

Én is úgy vagyok vele, hogy olyan játékosok mellé, akikben potenciálisan benne van a veszély, hogy újabb komoly sérülést szednek össze, nem igazolnék olyan időzített bombát, mint Zaniolo, de Chiesát én semmiképpen se adnám el attól tartva, hogy hátha rásérül. Szerintem ő lenne az egyik, akinek egy edzőváltás kifejezetten jót tenne.
Nicola Balice értesülései szerint Dušan Vlahović gyenge fizikai állapota miatt felmerült Romelu Lukaku szerződtetése a szerb játékos értékesítése nélkül. A csapatnak szüksége van egy befejezőemberre. Cristiano Giuntoli és Giovanni Manna azon dolgozik, hogy eleget tegyen Massimiliano Allegri…..
A Juventus megoldást talált egy újabb játékos ügyében, a kölcsönből visszatérő Arthur marad Olaszországban, de nem a zebracsíkos mezben, hanem kölcsönben, opciós vételi joggal a Fiorentina kötelékében tölti majd a következő szezont. "Arthur csatlakozik a Viola soraihoz. Az ACF Fiorentina örömmel…..
A következő hetekben fontos szakaszhoz érkezik a mercato a Juventus viszonylatában, a klubnak döntenie kell Dušan Vlahović megtartásáról vagy értékesítenie kell a csatár játékjogát, utóbbi esetben pedig pótolnia is kell őt, számol be a torinói forgatókönyvekről Gianluca Di Marzio. Mivel a Juventus…..
Galbandi 2023.07.13 11:09:22
Romeo Agresti vasárnap este beszámolt Paul Pogba Dzsiddában tett látogatásáról, és helyi beszámolók szerint a játékos megtekintette az Al-Ittihad létesítményét. Az olasz újságíró összesen 100 millió eurós bérről beszél hároméves szerződés keretében, és cikkében megemlíti, hogy ez az érdeklődés…..
Galbandi 2023.07.10 16:22:05
@rabsic02: 'Di Marzio szerint csak magánügyben jàrt ott...'

Remélem házat nézett magának. Pogba nyilatkozott valahogy úgy erről a , hogy 'ma még a Juve játékosa vagyok, de ki tudja, mit hoz a holnap.' Istenem, de szép lenne, ha elhúzna Torinóból és még a szaúdiak fizetnének ezért!
Alfredo Pedullà friss hírei szerint a Juventus kész ideiglenes feláldozni Nicolò Rovellát, ha így megfelelő áron megszerezhetővé válik Sergej Milinković-Savić. A binaconero csapat a fiatal olasz középpályást, illetve közel 20 millió eurót ajánlhat a szerb középpályásért, illetve Luca Pellegrini is a…..
Galbandi 2023.07.09 14:48:12
@Wizzurah: 'egy még sehol sem bizonyító 27 éves szerb játékosért..'

Ebben nem értek veled egyet, SMS számomra inkább pont azt bizonyította be minden állomáshelyén, hogy egy megbízható és jó játékos: U19-es Eb-t és U20-as VB-t nyert, negyvenvalahányszoros szerb válogatott, több, mint 260 meccse van a Lazioban. Számomra már évekkel ezelőtt nyilvánvalónak tűnt, hogy kinőtte a Laziot, elsősorban nem is rajta múlott, hogy nem tudott még onnan eligazolni, hanem Lotitón.

' ...a Lazio bl-be megy, most a Juventus a középcsapat és gondolom nem akar beégni SMS, jobb neki itt, kisebbek már az elvárások, mint a Római egyletnél. '

A szerbek nem a beszari mentalitásukról híresek, nem hinném, hogy a BL miatt álmatlan éjszakái lennének. Szeretne végre eligazolni onnan és abban bízik, hogy a Juventus idővel kimászik a gödörből és visszakerül oda, ahová való: a Lazio-szintű csapatok fölé. Neki reálisan nézve egy nagyobb projekt fér még bele a pályafutásába, tekintve, hogy betöltötte már a 28-at. De ha ez a bizonyos projekt a Juventus lenne, én biztos vagyok benne, hogy ő ezt a szekeret tolná és nem visszahúzná.
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint úgy Massimiliano Allegri, mint a vezetőség egyetért Sergej Milinković-Savić kérdésében, aki minőségi ugrást jelentene a Juventus számára. Idén nyáron jó esély lehet a megszerzésére, a Juventus a pletykák szerint próbálkozni fog, ám türelmesen, mert a…..
Az elmúlt napokban megjelent pletykák igaznak bizonyultak, a Juventustól végleg távozott Dejan Kuluševski, akit a Tottenham Hotspur végül 30 millió euróért kivásárolt. „A Juventus Football Club S.p.A bejelenti, hogy a Tottenham Hotspur F.C. élt a végleges kivásárlást illető opciós jogával Dejan…..
Galbandi 2023.06.18 13:19:42
@Gaben Smith: Szerintem a Tottenhamnél nagyjából tisztában vannak a Juventus rossz pénzügyi helyzetével és ezt kíméletlenül kihasználják. Nem ők lesznek az egyetlenek.
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
Galbandi 2023.06.10 13:14:59
@babo0410: Szerintem egy forrás van, a Gazzetta, ezt ők dobták be, a többiek meg ráharaptak. Lehet, hogy csak szórakoznak velünk, Juve szurkolókkal Milánóban, hadd reménykedjünk.
A szezon utolsó mérkőzésére készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri a szombati sajtótájékoztató során beszélt csapata állapotáról, s visszatekintett a most záruló szezonra is. "A csapat jó formában van, jól edzettünk, s pozitívan akarjuk zárni a szezont Udinében, azt követően, hogy…..
A TuttoMercatoWeb értesülései szerint Adrien Rabiot arról tájékoztatta a Juventus vezetőségét, hogy nyáron elhagyja a klubot, nem kívánja meghosszabbítani a lejáró szerződését. Mauricio Pochettinót a minap bejelentette a Chelsea, az argentin mester pedig már a jövőt tervezi a londoni kékeknél, és…..
A Juventus visszakapta az elvett 15 bajnoki pontot, így nyomban a tabella harmadik helyére lépett elő, s mivel a második helyezett Lazio együttese hazai pályán szenvedett vereséget a Torino FC elleni mérkőzésen, a zebramezesek egy győzelemmel vasárnap megelőzhetik a rómaiakat. A Juventus számára…..
Galbandi 2023.04.23 22:51:58
@Zsltrk977: 'Szerintem akkor is van olyan kameralassítás amiből egyértelmű hogy Milik a labdát rúgja el.'

Nincs. A labdához kizárólag azért ér hozzá a lába, mert olyat rúgott a nápolyi gyerek lábába, hogy az ütközéstől az ő lába is a labda felé sodródott. A gól nem volt szabályos, de számomra az is óriási talány, hogy egy védekező felfogású csapat hogyan hibázhat akkorát, mint mi a gól előtt. Egyszerűen ki fogta Raspadorit, 13 méterre a kaputól?
Galbandi 2023.04.24 07:00:48
@Rikoo: Na pont ezen a felvételen látszik a legtisztábban, hogy a kontakt volt először. Milik vagy 30 centivel elvétette a labdát, végül csak úgy találkozott vele, hogy az ütközés következtében odasodródott a lába. A belsőjét pedig nem "fordította ki", hanem eltrafálták a sípcsontját és a teljes lábbal mozdult a lábfej is. Ez vegytiszta fault volt, akárhányszor nézem vissza. Ha fordított esetben a Napoli lőtt volna egy ilyen után gólt, epét hánynánk az idegtől, joggal.
A Juventus korán megszerezte a vezetést a Sporting ellen Lisszabonban, ám nem sokkal később a portugál együttes büntetőből egyenlített, ezt követően pedig nem született több gól, így Massimiliano Allegri a továbbjutás tudatában nyilatkozott a meccs után. „Ez csodálatos nap.” - mondta a mester…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Federico Chiesa játéka veszélyben van az Inter elleni Olasz Kupa-meccsen, mivel a támadó továbbra is térdfájdalmat érez. A következő napokban újabb vizsgálat várható az állapotának a kiértékelésére. A válogatott szünetben az olasz játékos Ausztriába…..
Galbandi 2023.04.03 11:27:59
@venember83: Nem kétlem, hogy így van, én az arányokon horkantam fel. Felajánlom a 10 éves Opel Corsámat meg a fűnyírót - ha a faterom visszaadja - a szomszédomnak a hároméves Volkswagen Passatjáért cserébe? Már az ötlet hallatán is felháborodna, ha nem lenne egyébként kiváló humorérzéke.
A La Gazzetta dello Sport hasábjain Arrigo Sacchi nyilatkozott Antonio Conte következő állomásáról, s egy érdekes történetet is megosztott még az 1994-es világbajnokságról. „Úgy vélem, hogy Antonio Conte az egyik legjobb edző az európai színtéren, s miután elhagyta a Tottenhamet csak örülni tudnék,…..
Galbandi 2023.03.29 19:53:47
@venember83: Az elmúlt három év fényében a Juve-szurkolók körében is meglehetősen felértékelődött a bajnoki cím. Legalábbis én például baromira örülnék neki, ha újra versenyben lenne érte a csapat és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.