Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danis

10 bejegyzést írt és 329 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha először járunk New Yorkban – és nem tartozunk azon szerencsések közé, akik hónapokat, éveket töltenek el a városban – akkor kapkodhatjuk a fejünket, hogy mit nézzünk meg, mit hagyjunk ki. E dilemmát hivatott megoldani a Citypass. A Citypass kiváló lehetőséget biztosít a…..
Danis 2012.05.19 11:21:19
 "Kedves Netti! Kívánom, hogy megkapd ettől az úttól, amit vársz. Tartsd mindig nyitva a szíved az új élményeknek, és sose nézz hátra, csak előre!:)""Kedves Netti, Carpe diem, persze, felesleges is mondanom. Legyen minőségi ez a pár hónap, gazdagodj anélkül,…..
  Nem akarok Lázár János II. lenni, ezért nem zaklatom Schiffer Andrást a családjával. Pedig viszket. És elismerem (igen, András, ez most dicséret!), hogy Schiffer nagyon igazakat mond. A Fidesz tyúkszemén ugrál, mert a Fidesz nem akar szembenézni a múlttal. Mondjuk ki!  …..
Danis 2012.03.21 10:00:49
Az eggyel előbbi hétvégén a Modorosblogot is elérte a „Nem tetszik a rendszer” tüntetéssorozat, de ez nem különösebben nyomta rá bélyegét a heti szavazatok mennyiségére. A fokozódó népharag jeleként ezen a választáson Szijjártó Péternek nem sok esélye volt, hiszen Karsay…..
Közszolgálati rovatunk következik. Olvasónk, Ádám végső kétségbeesésében írt nekünk egy játékot keresve, és olyan történt, ami ritkán: fogalmunk sem volt, melyik játékról ír. Esetleg valaki meg tudná mondani? Most már marhára érdekelne minket is. És akkor innentől a…..
Ahelyett, hogy hosszasan jártatnám a számat, nézzétek meg ezt a videót, amiből sokkal jobban kiderül, milyen lesz az új operációs rendszer. Utána megbeszéljük az érdekességeket. Először is szerintem hatalmas előrelépés, hogy végre Lock screenen is kapunk információt az…..
Danis 2011.06.07 17:49:02
@Racsi: Nekem 3g-m van. Sajnos két év után elkezdett eléggé köhögni. Vártam ezt a frissítést, de semmi olyat nem hoztak, ami miatt maradnék az apple-nél.
Geekblog X-Men: A kívülállók 2011.06.07 07:00:00
Malcolm X és Martin Luther King szuperképességekkel: az X-Men koncepciójában már Stan Lee idejében is benne volt a civiljogi mozgalmakkal való párhuzam, de azt Chris Claremont erősítette meg igazán a ’70-es években. Mire az első X-Men adaptáció sokkal később a mozikba…..
Úgy tűnik, Walter Isaacson elkészült a művel, az első Steve Jobs életrajzzal, amit maga az Apple vezére hagyott jóvá, sőt segítette a létrejöttét. A Time magazin korábbi szerkesztője, későbbi bestseller-életrajzokat író Isaacson három évig készített interjúkat Jobsszal,…..
Danis 2011.06.06 14:24:48
Barni kapott gyereknapra egy távirányítós traktort. (imádja a traktorokat ez valami veleszületett izé) Bazi hangos, már most utálom. Persze elem nem volt itthon, a vibrátoromból vettem ki, hogy be tudjuk üzemelni. A gyerekvállalás lemondásokkal jár, mindig mondom. Áldozatkész, jó…..
Danis 2011.06.04 01:24:23
:D
Amikor véletlenül megpillantottam a Mac App Store-ban az "íróknak" szekciót, egy pillanatra elbizonytalanodtam. Ugyan milyen alkalmazások lehetnek azok, amik segítségével egy író jobban boldogul? Egy szövegszerkesztő alapfunkcióira van ugyanis szükség, a többire nem képes…..
Stevia (sztívia, jázminpakóca)Ezt a Paraguayban és Brazília déli részén őshonos növényt az ottani indiánok már évszázadok óta használták édesítésre, sebek, bőrbetegségek kezelésére. A 16. században a spanyol hódítók is felfigyeltek különleges tulajdonságaira, de az…..
Tegnap arra sétáltam, és megdöbbentem a változáson: múlt szombat óta majdnem befejezték a felújítást. Mindenhol ott van a díszburkolat, felkerültek a korlátok, elültették az aljnövényzetet, a kockaalakú fákból már egész fasor állt össze, az útra részben felkerült a…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Lisa 2011.04.19 16:33:00
El tudjuk képzelni, hogy Dr. House fokozhatatlanul dögös MILF-je mit használ.Amikor egy érett nő nem is lehetne már ennél dögösebb: a leginkább a House-ból ismert Lisa Edelstein még 45 évesen is annyira vonzó, sőt, pont 45 évesen lett annyira vonzó, hogy hiába 13-as a legjobb…..
Több tízezres rajongótábor zengett hozsannát, mikor híre ment, hogy George R.R. Martin nagyívű ciklusa, a Jég és tűz dala képernyőre kerül, ugyanakkor gyaníthatóan ugyanennyien sikoltottak fel rémülten, látatlanban is szentségtörést rettegve. Mindkét oldal jogosan…..
Sean Bean a Trónok harcában nagyjából ugyanazt csinálja, amit a Gyűkük urában is: lovagol, keményen néz, és egy bazinagy kardot forgat. A Sheffieldből származó, 52 éves színész nem szeretné, ha beskatulyáznák lovas-kardos szerepekbe, és az életben egy nagyon szerény, kedves…..
Műfordítók, szevasztok! Alanyi költők, szevasztok! Hungaro-pannon-népi-nemzeti Karinthy fanok, szevasztok! Verset fordít a Google translate a Hírcsárdán. Karinthy Frigyes a „Műfordítás” című krokijában írta meg, hogy mi történik egy Ady verssel, ha azt lefordítja egy…..
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
Az Apple a Mac OS X 10.7 egy újabb fejlesztői verzióját adta ki tegnap, ami azonban továbbra sincs Gold Master állapotban. Ez azt jelenti, hogy a most bemutatott rendszer távol van még a megjelenéstől, amit egyébként az is bizonyít, hogy az Apple egy rakás figyelmeztetést adott az…..
Danis 2011.03.31 11:21:30
Most hogy egyre másra változnak az utcanevek ("elvisz a szabadság szele") eszembe jutott a címben szereplő első kérdés, ami régóta foglalkoztat. Bár a válasz szerintem egyértelmű "nem", egy tanárom váltig erősködött az egyetemen, hogy a 40-es, 50-es években…..
Nosztalgikus, andalító és nyugtalanító egyszerre - a Boingboingnak ez a saját kis produkciója valami olyasmit sugall, amiről Cormac McCarthy is gyakran nyilatkozik: hogy nem lehet jelentős az a fajta művészet, amely a halállal nem foglalkozik. És mivel a virtuális halál a…..
A német Bild épp a magyar pályába sűrítette bele az F1-főnök összes blőd találmányát, kiegészítve saját hülyeségeivel. Talán mert az eredeti Hungaroringet maga Ecclestone rajzolta meg. Bernie Ecclestone egy-két éve levágható kanyarokat akart, idén azt találta ki, locsolják…..
  Feloszlatták a földrajzinév-bizottságot, miután az nem támogatta a kormány elképzelését a ferihegyi repülőtér elnevezéséről. Ráadásul a nagyobbrészt minisztériumi delegáltakból álló bizottság tagjai közül fel is mondtak többeknek, akik a Vidékfejlesztési…..