Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spammer Ernő

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2020. 11. 23., 16:10. A Facebook hírfolyamát nézem. Mindjárt egyik ismerősöm születésnapi köszöntéséről szóló hír után a második bejegyzés micsoda? Egy „hirdetés”, „Club Leo Fenicios”-tól. Mi a bajom vele? Az, hogy ez valójában spam, annak minden jellemzőjével. Már szösszenetem elején…..
Egyszerű: A szpem tömeges, kéretlen küldemény. A definíción nincs ragoznivaló, bár a markecingesek szeretik „árnyalni a képet”. Szerintük az a szpem, amit nem ők küldenek, az általuk küldött szpem csak „korrekt üzleti ajánlat”. Szerintük. A „spam” szó eredetileg (értéktelenebb, gusztustalanabb)…..
Spammer Ernő 2020.11.20 14:44:24
Az első szpemet tudomásunk szerint Gary Thuerk, a Digital Equipment Corporation (DEC, Digital) agilis marketingese adta fel az ARPANET hálózatán, 1978. május elsején. Gary Thuerk a DECSYSTEM-20-at reklámozta úgy, hogy elektronikus levelét az SNDMSG program segítségével kéretlenül 356 címzettnek…..
Történt vala az Úr 2019. évében, karácsony előtt, hogy párommal közösen vettünk a "Hülye Vagyok"-ban egy laptopot. A laptopvásárlás egy lakásfelújítással egybekötött informatikai újraélesztési eljárás része volt. Arról volt szó, hogy a régi családi asztali gép már nem fog elférni az újrarendezett…..