Regisztráció Blogot indítok
Adatok
loisz

28 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
wécésfüzet Elton John 2010.09.01 10:03:32
Három hét hallgatás után, tegnap emailben értesitett Soerii és Poolek, hogy küldjem el az adataimat az emi hungarynak, mert MEG FOG JELENNI A REMIXEM!!!! Aki elfelejtette volna erről van szó:   Soerii & Poolek - Elton John (Mongewz's DSK Remix) by Mongewz Csááá..
"John Lansdale jó nevű képregényrajzolóként keresi kenyerét. Miközben a Mandro nevű hősének él, megromlik a házassága. Karrierjét szörnyű tragédia töri ketté, autóbalesetben elveszíti a jobb kézfejét. Élete egyik pillanatról a másikra darabjaira hullik szét: a…..
wécésfüzet NYARALÁS 2010.06.11 08:26:00
Most, hogy itt a nyár valaki kezdje el szervezni a DSK találkozót de sűrgősen ám! Jó lenne ha a főszervező a kaposvári különítményből kerülne ki, hiszen eddig még nem nagyon voltatok aktívak e téren!..
A Stratosphere Torony 1149 láb (több, mint 100 emelet) magasságával a legkiemelkedőbb az U.S.A.-ban. Ha csak nézelődni szeretnél, 16 dollárért felmehetsz, ha viszont szeretnéd kipróbálni a játékokat, az plusz 12-13 dolcsi - merthogy a kilátó tetején egy kisebb vidámpark üzemel:..
wécésfüzet Hajrá Endre:) 2010.05.02 21:01:00
www.femina.hu/sztar/hirek/jeremy_jackson_baywatch_hobie_most_fotok ..
loisz 2010.05.02 21:29:54
@veghzol: Szerintem olvasd végig a cikket, és nem leszel:)
Ez a videó olyan mint egy vonatkatasztrófa. Tudod, hogy kurvára gáz lesz, de akkor is végignézed. Ez a videó olyan, hogy te érzed magad kellemetlenül a szereplő helyett. Ez a videó olyan, hogy a végén azt kívánód óóóó bárcsak soha ne kattintottam volna erre.DEEE MEG KELL…..
Alighanem a tavalyi év gerilláját köszönhetik az AC Milan férfiszurkolói a JWT Italy-nek. Az ötlet magva, hogy barátnők, egyetemi tanárok, újságírók arra veszik rá az AC Milan szurkolóit, hogy menjenek el egy komolyzenei koncertre a Mahler Auditoriumba október 21-én. Pont azon a…..
wécésfüzet Egy kis politika 2010.02.05 21:19:00
Találtam két oldalt ami lehet érdekel titeketAz elsőn 48 darab kérdést tettek fel kicsi hazánk politikai szereplőinek amire mi is válaszolhatunk és ezek alapján rangsorolja, hogy melyik párt programja illik a legjobban nézeteinkhez: (kommentbe, hogy kinek mi lett ha…..
loisz 2010.02.06 10:26:38
A BKV végkielégítési botrány óta kormányrendelet írja elő, hogy a köztulajdonban álló gazdasági társaságok vezetőinek fizetését bárki megtekinthesse. Kíváncsi voltam kerületünk vajon mennyire bőkezű vezetőivel. Fecske Károly a kerületi Vagyonkezelő Zrt. és a…..
loisz 2010.01.23 22:43:42
@Bollockbuster: Bár nem engem szólítottál meg, de azért nem bírom megállni, hogy ne jegyezzem meg: én sem sajnálnám a pénzt - akár ennél többet se - egy olyan embertől, aki a zsíros fizetésén kívül mást is fel tud mutatni. Nem tudom, Te hol élhetsz, kedves Bollockbuster, de gyanítom nem Kőbányára jársz haza a 85-ös busszal.Irigy emberek, akik sajnálják a jó és felelősségteljes szakemberektől a magas fizetést? Komolyan gondolod, hogy csak ez lenne a baj? Ugyan már...
Nem mondom, hogy minden sarat az álláshalmozó politikusok, és közszolgák nyakába kell önteni, de azért a "lelkiismeretesen végzett munka" kifejezés finoman szólva sem adekvát ebben az esetben. Legalábbis - kőbányai lakosként - ez a tapasztalatom. De természetesen megkövetlek és igazat adok Neked, ha legalább két olyan BEFEJEZETT projektet/fejlesztést meg tudsz említeni, ami a bejegyzésben szereplő ember nevéhez/szakértelméhez/felelősségteljes munkájához köthető.
loisz 2010.01.24 00:16:57
@Bollockbuster: Megegyeztünk, bár részemről tartózkodnék az "úr" megszólítástól:)
Az Indexen volt fönt, és tényleg érdemes elolvasni:)Jó szórakozást!!"A 2009.11.12-én tett internet szolgáltatásban tapasztalt hibabejelentése érdekében technikus kollégánk 2009.11.13-án megpróbálta orvosolni a problémát, mert Ön akkor nem tartózkodott otthon, illetve az…..
 A CNN amerikai hírtelevízió egyik sztárújságíróját, Sanjay Gupta egészségügyi tudósítót hívták segítségül a földrengés sújtotta Haiti fővárosa előtt horgonyzó amerikai hadihajóra, hogy végezzen el egy kockázatos koponyaműtétet egy tizenkét éves haiti…..
Emlékszem, a kilencvenes évek közepén a panelunk közös képviselőjéről, bizonyos Szabadi Béláról (igen Ő az!) kiderült, pár százezer forintot elcsent a ház közös kasszájából. Akkor a lakók kapát, kaszát ragadva kergették budáig az addigra államtitkárrá előléptetett…..
Tegnap volt nálunk Réka és Balázs. Természetesen találkoztunk jóbarátunkkal is, -annak ellenére, hogy megfogadtam, márciusig nem fogok. Tudom, gáz, ne is mondjátok, de igyekszem változtatni ezen... - Nem is ez a lényeg, hanem a sörhab! ..
loisz 2010.01.16 20:09:26
@kriszpi: aha.
Most már látom.
MOndjuk egy csuklyás betörőnek is elmegy, és a szívószál a szamurájkard:)
wécésfüzet IQ-fighter 2010.01.16 12:19:00
Megint felvétel van nálunk az irodában. Néhányan a jelentkezők közül nem tudom mire lehetnek alkalmasak (ha másra nem, arra mindenképp jók, hogy megnevettessenek minket). Egyik például felhívta a Juditot (főnökömet), hogy mi az az önéletrajz, hogy "abba kell beleírni, hogy…..
wécésfüzet ha már wécés... 2010.01.12 21:51:00
Egy kis káncsri élet... Meg még egy kicsi:) Öngyilkosjelölteknek: Gyermeklelkű felnőtteknek: Darkos faszfejeknek:)   Autóőrülteknek: (Orsinak például) Kislányoknak   Pénzimádóknak: Horgászoknak: ..
loisz 2010.01.13 09:44:17
@kriszpi: Igen, olyasmi volt, de már lecserélték. Mondjuk megint valami mintásra:)