Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nápolyi maszti

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzéki szavazók 60:40-es többségben vannak. ..
nápolyi maszti 2019.05.28 14:54:53
@inreallife: Ehhez nehéz mit hozzátenni, gyakorlatilag az egyetlen értelmes hozzászólás a sok hőbörgés között. Gratulálok!
Hiába ígérte meg az LMP jelöltje, hogy részt vesz a főpolgármester-jelölti előválasztásban, inkább mégis kihagyja. ..
nápolyi maszti 2018.12.20 18:43:45
@Attilajukkaja: "Nem értem, az LMP hogy gondolta, hogy komoly jelölt lehet a főpolgármesteri választáson." Sehogy, nem is ez a célja. Az lmp orbán segédcsapata, vak, aki nem látja.
Mindegyiküket leváltotta Orbán...
nápolyi maszti 2018.05.09 23:30:23
@aquaticus: "szarrá verte"??? Ezerszeres kampánypénzből, az ellenzéket mindenfajta kommunikációs lehetőségtől megfosztva, kamupártokat milliókból felpumpálva, az országot sokmilliárdból hazugságokkal teliplakátolva is csak a lakosság felét sikerült meghülyítenie, az ország fele -- Budapesten pedig a nagy többség -- az ellenzékre szavazott. Nagyjából mindenki tudja, hogy ez orbánék utolsó négyéve, utána jön a visszarendeződés, és k. rossz világ közvetkezik a fideszesekre.
A nagy összefogósdit kiabálók, a koordinálás fetisiszták és a taktikai szavazásban hívők kényszeresen mindig arról beszélnek, hogy Orbán leváltása érdekében még az ördöggel is össze kell állni legalább egy szavazásra.   Nyilván a választási törvény belekényszeríti…..
A G-nap pillanatában az ötös számú párttagkönyv tulajdonosa sem volt azzal tisztában: milyen méreteket ölt majd a Fidesz múltátírási hajlandósága. Így történhetett, hogy Bayer egyetlen őszinte mondata fúrja meg az állampárt összes hazugságát...
nápolyi maszti 2018.02.10 14:15:38
@rallus: A székházból orbán családját -- és kövérét -- tőkésítették fel. Hazalopták a pénzt. Azóta is ezt teszik, csak most ipari mennyiségben. A feleség az ország egyik legnagyobb földbirtosa lett, a "barát" az ország leggazdagabb ember, a vej milliárdos -- szóval tényleg biztonságba helyezték. Remélem, magának is jutott belőle, különben oltári nagy balek, hogy védi őket.
Tessék már nekem segíteni: hogyan lehet ezt a világraszóló sikert mérni? Visszatapsolták a kampányt? Megállt Soros, és csak néz maga elé meredten? Hány embert lehetett ezzel behülyíteni? Hányan nem csapják le a telefont, kapcsolnak el, törnek ki spontán üvöltözésben a szlogen láttán? Vagy hogy? (A…..
Gastro Loggia KV / french press 2017.02.23 20:41:11
Nem fogod elhinni, de ezzel a trükkel a te kávéd lesz a legjobb, amit valaha is ittál! Ó, hogy gyűlölöm az ilyen felütéseket és általában el sem olvasom, de most tényleg egy pofonegyszerű titkot osztok meg a kávéról...
A nemzet fogalmának totális kisajátítása, a mások demokrácia iránti elkötelezettsége miatti lehazaárulózás, a kizárólagosságra, az egyetlen igazság birtokosának címére benyújtott igény rohadtul nem új a jelenlegi kormánytól. Az sem, hogy a tőle független sajtó következetes ellehetetlenítésével, a…..
Amióta Rogán Cilike szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a kanális hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a TV2. Andy Vajna összeharácsolt csatornája szellemileg az Anettka TV színvonalát hozza, miközben politikailag az Echo TV babérjaira tör. Szalai Vivenről annyit…..
Nagy változásban a politikai erőtér, jól jelzi ezt az is, hogy Gyurcsány Ferenc 12 év után tért vissza a Hír TV stúdiójába, hogy Szöllősi Györgyinek adjon interjút. A teljes beszélgetést a HírTV oldalán meg lehet nézni. Összesen 13 perc hosszú, aki valamiért mégsem akarja végignézni, annak…..
nápolyi maszti 2016.10.12 22:58:52
@Mercel: "...ennek a pojácának köszönhetjük, hogy egy elmebeteg tolvaj és csicskái ülnek (egyelőre) kirobbanthatatlanul a nyakunkon." Azért ne feledkezzünk meg arról a pár millió szavazóról sem, akiknek szintén komoly része van a dologban. Persze egy részük a saját, rossz helyre tett szavazatáért is Gyurcsányra haragszik, mert kényelmetlen bevallani, hogy mekkora barmok voltak.
A dolognak voltaképpen semmi jelentősége nem lett volna: az egyik időközi - ráadásul önkormányzati - választás a sok közül, ha a baloldali belharc nem hívja fel rá a figyelmet...
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..
Adott a napokban egy interjút Gyurcsány. Az anyag közepesen érdekes, elszántan tagadja például, hogy a DK célja az MSZP bedarálása volna. (Miközben tetszőleges felmérésből kitűnik, hogy a baloldali ellenzéki szavazók összege adott, egymás kárára tudnak csak bővülni:…..
A műsorvezető 13 évig dolgozott a csatornánál, a Színművészeti Egyetem másodévében, gyakornokként került a TV2-höz. 2002. október és 2003. augusztus között a Jó estét Magyarország riportere, később a Tények riportere, majd 2008 decemberétől a Tények Este, 2010 őszétől…..
nápolyi maszti 2015.05.16 21:30:09
@SM Joe: Tuti. Fideszcsicskák gyűjtőhelye.
Egy tegnap esti tévéműsorban Magyar Bálint ütős mondatot ejtett ki a száján. A volt oktatási miniszter imigyen foglalta össze az oktatáspolitikai kormányzat elképzelését a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről: „A terrorelhárító kommandót a papagájkommandóval együtt…..
nápolyi maszti 2015.04.21 23:35:36
@Hannibal ante portas: Maradjunk abban, hogy ez akkora marhaság, ami már-már Kövér Laca böffeneteit súrolja. Ami tény: Magyar Bálintnál okosabb ember kevés mozgott a politikai palettán, nála jobb, koncepciózusabb oktatási miniszter azóta se volt Magyarországon (ezt nagyjából minden szakember megerősíti), és "kisded" csapata, a demokratikus ellenzékből verbuválódott SZDSZ volt máig az utolsó olyan politikai alakulat a hazai porondon, amelyikben még volt morális tartás.
              Orbán Viktor hazudott. Nem tudjuk, hogy pontosan mi történt, annyit tudunk csak, hogy az nem történhetett meg, amit Orbán és a bunfordgerdái állítanak. Orbánék nem csak sejtették, hogy a Quaestor csődközelben van, hanem nagyon pontosan tudták. Olyasmit is…..
nápolyi maszti 2015.03.28 22:15:55
@WiteNoir: TGM bácsi jó ideje orbán seggét nyalja igen kifinomult módon.
Mióta bedőlt a Quaestor, nem csak az derült ki, hogy még a Buda-Cash-nél és nagyobb kár van kilátásban: egyre dőlnek az információk mindenhonnan, hogy mennyi szálon kötődik a most bebukott brókercég a FIDESZ-hez. Hisz a cég vezetője, Tarsoly Csaba már 2010 előtt is együtt…..
nápolyi maszti 2015.03.12 12:56:28
@Marques:
Ideje lenne már túllépni ezen a "Bajnaiék módosították 2-ről 5 évre sztorin". Mint korábban itt is rámutatott valaki, ez hazugság, Rogán dezinformációja: nem módosították, ugyanis egyáltaln nem volt 2 éves előírás a brókercégekre. Bajnaiék alatt foglalták törvénybe be, hogy x. évenként (x=5) egyáltalán kötelező legyen a helyszíni vizsgálat. Mellesleg Rogán is megszavazta, bár most azt állítja (kummantja), hogy elégedetlen volt vele. De ha ez igaz, tényleg felmerül a kérdés, hogyha már 2010-ben kevesellte az ellenőrzések gyakoriságát, akkor az elmúlt öt évben miért nem módosíttatta a kétharmaddal, és a PSZÁF átszervezésekor miért vezették át változtatás nélkül az új törvénybe? Ezek szerint bűnös mulasztást követett volna e,- hiszen már öt éve tisztában van vele,, hogy a törvény alkalmatlan a visszaélések feltárására. és nem tett semmit a megreparálására. Azért erre csak rákérdeznék Antinál!
„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a…..
Év vége van és nem bírjuk ki listák nélkül. Első összeállításunkban, a ránk legnagyobb hatást gyakorló outfiteket, ruhadarabokat gyűjtöttük össze a magyar közélet 2014-es idényéből. 10.: Habony Árpád a barna ötven árnyalatában Habony Árpád többször is fog…..
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..