Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pia Richel

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Belsőség nem áll le, sőt. Mostantól a totalcar.hu/belsoseg címen, direktben a Totalcaron lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
Gabi, akit az udvari dohányzóhelyen csak Mantás Gabesz néven szólítanak, az idén újabb fejlesztéseket hajtott végre, mert valahol talált egy klassz állapotú Omega A-t, 1,8-as motorral. Gondolom ezek után nem árulok el titkot, hogy megőrül az Opelekért. Amúgy egy folyosó…..
  Tudom tudom :) nem Ferrari mert Fiat a gyártó! De nézzük meg más szemszögből miért lett a barchetta "barchetta" és miért nem Fiat 183? Mit is jelent a barchetta? Olaszul csónakocskát jelent de az elnevezés nem innen ered! A "barchetta" másik jelentése ami inkább köthető az autóiparhoz mintsem a…..
Belsőség Ég veled, Jules! 2015.07.18 09:31:40
Jules Bianchi mintegy kilenc hónappal ezelőtt, a 2014-es Japán Nagydíjon szenvedett súlyos balesetet. A kómából már nem ébredt fel, 2015. július 17-én elhunyt. Az autósport hatalmas tehetséget és egy szimpatikus srácot veszített el, akinek szinte mindegy volt, milyen autóba ül, a…..
Öregszünk, öregszünk, más nem is jut nagyon eszembe arról, hogy immáron tizenkettedik (!) alkalommal trombitáljuk össze a Totalcar-közeli barátokat, újoncokat, ismert és ismeretlen arcokat egy közös bulira. Valamikor nagyon-nagyon régen, amikor sok, mostani olvasónk még fel sem…..
A Mágikus Koszradír hihetetlenül sok ember fantáziáját megmozgatta, már-már mikroszálas törlőkendői magaslatokban szárnyalt az olvasottsága. Sok reakció is érkezett, amit nem győzök megköszönni minden facebookon vagy levélben jelentkező olvasónknak, akik felnyitották a…..
2017 október Amikor elkezdtem helyreállítani a kicsi kis sportkocsit nem tudtam, hogy olyan sok pici műanyag alkatrésze van ami sajnos az idő vasfoga miatt törik, ilyen például az a kicsi kis fedő ami a lecsukott tetőnél lezárja a végeket és ez által befejezettnek látszik az autó, sajnos amikor…..
Fiat Barchetta A kezdett 2018.04.26 17:07:19
Szeretet kis Donnámat 2017.06.04.-én vettem meg Budaörsön. És hát picit sem bántam meg. A kocsihoz tatozik ám történet is. Az első haza tulaja 2013-ban hozta be Németországból és 3 évig kiállitási autóként élte mindennapjait, majd a második tulaja vásárolta meg és azonnal elkezdte felújítani,…..
2017 szeptember Teltek múltak a napok a vásárlás óta és hát elkezdtem gondolkodni "Donna" üléseinek a cseréjében/felújításában. Amit láttam a neten azt drágálltam a maga 200-300 eurójával, üléshuzatban meg nem gondolkodtam mivel a tapasztalataim rosszak volt ám egy napom az egyik Barchetta csoport…..
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Belsőség Kész a Hachim. Majdnem 2009.01.04 01:43:00
Számomra idén karácsonykor nem az ünnepi hallevesben úszkáló alattomos szálka vagy a bejglimérgezés okozta a legnagyobb sokkot, hanem az, hogy Eger környékén kipróbálhattam minden idők legjobb autóját. Fülsüketítően hangos volt, a kormányát alig tudtam eltekerni, a rossz akku…..
Amikor meglátod a hőerőművet, akkor kell figyelni, ott van jobbra a Brezova Gokartland. Nekünk még hajnal van, de a traktorosok már napkelte óta kint vannak a zsíros mátraaljai földön, van munka ilyenkor. Szántók között, a ligetben, vidáman zöldellő fű között lapul a pálya,…..
Az első M3-as BMW. Átlag 4000 eurót drágultak, amióta figyelem őket Évek óta szemezek az olyan autókkal, amikkel amatőr versenyekre be lehetne nevezni, de legalább versenypálya nyílt napokra kivihetők. Ilyesmire az átlagos, modern családi autók sajnos tökéletesen alkalmatlanok.…..
#GASZTROWORLD Gasztrosokkoló 2018.06.02 11:07:55
Ma már egyre inkább trenddé válik, hogy fekete ételek kerülnek a tányérra. Elsősorban az olyan hagyományos olasz, vagy Földközi – tenger térségében elterjedt ételek hozták divatba ezt a színt, mint pl. a fekete rizottó vagy a fekete tészták, amelyeket a tintahal tintájával festik feketére. Ma már…..