Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bzoli

71 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kis bika és nagy bika..
  Begördült a Tillig idei újdonsága, a MÁV tehervonati startkészlet szerelvénye! Ugyan májusra ígérték, végül szeptemberben jelent meg a 01500 cikkszámú szett, de megérte várni rá. A mozdony más pályaszámú, mint a korábbi, 01438 cikkszámú szettben, így már a kezdők is építkezhetnek a nagyvasúthoz…..
vasuTTmodell Őszi újdonságeső! 2021.08.27 10:07:07
Megérkeztek az idei első őszi újdonságkatalógusok! Külön kiemelendő, hogy a Tillignél idén TT és H0 méretben is találunk egy-egy magyar vonatkozású modellt is az év végére beharangozott újdonságok között: TT - Tillig 17628 Elm nyitott teherkocsi, GySEV, Ep. IV. H0 - Tillig 70051 Teherkocsi…..
Tisztára mint egy VW Bogár találkozó... :) Érdemes megfigyelni hogy a sok egyforma Köf dízelmozdony között mennyi apró eltérés van. A festés mellett sok egyéb apróságban is különböznek, mint pl. lámpák, légtartályok.....
500604 cikkszámon Spiele Max különkiadásként jelent meg a Tilligtől a három DR kocsit tartalmazó szett, 4 különféle konténerrel. Persze ez már nem most történt, hanem a megboldogult piros-kék dobozos időkben, 2007-2008 táján. ..
2019-es egyszeri kiadásként hirdette a Tillig a 16279 cikkszámú "városneves" Alex gyorsvonati kocsit, a megjelenésére viszont 2020. októberig kellett várni, de megérte, nagyon látványos modell sikeredett ..
Csupaüveg motorvonat a KRES-től. Igen, motorvonat, van benne motor is, csak jól elrejtették. Pompás látvány...
Új modell, mégis fakó színben, Tillig különkiadásban (501945)..
Közúti vasúti szállítás, vagy vasúti közúti szállítás?..
Korszakok találkozása..
Aki épít bele motort, hogy közlekedni is tudjon, annak fizetünk egy sört! :)  ( Busch 8698 ) ..
Még a Bobó vezére is eltátotta a száját a kertészetben termett hatalmas tökök láttán..
Mérlegen a gázos.....
Nohabbal a repcevasúton..
A keleti ipar remekei..
Akár egy szett is lehetne... (Tillig 17166 és 17169)..
Olvasónktól kaptuk az alábbi fotókat, melyeket a családi nyaralás során készített, és vele együtt mi is úgy gondoljuk, hogy érdemes mindenkivel megosztani, mit látott :-) Mivel részletes leírást is kaptunk, a továbbiakban a képek készítője mesél: "Rügen szigetén nyaraltunk, a tapasztalatunk alapján…..
AS Projekt konténer daru és vasuTTmodell Csepel konténerek egy cseh modulon, a lengyelországi TT modultalálkozón. A háttérben látható Polish Ocean Lines konténerek is a vasuTTmodellnél készültek, a 2016-os találkozó exclusive kiadásai voltak...
A Tillig összesítette a március 31-i határidőig az egyszeri kiadásokra beérkezett rendeléseket. Ez alapján a következő modellek sajnos nem kerülnek legyártásra: TT:01811 Személykocsi szett, TRI02386 Villamos mozdony 110 469-4, TRI GbR04825 Villamos mozdony BR 193, ELL/SETG GmbH04925 Villamos…..
Mi a hiba a képen?* (.tlüzsék nomolatzsaperet né za men ygoh, zA)..
Jelenet a Vuk-ból :)..
Cseresznye virágzás idején.....
Nohab túltengés a fűtőházban és környékén...
Időutazás a Temofeszten.....