Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KB_Dorka

53 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évvel ezelőtt azt hittük, gyorsan túl leszünk rajta. Egy év elteltével már talán már látszik a fény az alagút végén – hiszen jönnek a vakcinák - , de még mindig nem tudjuk pontosan , mikor lesz vége. „Maradj otthon” – mondják, úgyhogy toljuk a home office-t és párhuzamosan zajlik az otthon…..
Hogyan érjük el, hogy a költöztetés gördülékenyen menjen? Hát úgy, hogy jól kitalálunk mindent előre! Ha részfeladatokra bontjuk a költözés logisztikai folyamatát, azaz rendszerezünk, költöztető dobozokba pakolunk mindent, és szisztematikusan szállítjuk a holmikat, akkor elkerülhetjük, hogy…..
A napokban aláírt finanszírozási megállapodás értelmében az OTP Bank 23 milliárd forintos hitelt biztosít a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb fejlesztéséhez, a Duna Terasz Grande lakóparkhoz. A 790 lakásos projekt a 13. kerület legnagyobb vízpart közeli lakásberuházása 2023-ban kerül…..
A Metrodom City Home új építésű lakóparkjában még elérhető néhány lakás a legutóbb átadott két ütemen. Nézze meg az elérhető lakások listáját és ne maradjon le a kedvezményről sem! A Metrodom City Home a IX. kerületben, Középső-Ferencvárosban található. A környék progresszívan alakult át az…..
Kezdj el nézelődni időben, hogy nyárra már biztosan egy saját nyaralóval rendelkezz, ahol a jelenlegi vírushelyzettől függetlenül töltheted el a nyaradat. Balatonon minden évben rengeteg eladó házat hirdetnek meg, amik közül válogathatnak az érdeklődők. Most mutatunk pár ízelítőt a Balaton…..
Kimozdítunk az átlagos hétköznapokból és mutatunk néhány olyan családi házat Budapesten, amiket valószínűleg még nem láttál. Talán el sem hiszi az ember, hogy létezik és eladó, pláne ekkora összegért. Tény, hogy egytől egyig gyönyörűek és pár napra bárki szívesen beköltözne valamelyikbe. Te melyiket…..
 Az ingatlanárak tudjuk, hogy nagyon elszálltak az utóbbi időben, de aki keres az talál, tartja a mondás. Így hát gyűjtöttünk olyan min. 40 m2-es lakásokat Budapesten, amik élhetők és elfogadható az áruk is.  XXI. kerület Egy szuper lakóközösségű 4 lakásos társasház felső emeletén eladó ez a 70…..
Home office, otthon oktatás…. Életünk a kijelzők előtt zajlik és ha néha felbukkanunk a bit-tengerből, akkor vesszük csak észre, hogy nem csak teljesen elgémberedtünk, de itt is fáj, meg ott is fáj. Irány mozogni! De hova? Az edzőtermek zárva, csoportos órák lefújva és ha hétkor állsz fel a gép…..
Akinek már volt szerencséje télen egy parasztház cserépkályhája mellé bekucorodni az tudja, mennyire jól tud esni egy hideg téli nap után. A legtöbb házban ma inkább kandallót építenek alternatívaként, ami talán még egy fokkal növeli az élvezetet, hiszen gyönyörködhetünk a tűzben is. Mutatjuk…..
Hoztunk egy kis segítséget az ingatlankeresőknek, akiknek fontos kritérium a megfelelő mennyiségű hálószoba a jövendőbeli lakásukban. Nagyon sok 3-4 vagy annál több hálószobával rendelkező lakás elérhető a portálunkon, de kiválogattuk azokat, amelyek ár-érték arányban is kiváló választás…..
2021. januártól ismét érvénybe lépett az új lakásokra vonatkozó 5%-os ÁFA mértéke. Ez sokak számára kedvező lehet és a már megépült vagy még építés alatt álló új építésű házakra ismét nagyobb lesz a kereslet. Az új építésű ingatlanok jó hosszútávú befektetések, mert saját célra is évekig…..
Miért is ne kezdenéd az évet egy új lakásban? Klisé mondat, de részben mindig igaz: Új év, új én. Jönnek az új évi fogadalmak és változások, amik az év első felében be is vannak tartva. Mostanában rengeteg ingatlan kerül fel az oldalakra, főképp felújított lakások, amiket nem tudnak a tulajdonosok a…..
Az elmúlt években a gond nélküli építkezés felé tendálódik a kereslet. Mindenki a saját munkájával van elfoglalva, nem fér bele az életmódjukba a hagyományos építési módokkal járó stressz. A határidők betartása ma már nagyon fontos a családoknak. A mai fiatal generáció igyekszik környezetkímélő…..
Sokszor úgy gondoljuk, hogy csak akkor lehet csinos az otthonunk, ha minden évben új díszeket és kiegészítőket vásárolunk, hogy az aktuális trendnek megfeleljünk. Viszont, ha egy kicsit kreatívak vagyunk könnyedén létrehozhatunk saját, egyedi díszeket, amivel még jobban kitűnünk a tömegből. Ezekből…..
A sorházaknak megvan a maga előnyük, hogy miért érdemes őket választani a társasházi lakás vagy a kertes családi házzal szemben, viszont tisztában kell lennünk a hátrányaival is. Előny, hogy kapunk egy teljesen saját kis kertrészt, ahol a gyerekek játszani tudnak, a háziállatoknak is kedvező,…..
Sokan válnak meg most felújított belvárosi lakásuktól, mert rövidtávú kiadási lehetőségre most nincs esély a turisták hiánya miatt. Meg is néztük, mi a felhozatal és nehéz választás elé kerültünk, mert jobbnál jobb ingatlanok várják új tulajdonosukat a legjobb lokációval.  Belváros Az 5.…..
Elbarangoltunk Budapestről és észak-kelet felé vettük az irányt Egerbe. A város egy igazi ékszerdoboz, történelmi múlttal rendelkezik, valamint híres borvidékéről is. Egynapos kirándulás helyszínének is tökéletes választás, igaz a karácsonyi vásár idén elmarad, de a várost ünnepi hangulatba és…..
Budapest külső kerületei mindig nagyon kedveltek, hiszen egyszerre lehetünk közel a belvároshoz, ám mégis egy csendes élhető környéken tölthetjük szabadidőnket. Nem csoda, hogy egyre fejlődnek ezek a kerületek és teszik még inkább barátságosabbá közterekkel és parkokkal az ott élők…..
Magyarország legnyugatibb pontján, Szentgotthárdon néztünk körül az eladó ingatlanok felhozatalában. Ausztria csak pár perc autóútra van a várostól és természeti adottságai is kedvezőek, hiszen csak úgy, mint a legtöbb nagyvároson, Szentgotthárdon is keresztül folyik egy folyó, ez pedig a…..
Az év vége közeledtével kezdünk ünnepi lázban égni, de a tökéletes családi hangulathoz elengedhetetlen az igényeinket kielégítő ingatlan. Sokan most is új lakást keresnek vagy épp hirdetik meg sajátjukat, mi pedig mind a két félnek szeretnénk segítséget nyújtani. Bemutatjuk a legjobb eladó…..
Pár millió forintért olyan településekben is találtunk jó ajánlatokat, amelyekről akár nem is hallottál, de a térképre ránézve láthatod, hogy egészen jó helyen fekszenek. Ha unod a városi nyüzsgést és szeretnéd a pénzedből a lehető legtöbbet kihozni, érdemes elgondolkodni, hogy kisvárosba vagy…..
A luxus mindenkinek mást jelent, ám sokan vannak úgy, hogy bármit megadnának egy csendes, nyugodt helyen lévő ingatlanért. Nem szükséges a legmodernebb technológia és exklúzív környezet, elég egy nagy kert, hogy kikapcsolódhasson. A Dunántúli-középhegységben található Vértes csodás környezetet…..
A Sunshine Residence otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtak a tervezők, amely egyszerre nyújt igazi álomotthonokat, de tökéletes befektetési lehetőségként is szolgál. Átadása 2021 első negyedévében várható, így összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a különleges…..
Kicsit elbarangolunk Budapestről és megmutatjuk hazai nagyvárosunk Debrecen egyik kiemelkedő ingatlanját. A Költözzbe.hu oldalon számtalan hasonló adottságokkal rendelkező családi ház várja új tulajdonosát, akár olyanok is, amik a napokban kerültek fel ajánlataink közé. A szűrő beállításoknak…..
Az ősz beköszöntével sorra jelennek meg az újabb ajánlatok a Költözzbe.hu oldalon, melyek között nem csak ingatlanirodák hirdetéseit lehet megtekinteni. Számtalan magánhirdető tölti fel eladó ingatlanját az oldal kínálta kedvező feltételeknek köszönhetően. Most ezek közül mutatjuk be…..