Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabi2000

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
gabi2000 2008.08.30 22:10:43
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
gabi2000 2008.08.06 00:36:49