Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferencedzés

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#Ferencedzés Látványpékség 2020.08.05 15:23:45
Hey-ho! Amire rá kellett döbbenjek az egyik nap, az az, hogy imádok metaforákat használni. Még mielőtt belevágnánk jelzem, hogy bár megtévesztő lesz, de ez a bejegyzés sem a táplálkozásról fog szólni. Kezdem is az elején: Vannak ezek a látványpékségek, amik se nem látványosak, se nem pékségek…..
#Ferencedzés Edzés & étkezés 2020.08.04 17:19:11
Unalomig ismételgetett tézise a dietetikusoknak, a táplálkozás guruknak, életmód influencereknek és minden egyéb témában szakavatott, vagy magát egy kicsit is szakértőnek gondolónak (ami, lássuk be - kicsit olyan, mint a politika, meg a foci - mindenki azt hiszi ért hozzá), hogy a vágyott alak…..
#Ferencedzés Ne legyél Géza! 2020.08.03 13:55:27
Van egy kedves barátom, Géza. (Igazából nem így hívják, csak személyiségi jogok, sértődés, bosszú, levágott lófej... tudjátok, a szokásos.)Géza szeretne dolgokat az életben. Mondjuk egészen boldog lenne, ha tudna húzódzkodni, de nyilván nem ez a cél, hanem a muscle up, front lever és mindenféle…..
#Ferencedzés Kezdetek 2020.08.03 12:46:26
Hey-ho! Üdvözlet mindenkinek aki idetalált, tévedt vagy szánt szándékkal pontosan ide kívánt jutni. Petting bejegyzés lesz ez a mostani, épp csak megpedzegetve a témákat, amikkel foglalkozni kívánok. Ám előtte - miért is blog? Van instagramom, facebook oldalam, youtube csatornám. Most pedig…..