Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollóka

2914 bejegyzést írt és 2220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus tegnap esti, Fiorentina ellen aratott győzelmét követően nem csak a csapat mestere, hanem a diadalban kulcsszerepet vállaló labdarúgók is az olasz média rendelkezésére álltak, melynek keretében a gólszerző Federico Gatti, továbbá a remekül játszó Manuel Locatelli fejtette ki véleményét a…..
A Juventus ma este Federico Gatti találatával 1:0-ás sikert aratott a Fiorentina ellen a Serie A 31. fordulójában, mellyel sikeresen növelte a pontkülönbséget saját maga és a negyedik helyen álló Bologna között. A megmérettetés után a csapat trénere, Massimiliano Allegri is értékelte a látottakat,…..
A megbízható olasz transzferguru, Fabrizio Romano a minap némiképp meglepő, ám annál fontosabb híreket közölt a Juventus vonatkozásában, kijelentve, hogy a klub sportigazgatója, Giovanni Manna hamarosan elhagyja a Bianconerit, hogy a Napolinál folytassa karrierjét, jelenlegi társa, Cristiano…..
A Juventus a legutóbbi, hétvégi bajnoki fordulóban vereséget szenvedett az Igor Tudor által első ízben irányított Laziótól, a visszavágásra azonban ma komoly lehetőséget kap Massimiliano Allegri csapata, ugyanis a Sasok a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén Torinóba látogatnak, hogy ott…..
Miközben Massimiliano Allegri természetesen a Lazio elleni kudarc ellenére sem mondott le vezetőedzői posztjáról (Szerkesztőségünk ezúton kér elnézést azoktól, akik túl komolyan vették hagyományos, április 1-i tréfánkat), a Juventus vezetősége gőzerővel tervezi a jövőt, egyes források szerint pedig…..
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
Az általánosságban véve megbízhatónak számító átigazolási szakember, Matteo Moretto a minap arról értekezett, hogy a Juventus, az Inter, valamint bizonyos angol klubok élénk érdeklődést mutatnak a Genoa izlandi gólvágója, az Izrael elleni Eb-selejtezőn mesterhármast szerző Albert Guðmundsson iránt,…..
Az elmúlt napokban több, jelenlegi, valamint kölcsönben játszó labdarúgókkal kapcsolatos hír is napvilágot látott az olasz sportsajtóban, melynek keretében a források szót ejtettek két szélső várható sorsáról, míg a jelenleg a Fiorentinánál futballozó Arthur ügynöke, Federico Pastorello arról…..
A Juventus nyári tervei között szinte biztosan ott szerepel egy középpályás leigazolása, melynek céljából a klub több feltörekvő, fiatal labdarúgó helyzetét is figyelte az utóbbi hónapokban. Ebbe a körbe tartozik a Shakhtar Donetsk támadó középpályása, Georgiy Sudakov is, akivel kapcsolatban…..
A Bianconeri vezérigazgatója, Maurizio Scanavino a minap az Allianz Stadiumban megrendezett Juventus Business Forum keretében beszélt a klub aktuális ügyeiről, szót ejtve a bevételek felíveléséről, továbbá a klub perspektívájáról is, ezen felül pedig nem feledkezett meg bizonyos sportszakmai…..
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a mai nap folyamán hosszabb interjút adott a neves brit sportújságnak számító The Athletic munkatársának, melynek keretében főként a klub ifjúsági szektoráról értekezett, szót ejtve több fiatal labdarúgóról, valamint visszatérésnek hatásairól is, ám…..
Továbbra is számos találgatás lát napvilágot a Juventus egyes játékosinak, valamint a csapat mesterének jövőjével kapcsolatban, a pletykák pedig értelemszerűen leginkább azokat a futballistákat érintik, akik lejáró szerződésük miatt szabadügynökként távozhatnának a nyáron. Ebbe a körbe tartozik…..
A legendás olasz szakember, Fabio Capello tegnap  hosszabb interjút adott a La Gazzetta dello Sportnak, melyben kifejtette, hogy a Juventus sokkal gyengébb csapat, mint az Inter és a Milan, emellett pedig arról is beszélt, hogy Max Allegri ideje valószínűleg lejárt a fekete-fehéreknél, azonban a…..
A Juventus a Genoa elleni döntetlennel tovább folytatta az Empoli elleni, februári mérkőzésen elkezdődő negatív spirált, melynek köszönhetően immár nem a bajnoki cím, hanem a második hely megszerzése jelenti a legnagyobb kihívást az elmúlt nyolc összecsapáson csak hét pontot szerző Öreg Hölgy…..
A Serie A 29. fordulójában egy látszólag könnyebb kihívás vár a Juventusra, ugyanis Massimiliano Allegri fiai ma 12 óra 30 perctől a Genoa alakulatát fogadják majd az Allianz Stadium gyepén, Antonio Guida bíráskodása mellett. A tabellán jelenleg már csak a harmadik helyen álló torinóiak számára…..
Mint ismert, a Juventus mindenképpen szeretne egy új középpályást igazolni a nyár folyamán, s bár a sajtó az eddigiekben leginkább  Teun Koopmeinerst emlegette a klubbal kapcsolatban, az utóbbi időben más játékosok, többek között a Bolognában szereplő Lewis Ferguson, valamint az  Udinese sorait…..
A  Juventus egyik legfőbb nyári kiszemeltjének számító Lazar Samardžić a minap egy hosszabb írást publikált a Cronache di Spogliatoio hasábjain, amiben több olyan dologról, vagy személyről is szót ejtett, melyek valamilyen módon kapcsolódnak az Öreg Hölgyhöz. A szerb futballista ennek keretében…..
A Juventus egykori svéd futballistája, a jelenleg a Tottenham Hotspur sorait erősítő Dejan Kulusevski a minap nyílt levelet írt a Sarkantyúsok szurkolóinak a The Players Tribune felületén, melyben más, aktuális csapatát érintő témák mellett szót ejtett az Öreg Hölgytől való távozásáról is,…..
A Lazio és a Napoli Bajokok Ligájából való nyolcaddöntős kiesésével biztossá vált, hogy az olasz klubok közül másodikként a Juventus is kvalifikálta magát a 2025 nyarán megrendezésre kerülő, új formátummal felruházott FIFA-klubvilágbajokságra, melyet a szövetség a tervek szerint négy évente tart…..
A Sky Sport Deutschland újságírója, az átigazolási kérdésekben többnyire hiteles információkkal  előrukkoló Florian Plettenberg a minap érdekes híreket osztott meg a Juventusszal kapcsolatban, mivel tudomása szerint a torinói alakulat is érdeklődik a Bolognánál kiváló idényt futó Joshua Zirkzee…..
Az ismert, az utóbbi időben pedig meglepően hiteles információkat szállító olasz újságíró, Nicolò Schira a napokban arról értekezett, hogy a Juventus nagy erőkkel dolgozik Kenan Yıldız szerződésének meghosszabbításán. A tizennyolc esztendős török reménység jelenlegi kontraktusa 2027 nyaráig szól, a…..
A Juventus csapatkapitánya, Danilo az Atalanta ellen játszott 2:2-es döntetlen után állt az olasz média kamerái elé, hogy magyarázatot adjon az utóbbi időszak rosszabb eredményeire, s hogy szót ejtsen a következő időszak legfontosabb céljairól. A brazil védő nyilatkozatát, melyben az edzői döntések…..
A Juvetus hazai pályán 2:2-es döntetlent játszott az Atalanta gárdájával, mellyel a Bianconeri egy helyet visszacsúszott a tabellán, hiszen győzelmének köszönhetően immár az AC Milan foglalja el a táblázat második helyét. A találkozót követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtette…..
A Juventus továbbra is kiábrándító formában van, ugyanis a csapat az előző fordulóban a Napolitól is vereséget szenvedett, ami miatt már csak egy pontnyi különbség áll fenn közte, valamint a harmadik helyezett AC Milan között. Az Öreg Hölgy mai riválisa, az Atalanta hasonló gondokkal küzd, lévén,…..
Az elmúlt napokban újabb fejlemények történtek a Juventus néhány nyári kiszemeltjével kapcsolatban, akik közül továbbra is a Lazio szélsője, a június végén szabadügynökké váló Felipe Anderson jelenti a legkonkrétabb célpontot. Nicolò Schira értesülései szerint a klub és a brazil képviselője, Julia…..