Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyadnakpalankot

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam egy hirdetést, ami fapados weboldalt hirdet, "ócsóért". Kisebb-nagyobb rendszerességgel hívnak fel ismerősök, hogy kellene egy olcsó weboldal. Rendszeres kérés ez az ügyfelek felől is: csináljunk valami olcsó megoldást.Nem egyszerű dolog elmagyarázni azt, hogy…..
A bíróság pénteken úgy határozott, hogy a Psystar tovább folytathatja támadását az Apple ellen. Az üggyel megbízott William Alsup bíró ezek szerint úgy látja, van még esélye a klóngyártónak arra, hogy fogást találjon a cupertinó vállalaton.A Psystar antitröszt törvényekre…..
A Margit hídon és közvetlen környékén azért sem tanácsos balesetbe keveredni, mert pillanatok alatt megbénítható ezzel a belváros. Ennek ellenére a keskeny sávok miatt rendszeresek a necces helyzetek, a blogon is volt már ilyen érdekes szituációról szóló sztori. Sőt, van, aki…..
Én még ilyet nem láttam, de furcsább dolgokat is rögzített már kamera. бабаяга ugyanis rendszeresen találja magát szembe az M0 lehajtóján a körgyűrűre visszatolatgató pótkocsis teherautókkal. Valaki segítsen választ találni a kérdésére, engem is nagyon érdekel!Tudom,…..
Bucsi megszívta, mint oly sokan, akik írnak nekünk. Egy előzékeny furgonos maga elé engedte, ám azzal a lendülettel egy kevéssé figyelmes polgártárs ki is lökte onnan. Hozzátok fordul segítségért, ilyenkor ki a hunyó és mit tehet az igazának bebizonyítása érdekében?A minap…..
anyadnakpalankot 2009.01.21 18:28:40
volt egy hasonlo sztorim, a masik oldalon ulve. A Hungarian mentem a kozepso savban, piros lampatol indulva, majd savot valtottam jobbra indexelve miazmas, par utcaval kesobb jobbra is mentem volna. A savvaltas kozben a Hungariara kifordult egy ember, tekintve hogy en meg nemfejeztem be a savvaltast es ezt leszamitva ures volt a jobb szelso sav. A forgalom mogottem nem engedte mar meg azt a szituaciot, hogy ne fejezzem be a savvaltast pedig megmondom oszinten ereztem, hogy az ember komolyan gondolja es kifordul elem. Ossze is csattantunk, majd szo szot kovetett, egy jogasz volt a masik autos, kezdte is azzal, hogy elismerhetem a felelosegem, mivel o egy ures savba kezdett el kanyarodni, szinten indexelve es en csak bevagtam oda. En hivtam egy rendort, ott volt vele a felesege, szepen megvartuk. A rendor megerkezik, szo szot kovet, furan is neznek ra, nem is ertik a szitut, hogy mi a baj, majd felhivtak ra a figyelmet, hogy az elsobsegadas soha nem savokra es fejben elgondolt kozlekedesi szituaciora ervenyes hanem tobbsavos ut eseten mindig az egesz utra. Ha azon az uton adott helyen negy sav van villamossinnel egyutt, akkor arra mind elsobsegadas kotelezo, nempedig csak arra a savra, amibe kanyarodna. Kicsit elvolt keseredve, hogy mar harminc eve vezet es ezt nemtudta, de jogasz letere gyorsan belatta es elismerte a feleloseget. A rendorok segitettek kitolteni a betetlapokat, a biztosito gond nelkul fizetett. En ugygondolom, forditott esetben semmi eselyed sincs bebizonyitani az igazadat. Az elsobsegadas egy ilyen gonosz dolog, nem gondolatoktol fugg es attol hogy valaki villog-e, hanem a kokemeny tenyektol. Tobbsavos ut eseten neked mindig meg kell varnod, hogy mi tortenik azon az uton, ha nem vagy benne 100% biztos, hogy rendben leszel, ha kikanyarodsz, akkor egyszeruen nem teheted meg. Mert ez nem a hitrol szol. Ha neked egy furgon a belso savban lelassit, hogy beengedjen, attol meg kutya kotelesseged kivarni azt, hogy mit mutat majd a forgalmi szituacio es tenyleg megtudod-e tenni. Egy elsobseget elvezo uton nincs olyan hogy kivagott. Olyan van, hogy savot valtott, mert megtehette kovetkezmenyek nelkul es te erre nemvoltal felkeszulve figyelmetlensegbol. Legkozelebb legyel.
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
Egy önjelölt rendőrrel futott össze Roland is az M3-ason Pest felé, mint eddig már oly sokan mások is kis hazánkban mindenfelé. A levelét olvasva azért számomra nem ennyire fekete-fehér a helyzet, mert azt leginkább az autó sofőrje dönti el, hogy mennyire mászik az előtte haladó…..
2007. júniusában jelent meg újra a szcientológiában "Alapok" néven ismert könycsomag. Az egyház 91.000 Ft-ért vesztegeti, tagoknak "csak" 75.000 Ft.De mi a valós piaci értéke? Elég megnézni, hogy mennyiért megy el aukciós oldalakon.A termék ugyanaz - 18…..
anyadnakpalankot 2008.09.01 07:39:35
igazabol szamos helyen a vilagban tartanak fokent ceges kereteken belul olyan tanfolyamokat, amik megvaltoztatjak az ember nezeteit es hozzaallasat dolgokrol. segitenek alkalmazkodni helyzetekhez, lehetseges utakat mutatnak a kezelesukhoz. ilyen treningek minden teruleten leteznek es ezek sok helyen reszei a "vezetokepzesnek". legyen akar ez szimpla kommunikacio, projekt vezetes avagy barmi mas. sok helyen leirtatok mar sokan, hogy lhr osszeszedet szamos, mar jol mukodo technikat es ezt beleagyazta sajat tanaiba. elkepzelheto, hogy olyan technikakat mutat be a konyveinek egy reszeben, amivel mas emberek mas korulmenyek kozott mar talalkoztak, ezert nemis fogekonyak ra, ellenben rengeteg olyan ember van a bolygon, akinek nincs lehetosege a hetkoznapi rutintol eltero cselekedetekre az elet szinte semmilyen teruleten. amikor ezekenek az embereknek valaki mutat peldaul olyan hatekony konfluktus kezelesi technikat, amit elotte meg sosem latott, hajlamos elhinni, hogy mindent amit ezek az emberek mutatnak aztan neki, az szinten mukodo jol dolog. szerintem amikor ilyen emberrel vitaztok, mint PKD, akkor nemveszitek figyelembe, hogy a srac valoszinuleg olyan egyszeru es alapveto dolgokba utkozott, amirol neki eddig fogalma sem volt es mivel ezeket a szinte magatol erhetodo technikakat latja mukodni, nem szkeptikus a sci tobbi dolgaival sem, hiaba olvassa esetleg az amugy roppant meggyozo irasokat.
valoszinu lhr reszben is azert fordult a pszichologia ellen, mert a legtobb ilyen ismeretanyag az emberi gondolkodas es az emberi viselkedes megismeresen es pontos felterkepezesen alapul. azoknak az embereknek, akik fogekonyak erre, szerintem inkabb meg kellene mutatni, mikent fejlodhetnek a sci nelkul azokon a teruleteken, amit problemasnak ereznek (esetleg pont amire valamilyen vicces formaba bujtatott sci tevekenykedes hivta fel a figyelmuket). en ugy latom az olyan emberekkel teljesen ertelmetlenul vitaztok, akik az adott pillanatban valami miatt ugy erzik, hogy nyernek az ugyon. talan az anonim mozgalom kiterjedhetne arra is, hogy a sci altal valamilyen formaban behalozott embereknek lehetseges utat mutatnak mas megkozelitesbol, a totalis "lehengerles" helyett.
nade inkabb csak bameszkodom csupan tovabb es elnezest az ekezetlensegert, angol a minden es nincs mod magyar beallitasokra.
autózz! Jobbra tarts! 2008.08.16 08:15:00
Sok téma kapcsán merült már fel a kérdés sokakban akik itt kommentelnek, hogy hol kötelező a jobbra tartás és mikor. Más-e a helyzet autópályán és lakott területen többsávos főúton? Erre világít rá alant Balázs igen részletesen. De úgyis hétvége van, van időtök…..