Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sehová sem tartozó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamit nagyon komolyan kéne vennie a miniszterelnöknek: A koronavírus elleni védekezést nem lehet az emberek vágyaihoz igazítani. Magyarán, a járvány elleni harc nem kívánságműsor. Orbán Viktor olyan területen kívánja felmutatni a demokratikus értékeket, ahol az a határozott központi akarat lehet…..
sehová sem tartozó 2020.09.13 11:11:20
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
sehová sem tartozó 2020.09.11 07:32:00
@jorgoszoh: sakti eltűnt? Te viszed a blogot, te cenzúrázol....
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
sehová sem tartozó 2020.07.31 09:56:21
@gigabursch:

Van egy másik verzió is a zindexes talibánok számára.
Tisztességes munka. Igaz az kemény dolog.

Pl. reggel korán kell kelni, nem lehet tudatmódosító szereket fogyasztani, és értékelhető, kézzelfogható teljesítményt kell nyújtani.

Nem sokan fognak erre a területre átigazolni.
sehová sem tartozó 2020.07.31 10:11:45
@Pal Konstantin: Ez nem zagyválás, ez a libbant stílus. Ha nincs saját, önálló releváns gondolatod, és a központból sem kapsz sorvezetőt, akkor kezd el zagyválni, ide-oda kapni, mert ezzel azt a látszatot keltheted, hogy te egy bohém, szétszórt romkocsmaértelmiségi vagy.

Na most azért megy a hiszti a zindex miatt, mert ha ez volt a liberofasizták sorvezetője. Ha megszűnik, az olyan, mintha lekapcsolnák őket a lélegeztető gépről, vagy mintha elvennék tőlük a vakvezető kutyát.
sehová sem tartozó 2020.08.01 10:54:33
Kevés jobb dolog van annál, amikor az ember megtalálja az életében azt, amit keres – legyen az egy hely, ember, környezet. DaniIndonéz megtalálta, ezért a boldogság. A szomorúságot más okozza...