Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jaq

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Comedy Centralon látható majd egy direkt mára időzített doku, amiben a magyar zeneipar legnagyobb, idegen háttérhatalmak által vezérelt összeesküvésére derít fényt a Comedy Central. A hazai csatorna leleplező dokumentumfilmet forgatott a nagy hatású, méltatlanul elhallgatott duó, Zsolt és…..
Március 30-án a Roast of Justin Bieberben ők fogják halálra szekálni a tetovált tinibálványt: Snoop Dogg, Shaquille O’Neil, Ludacris, Hannibal Buress, Natasha Leggero és Jeffrey Ross. Bár a Roast, mint műfaj nálunk nem volt túl népszerű (Nagy Feróval próbálta…..
Michael Muhney, a Nyughatatlan fiatalok című tévésorozat sztárja tényleg nyughatatlan: addig csöcsörészgette a forgatáson az egyik színésznőt, amíg a producerek ki nem rúgták, írja a The Sydney Morning Herald. A 38 éves sztár 2009 óta játszotta Adam Newmant a sorozatban,…..
jaq 2014.01.07 15:53:07
Régóta szeretném hinni, hogy Áder János személyében nem egy Schmitt Pál formátumú államfője van Magyarországnak. Mivel a fideszes törvényhozás és hatalomgyakorlás szempontjából akár lehetne is, kiemelten fontos az, hogy a mindenkori államelnök legalábbis szimbolikusan…..
Tegnap nagy csinnadrattával bejelentették az átszabott, új iOS-t. Nem akarok belemenni a részletekbe, de azt gondolom, kevés olyan újítást hoztak be a rendszerbe az almás fejlesztők, amitől bármelyik android-tulajt elkezdené enni a sárga irigység. Mindenesetre valóban kicsit…..
jaq 2013.06.13 14:34:28
@vigyorix: emlékszem még 3g környékén volt egy ilyen reklám, hogy aszondja: there's an app for that.

www.youtube.com/watch?v=szrsfeyLzyg
Tovább dagad VV Gigi kebelbotránya! Az exvillalakó szerint lustaság és hízás miatt nőttek meg a mellei, a Blikkben szakértő plasztikai sebészek viszont azt állítják, új szilikonpárnák dudorodnak a póló és a bőr alatt: – A korábbi és a mostani fotót összehasonlítva…..
jaq 2012.09.01 09:48:38
@Pályaelhagyó autóversenyző:

művésznő :DDDDD
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
Mondjon bárki bármit, ennél szórakoztatóbb taplókat nagyon régen nem láttam. ..
jaq 2011.07.21 09:33:56
@Dzsúd Horse: ronnie leüti a faszba :D
Új bűnözési formát fedezett fel a kormány, még az is lehet, hogy valaki elkiáltotta, hogy "Heuréka!". Végre!  Az egyenruhás bűnözés tényleg megnyomorítja a vidéken élők életét. A büntető törvénykönyv (Btk.) szigorítását javasolja a kormány amiatt, hogy…..
Appleblog Heti Apple-csaj: Nóra 2011.04.26 15:22:00
Ördög Nóra már kétszer is volt a rovatunk szereplője, csakhogy ebben az esetben ugye fordított logika működik: attól, hogy valaki felbukkant már nálunk, nem csökken az esélye az újbóli megjelenésre, hanem éppen nő, hiszen folyamatos Apple-mániájával csak azt bizonyítja, hogy…..
jaq 2011.04.27 23:11:21
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Gondolom, Uwe Bollt senkinek nem kell bemutatni. Korunk Ed Woodja ő, a gyötrelmesen szar filmek Fellinije, Harvey Weinsteinje és Győzikéje egy személyben. A játékosok különösen mérgesek rá, mert a művész ráállt a videojátékokból készült vállalhatatlan filmekre. House of the…..
Update: Sajnos úgy látom nem igazán jött be az új dizájn, ezért visszaállítottam a régit. Ötleteket szívesen fogadok, hogy mit és hogyan kellene változtatni, illetve mi volt a legnagyobb baj a már látott külalakkal. Nyuszisz is szeret fejéceket gyártani - nagyon buzgón…..
Antall Attila szombati interjújában szót ejtett a Sawyer-Miller Group nevű PR-cégről. Hasonló módon ajánlotta Demszky a BKV-nak a Sawyer-Miller Group nevű PR-céget, amely a főpolgármester kampányát is bonyolította. "Ők majd megoldják a BKV kommunikációs gondjait" -…..
Vastagbőr Lájkoljátok Viktort 2010.01.28 15:15:00
A mai nappal zero és jómagam is csatlakoztunk a Vezír rajongói klubjához Facebookon. Ha gondoljátok lépjetek be Ti is, mert elég funny, hogy Viktor, vagyis inkább egy sajtósa "Twitterkedik" odafent.  Mondjuk nem hiszem, hogy ő maga nyomkodja a laptopján a piros…..
jaq 2010.01.28 18:05:47
Filmdroid Give 'em Hell, Malone 2010.01.22 21:07:00
  Rideg fegyverek garmadája köpködi magából a halálos ólmot, a kemény falba is jut bőven, ám egy részük megtalálja a célját és becsapódik a testbe, hullanak is szép számmal az emberek. Véres pisztolypárbajba csöppenünk rögtön a film elején, acélos főhősünk tör…..
Csütörtök óta játsszák az Avatart, egyszerre volt a premier nálunk és az USA-ban, a kritikák egyöntetűen dicsérik a filmet (Index, Origo), és vastagon kihangsúlyozzák, hogy ezt mindenkinek látni kell -> 3D-ben! Ugyanis James Cameron az egész filmet a direkt erre a filmre…..
jaq 2009.12.20 14:35:30
@avus: nem tapasztaltam sehogy, nem szokásom imdb pontszám alapján osztályozni a filmeket, csak valaki előhozta ezt a 8.9es témát és kíváncsi voltam, hány ember szerint annyi.
De azért a 12.500 még nem 200-300.000 szavazat. bármi lehet. másrészt le merném fogadni, hogy a 12k nagy része ilyen hihetetlen fanboy-októl van, mint akikből itt is rohangál 1-2, plusz Cameron maga, meg az operator, de még az utolsó vízhordó fiú is szavazott mert az imdb az imdb, meg csak így kaptak fizut.
Nem mondom, hogy nem lesz top250es (neadjisten 100as) film, de, hogy nem a sztori miatt, az hótziher.
Ezt felejtik el sokan, itt nem a történet a jó. Cameron bá kitalált egy technikát, amit csak ő tud és úgy csinált egy filmet, ami olyan lett amilyen. Az, hogy legjobb dráma, meg tököm tudja milyen jelöléseket kapott, vicc. Technikai szempontból csúcs. Sztori kb ugyan akkora "wasistdas" mint a 2012.
@andika255: viszont a 2012 nekem nagyobb látványorgia volt. büntess meg.
jaq 2009.12.20 15:07:59
@fraki: sehol nem mondtam, hogy nem itélnék trailerből vagy akármiből, szerintem keversz valakivel. csak annyit mondtam, h imdb pontszámból biztos nem ítélek. trailer jöhet, vizuálorgia jöhet, nagy nevek jöhetnek. csak pont az avatarnal nem sikerült megfogniuk egyikkel sem. szánom bánom.

@andika255: egyébként neked ezért fizetnek is, vagy csak annyira elvakult fan vagy hogy még?
jaq 2009.12.20 15:39:41
@andika255: bizttos hülye az a több ezer ember aki naponta megnézi

hát az biztos is, ha naponta megnézitek ugyanazt az egy filmet hetekig.
Tegnap folytatódott a BKV-bohózat... Most a Parlamentben nyomták a rizsát a politikusok, a helyszín Országgyűlés Költségvetési Bizottságának BKV-végkielégítéseket vizsgáló albizottsága. Az Emberek, Akik Nem Tudtak Semmiről Íme a lista: 1. Tóthfalusi György Pál…..
jaq 2009.09.23 13:08:15
Geekblog District 9 2009.08.26 08:15:00
Már az előzetesekből sejtettük, hogy az idei filmszezon legkúlabb mecha-harcát nem a jegypénztáraknál kiemelkedően jól, a kritikusoknál viszont harmatgyengén muzsikáló Transformers folytatás szállítja majd. A District 9 minden szempontból jobb, stílusosabb, kifinomultabb sci-fi,…..
 Ahogy makaveli696 jelezte nekem, új 5800-ás szoft tünt fel amire jelenleg az indiai telefonok tudnak frissíteni. Sok infó még nincs róla, annyit viszont lehet már tudni: nagy változás nem lesz. Kinetikus scroll, widget nincs viszont az elforgatásvezérlés illetve az…..
Hogy nevezzük azt a labdarúgót aki egy barátságos meccs(kupa) utolsó percében,  egygólos előny birtokában, pusztán mérhetetlen sutaságból, nyújtott lábbal, térden talpal, 100 millió dollárt? A kérdés költői, de Istenem...az az üres tekintet .És ötvenszeres Cseh…..
[S60v5 BLOG] Sim City 2009.02.21 19:28:00
Hú na ez az a játék amit nem kell szerintem senkinek sem bemutatni. Aki esetleg nem ismerné annak legyen elég annyi, hogy egy városépítős szimulátorrol van szó. Lényegében egy város polgármestereivé válhatunk ebben. Csak álló képernyőn megy jól mivel ez egy átméretezett…..
jaq 2009.02.21 19:45:00
Még javában dúl a hétvége, de úgy tűnik négy hét után épp egy füves akcióvígjátéknak sikerül lenyomnia az amúgy kibebaszottjó Batmant az usai mozis toplisták éléről. Az origo szmókerkülönítménye már nagyon várja a Pineapple Express internetes megjelenését, magyar…..