Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E Mazzari

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keddi vereséget követően több olasz forrás lehozta, hogy Ángel Di María már januárban elhagyhatja a Juventust, és a világbajnokság után a Rosario Centralhoz igazolna. A pletykák hitelessége megkérdőjelezhető, ám minden bizonnyal a dél-amerikai futballszövetség, a CONMEBOL által közzétett videóhoz…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A bianconero védősorba komoly erősítés érkezett Gleison Bremer csatlakozásával, aki a mai napon aláírta a 2027-ig érvényes szerződését a Juventusszal. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodásra jutott a Torino F.C. S.p.A. képviselőivel Gleison Bremer Silva Nascimento…..
E Mazzari 2022.07.20 21:05:57
@venember83: Szimbolikus szám, remélem nyomot hagy az elődük hasonlóan...
A Tuttosport a Juventus támadó részlegének helyzetéről írt mai számában, s a torinói lap nem meglepő kijelentése szerint csak Dušan Vlahović és Federico Chiesa helyzete biztos az Öreg Hölgynél. A csatársor többi részének a jövője kérdéses, hiszen Álvaro Morata kapcsán az Atléticóval eddig nem…..
E Mazzari 2022.05.11 15:43:25
Antonio Pintus-t kellene leigazolni, hogy legyen erőnlét és hajtás sérülések nélkül! Ráadásul torinói születésű. Tegnapi cikk az NSO-n!
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/a-real-madrid-egyik-legfobb-sikerkovacsa-akirol-senki-sem-beszel-2890407
Vannak bajok, de merjünk már végre a fiatalokhoz nyúlni és bevetni őket. Más csapatok simán bedobják a 20-22 éves srácokat, akik akarnak nyerni, illetve ha bejön akkor értéket teremtenek, és nem vesznek súlyos pénzekért. Lásd Dortmund!
Olasz források szerint a Juventus vezetősége végül módosít a taktikáján Paulo Dybala szerződéshosszabbítása kapcsán, s a felek a hónap végén összeülhetnek a részletek megtárgyalása érdekében. A 28 éves argentin futballista idén a legjobban teljesítők egyike, és amikor egészséges, a pályán hasznára…..
A Juventus magabiztos győzelemmel kezdte a téli mercato utáni időszakot, az Atalanta 2-1-es vereségének is köszönhetően pedig a bajnokság alatt először a legjobb négy között található az Öreg Hölgy. „Kemény meccsen vagyunk túl, a Verona sokat fut, mi azonban megfelelő hozzáállást mutattunk, és a…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
Ousmane Dembélé a téli mercato előtt és közben elhangzott ultimátumok ellenére továbbra is a Barcelona futballistája annak ellenére, hogy télen érdeklődést mutatott iránta a Chelsea, a Tottenham Hotspur és a Paris Saint-Germain, Joan Laporta szerint pedig a játékos már megállapodott egy klubbal a…..
Aaron Ramsey a hírek szerint megfelelt az orvosi vizsgálatokon, így már nincs akadálya a Rangershöz távozásnak. A 31 éves walesi futballista kapcsán a torinói maradás tűnt a legvalószínűbbnek az elmúlt napok után, mivel számos ajánlatot visszautasított, a Premier League több klubjától, most azonban…..
Fabrizio Romano beszámolója szerint a Juventus végül összesen 68 millió eurós átigazolási díj + 7 millió euró bónnuszok fejében igazolja le Dušan Vlahovićot, miközben az egyeztetések továbbra is zajlanak a szerb futballista képviselőivel. Az átigazolás végleges lesz, nincs szó kölcsönszerződésről…..
E Mazzari 2022.01.26 15:39:24
@rabsic02: Esetleg egy támadóbb felfogású középpálya???
:-)
Az olasz válogatott magabiztos játékkal, nagyszerű teljesítménnyel, a világranglistát vezető Belgium elleni 2:1-es győzelemmel biztosította helyét az Európa-bajnokság legjobb négy együttese között, s kedd este Spanyolország legjobbjai ellen kell folytatnia menetelését a finálé felé. Az elődöntőben…..
E Mazzari 2021.07.06 22:33:27
@steven.h: Ezt én sem értem... Tök jó volt!
A Juventus nevét továbbra is hírbe hozzák a Milantól már bizonyosan távozó kapusával, Gianluigi Donnarummával, miközben a kapust több jelentős klub is leigazolná, így a Barcelona, a Paris Saint Germain és a Manchester United, állítja a Tuttosport. A Juventusnak azonban a 22 éves kapus…..
Massimiliano Allegri visszatér a Juventus padjára, megszületett a megállapodás, erről egyöntetűen számolt be nemrég Fabrizio Romano, Romeo Agresti és Gianluca Di Marzio. A közzétett részletek szerint az elmúlt napokban gyorsultak fel a tárgyalások Massimiliano Allegri és a Juventus között, és ennek…..
A zsinórban kilenc bajnoki címet nyerő Juventus Andrea Pirlo személyében új edzővel, s némileg átalakult kerettel vág neki az olasz bajnokság 2020-21-es szezonjának. A koronavírus járvány miatt a bajnoki rajt majdnem egy hónappal későbbre került, s mivel az átigazolási időszak is csupán október…..
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
E Mazzari 2020.08.07 23:05:24
@tsatsee: Se látványos játék, se stratégia. Sírva könyörögnek holnap reggel Allegrinek...
Olasz források szerint egyre valószínűbb, hogy Gonzalo Higuaín felbontja a szerződését a Juventusszal, miután az Öreg Hölgy lezárta a 2019/2020-as BL-szezont. A 32 éves csatár várhatóan kezdő lesz ma este a Lyon elleni visszavágón, miközben Paulo Dybala a padon kezdhet, mivel még nincs optimális…..
E Mazzari 2020.08.07 14:38:11