Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miizu

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a cím nagyon kíváncsivá tesz. Utána pedig szépen hátra dőlsz és nyugtázod, hogy neked nem is olyan rossz  :( Köszi Csabus! ..
Subba CollegeLife VS KoleszLife 2012.04.10 10:16:00
Kaptunk egy remek kis videót, amelyben a srácok a Tarkaréti kolesz napokat promózzák. (Tarka Napok). Van ebben minden, ami az átlagos kolesz élethez tartozik: másnap, kocka(?), pizza, sör, csajok(kis túlzás) , kosárlabda(???), diszkó és tánc! Egyszóval College Life, csak a panel…..
B.Á. tipikusnak mondható átverés áldozata lett. A Green Travelnél több mint 1,5 millió forintért lefoglalt törökországi "ötcsillagos szállodában" 3 naponta takarították a szobákat/cserélték a törülközőket, és a bogarak sem látszottak a prospektus fotóin. Nyilván…..
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
311. § Hálószobában, ha nem kizárólag te alszol benne, ne dohányozz. Ágyban soha. Társaságban, különösen nők jelenlétében, nem illik pipázni sem magyar, sem angol, sem bármi más nemzetiségű pipából sem. 313. § Vasúti kocsiban, mielőtt rágyújtanál, még akkor is…..
Vonatos szerint a Vasúttörténeti Park személyzete már eléggé ki van borulva, hogy a gyerekek mindent összemásznak, ezért az általuk elérhető részeket vastagon bekenték olajjal:Vasárnap a Vasúttörténeti parkba tettünk látogatást a családdal. Végül is hová vigye az ember a…..
Miizu 2011.06.21 14:16:23
Ha egy ruhaboltban egy időben több kedvezmény van feltüntetve, mindig gyanús, valószínűleg nem a vevők iránti mérhetetlen szeretet miatt aggatják ki eme táblákat. Főleg nem a C&A üzleteiben, ahol általában arra építenek, hogy a vásárló úgyse tud számolni és különben…..
Naiv nyaraló és rokonsága ezidáig rendíthetetlen bizalommal látogatták a Kartágó Tours tunéziai csótányneveldéit és egyiptomi légkondiszerelőit. A legutóbbi afférjuk után azonban betelt a pohár, és kisírtak egy 10%-os kedvezményt az idei évre, amit azonban sajnos semmilyen egyéb kedvezménnyel nem…..
Vastagbőr Családok és jogok 2011.05.06 14:31:00
Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár sajtótájékoztatót tartott a minap Nagy Anna kormányszóvivő társaságában. Ekkor jelentették be, hogy különböző médiakampányokat, rendezvénysorozatokat, programokat indítanak a családok, a…..
Subba Végre: Értelmes trailerek 2011.04.10 12:02:00
Hát ezekkel kicsit elkéstek, tuti megspóroltam volna magamnak pár órát, ha előbb látom őket! *SPOILER ALERT!*..
Ma reggeli hír: A személyi jövedelemadó 1 százalékát is fel lehet majd ajánlani az államadóság csökkentésére. Erről a nemzetgazdasági miniszter terjeszt be törvényjavaslatot. (Híradó)Pártunk és Kormányunk, valamint a Kedves Vezető jobbkeze legújabb víziójával kapcsolatban…..
Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.A segítségüket kérem,…..
2011-ben felháborodni azon, ha esetleg egy előadó külső dalszerzőkkel dolgozik nagyjából az a szint, mint amikor azért panaszkodik valaki, mert a hamburgere nem is úgy néz ki mint a képen látta. Lefutott vita, a módszer beválik, nem adatik meg mindenkinek, hogy slágert is tudjon…..
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
Miizu 2011.04.04 19:01:57
bigyoshop.hu/?q=products/show/szinvaltos-zuhanyrozsa

már egy ideje csorgatom rá a nyálam, egyszer csakmegveszem.... a másik meg az üvegbe zárt holdfény.. remélem egyszer meglep vele a pasim :C
Megint nem nagyon volt időm blogolni egész nap, de estére azért idekeveredtem a számítógép elé, hogy legalább egy kis szösszenetet közzé tegyek. Egy lelkes olvasó küldte be az alábbi rövid levelet és hozzá tartozó fényképet. Itt most két dologra tudok gondolni. Az egyik az,…..
Szóban elmesélve úgy sem hisz el senki, hogy hányszor kerül veszélybe egy bringás élete egyetlen nap alatt még akkor is, ha szerényen a kerékpárúton halad.Magpet önálló civil kezdeményezésként lefilmezte. Szerinte sincs harag, az egész csak azért készült, hogy mindenki lássa,…..
Ufo rosszkor parkolt rossz helyen az autójával (nem, semmi repülő csészalj nincs a sztoriban), egy ráérő járókelő pedig sok másik kocsival együtt az övét is alaposan dokumentálta és bejelentést is tett a rendőrségen. Ti mit gondoltok az ilyesmiről? Vesszen, aki…..
Jó, tudom, útburkolati jel, meg jelzőberendezés, de akárhogy hívjuk, régen az autósiskolában nekem így tanították a prioritási sorrendet, hogy mikor mit kell figyelembe venni. Gondolom, Sándor is így tudja, különben nem küldte volna el értetlenkedő levelét és a hozzá…..
Miizu 2011.01.27 00:00:58
@sántakígyó: probléma magyar állam? :D
Dani már április vége óta próbál rávenni arra, hogy menjek el vele valamikor a hatodik kerületben található Kínai-Koreai-Ételbárba. Kissé rideg, nem túl szép kockás-terítős hely, ahol azonban fantasztikusan főznek, valami ilyesmit mondott. Valószínűleg inkább azt mondta, hogy…..
Aki eddig azt hitte, hogy a 10 perces gitárszólók, vagy a véget nem érő dobszolók a legnagyobb öncélú megoldások a színpadon, az nézze meg az alábbi videót, melyen Mike Patton és csapata prezentálja a feleslegesség csimborasszóját. Fantomas, avagy kép- és hangjáték, 2:08-tól…..
Ott vannak azok a hatalmas üzletek, benne a hatalmas polcokkal, rajta az árutenger, s a tömeg megpróbálja mind kivinni keskeny, szakadatlanul kattogó pénztárgpekkel elátott szűk csatornákon, de bármennyire is igyekszik ez nem sikerül neki.A Repubblica kétoldalas cikke…..
Miizu 2011.01.09 19:35:31
@Parmezanidész: omgz mannys avatar ! D:

/off
Az én történetem se mindennapi. Miután lediplomáztam, azt hittem kapkodni fognak utánam, legrosszabb esetben is lesz egy állás Magyarországon, amit csak nekem tartogatnak. Idővel rájöttem, hogy mindez csak naív álmodozás volt. Másfél évig nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni,…..
A metróépítés miatt sokáig csak a villamospálya egyik oldalán lehetett autózni a Fehérvári úton a Hamzsabégi út és a Bocskai út között. Most végre visszaállt az eredeti rend, csakhogy ezt útburkolati jelekkel és táblákkal nem sikerült a megfelelő módon jelezni. Az Etele út…..