Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FajtGabi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az argentin TyC Sports által megszellőztetett pletykák szerint Paulo Dybala döntött, és nem kíván hosszabbítani aktuális csapatával, mostantól kész egyéb ajánlatokat is meghallgatni. A Juventus vezetőségét minden bizonnyal rosszul érintette az este az utolsó másodpercekben elveszített kupadöntő, ám…..
FajtGabi 2022.01.13 10:35:41
@JeetTrader: értem én, de most mindenki tudja higy pénzügyileg bajban van a klub. Ha akkora juventino lenne akkor már rég megegyeztek volna. Sajnos abban igazad van ,hogy ezek az idők elmúltak. Lehet ékezni Bernardeschit, de csak hosszabbított kevesebb pénzért, és a mostani teljesítményére igazan nem lehet panasz.
FajtGabi 2022.01.13 11:45:37
@Csak Csucsu: Pontosan a csk szalag miatt kellene neki példát mutatni,a szerződésével is. Nem csak nálunk vágják a költségvetést, minden épelméjű klub erre készül. Sajnos a jelenlegi állapot fenttathatalan. Igenis ha itt akar maradni,engednie kell. Ha nem akkor menjen. De ismétlem csk -ként nagyobb a felelőssége ebben is - az hogy mellette még 10es is csak megerősíti ezt. Szerintem.
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
FajtGabi 2020.10.18 08:45:52
@senky: Hát ember ezt engedd el inkább.... a tavalyi szezonban sem ment a betömörülő védelmek ellen , ezt lehetne orvosolni valahogy, csak lassan passzolunk. A másik hogy ilyen 1-1nel az utolsó tíz percben 2 ember támadja az ellenfél kapuját , mert nem érünk fel. Ezzel is kell kezdeni valamit.
Angol lapértesülések szerint a Juventus lecsapna a Manchester United által kiszemelt brazilra, az FC Porto futballistájára, Alex Tellesre. A védő szerződésének utolsó évét kezdte meg a portugál klubnál, a Manchester United pedig szeretne valakit igazolni Luke Shaw mögé, azonban mindeddig komoly…..
Amit már olyan rég óta terveztünk, végre megvalósításra került, a Blog közösségének egy kisebb része a szombat délutánját együtt töltötte, ezt az időt pedig focizással, beszélgetéssel és egy kis italozgatással ütötte el. Természetesen önfeledt hangulatban telt el ez a pár óra, ugyanis akikkel eddig…..
FajtGabi 2020.08.31 13:43:59
@Norbis85: a legnagyobb: a Zlatan mi van a vá-zlatan...
FajtGabi 2020.08.31 13:53:31
@Norbis85: fekete, narancs FM logóval?
Jövő szombaton kerül megrendezésére a Blog történetének legnagyobb eseménye, az I. Juventus Blog focitorna. Már csak annyit kell letisztázni, hogy pontosan kik is lesznek jelen. Aki szerepel a lejjebb szereplő listán, és nem tud jönni, az most teheti meg utoljára, hogy lemondja a jelentkezést. Aki…..
FajtGabi 2020.08.29 07:30:47
@JuventusFanatikus: bocsi hogy csak most , de én leszek! Tartom magam sz igeretemhez. 2 óra felé kint leszek!
FajtGabi 2020.08.29 07:32:20
@FajtGabi: ha kell van valamennyi megkülönböztető mezem!
Közeleg már augusztus 29.-e, a blogfoci napja, jelentkezni pedig továbbra is bátran lehet. A terv annyival változott, hogy mivel a Bajnokok Ligája döntője egy héttel korábban lesz, ezért értelem szerint a közös meccsnézés elmarad, azonban a foci után ugyanúgy lesz lehetőség beszélgetni, enni-inni. A…..