Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miso64

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Sárga Ház A szív szava?! 2008.12.28 20:00:08
Úgy néz a kislány - Lara -, annyira zavartalanul forgatja a fejét a tévés stáb közepén, hogy le sem lehetne tagadni: kábelek, neoncsövek, spotlámpák közt él, neki a már a művi környezet a természetes. No és műszíve van, hogy szavamat ne tévesszem. Nem tudni, meddig pumpálja…..
Belsőség Weißbier, Mozaik 2007.05.03 21:11:00
Vomit kolléga, aki nem most kezdte az autózást, ma megpróbált az új rendszerben autót vizsgáztatni. Olvasmányos kifakadását szűretlenül érdemes kiélvezni, akár a jó búzasört. Magyar szokás szerint tehetnek bele két-három szem rizst is!a boldizsar utcai autoklubnal fel…..