Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorti

0 bejegyzést írt és 155 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a posztban nem túl lelkesen, de baszogattam egy sort a Nemzeti Sportadót egy Facebook-oldalról azt állítva, hogy övék, és mekkora faszság már, hogy a hétvégi F1-es futam után teszik ki a beharangozót.  Hát ezt beszoptam, de alaposan, mert az ominózus oldal az egyik kamu…..
Ha az Indie Retro Newsnak hinni lehet, nemrég élesedett ez az oldal, amiről elindulva mind a 12 klasszikus Dizzy-játékot végig lehet tolni böngészőben. Aki nem tudná: Dizzy egy mászkáló tojás, aki a róla elnevezett nagy sikerű sorozat főhőse volt a nyolcvanas-kilencvenes években.…..
"Igazi áttörést hozhat a főváros életében, hogy már gyorsan, a felszíni közlekedés elkerülésével lehet majd Újpestről Kőbánya-Kispestre eljutni" - nyilatkozta Tarlós István. A főpolgármester elmondta, hogy a retro-szocreál stílusban megépülő állomások igazi…..
vorti 2013.07.01 19:15:14
@ezanicknevem: Az év kommentje!
Annak idején, amikor az amerikai televízióban rendkívül népszerű, kandallóban ropogó fahasábokat és lángnyelveket mutató műsor nyomán a Duna televízió éjjelente egy halakkal teli akváriumot mutatott szünetjel avagy monoszkóp helyett, mindenki kiröhögte őket, mert ugye ki a…..
Sokkoló új információval szolgált a ma reggeli Tények, még jó, hogy nem lett belőle bréking nyúz! Hatalmas felhőszakadás volt Budapesten, villámlással, dörgéssel és - kapaszkodjanak meg - sok esővel!  Persze az is lehet, hogy valaki túl sok kávét ivott,…..
Torobala baross tér című képét az Urbanista Indafotó-gyűjteményébe töltötte fel. Kösz! Palotabarát, a bpxv bloggere ismét elgondolkodtató poszttal örvendeztetett meg. A kérdésfelvetés adott, megfejtések, tippek, vélemények, jöhetnek a kommentekbe!   Elmélkedtem a…..
vorti 2013.02.14 18:51:03
@KapitányG: Tényleg, a Szentmihályit kihagytam, köszi. Ez egy ilyen fura környék.

(Angyalföldön már van egy jó példa: a Gömb utca "leszakadt" része lett Kis gömb utca)
vorti 2013.02.15 22:26:13
Beugrott azóta egy szorosabban kapcsolódó példa, szintén Zugló: a Lőcsei úton/utcában még az utcatáblák sem következetesek, hol út, hol utca.

@Palotabarát: "Egyébként a Fűrész utca legkisebb, az autópályán túli szakaszát az ő javaslatukra nevezték át végül Fűrész közre."
A Fűrész közről nem is tudtam, úgy lehetett csak igazán cifra, főleg hogy az az autópályán túli rész már-már egy helyi Bermuda-háromszög.

"átkeresztelést és elnevezést nem szabad politikusra bízni"
Ezzel csak egyetérteni tudok.
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2013. január 1-én keddtől, a helyközi viteldíjakról szóló Személyszállítási törvény és a Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. közötti feladat-ellátásról és közszolgáltatásról szóló…..
vorti 2013.01.04 18:44:25
@Dió, a kaller: Tarcsán annyival jobb helyzetben vagyunk, hogy a kórháztól elég a pesti bérlet (ez legalább olyan előnyös változtatás volt, amennyire most kellemetlen ez a jegyáras). Így egy kicsit könnyebb lesz alkalmazkodni, séta vagy bérlet. A csömörieknek meg saját buszuk jár az Örsre, nem szabadna a konkurenciához üldözni az utasokat.
Köszönöm a választ!
A Stáb című VIVA-reality már negyedik évadát kezdte múlt péntekent, biztos rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt, hogy eddig még csak nem is hallottunk róla, pedig volt egy évaduk, amit Ausztráliában forgattak, bizony. A mostani eresztésnek nem volt ilyen jó dolga, kenguruk…..
vorti 2012.11.13 11:11:35
@stefensoon: Pontosan. Elég ránézni a plakátra (ami mostanában reggelente az arcomba néz), a szereplők eddigi "munkásságára", a "rajongóikra", meg úgy az átlag magyar reality színvonalára. Muszáj végigülnöm minden szart, hogy véleményt mondhassak róla?
Ahogy tolódik a tűréshatár, úgy jönnek elő egyre profánabb ötleteikkel a sorozatfejlesztők. Hamarosan a fuck lehet a címek aduásza. Már nem lehet megállítani a káromkodásokat az amerikai tévékben, aminek egyik bizonyítéka, hogy az ominózus „fuck” szó egyre többször…..
vorti 2012.11.09 13:50:28
Csütörtökön indul a magyar verseny, amelyen majd eldől, hogy melyik dal képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon - jelentette be Gazsó L. Ferenc, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tartalom-előállítási vezérigazgató-helyettese…..
A műszaki problémákat okozó cumik és óvszerek után egy jól működő Swinger-klubot is találtak a Barátság kőolajvezeték magyarországi szakaszán. „Megnyitottam a kettes szűrőt Nyíregyen, amikor rám zuhant négy bégető kövér nő unikornis szarvval a fején, meg egy férfi,…..
Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ma országszerte hétvége várható. Országszerte hétvége, többnyire vasárnap várható, elszórtan fordulhat csak elő hétfő, és az is többnyire éjfél után – olvashatjuk az OMSZ honlapján. Hajnalban felszakadozik a szombat, egyre…..
A szakértők szerint az óriás majom írná le legjobban a Főváros mostani állapotát. A Főváros új címerében továbbá szerepelni fog egy terepjáró, ami a Combino sínén kutyaszarba hajt. Készül Budapest új arculata. A tervek szerint a kék-sárga-piros lobogót Románia…..
comment:com A nap képe 2011.06.17 10:00:00
The many faces of Ron Swanson. Epic...
vorti 2011.06.17 11:54:10
@Félrecsúszott Behatolás: De itt nem teljesen egyformák a képek. :)
hogyvolt Smallville 8x13 - Power 2010.11.15 09:00:00
Dr. Groll, aki idén egyszer már elhozta nekünk az idegen domina királynőt, Maximát, már megint azt a bizonyost kavarja. Mr. Luthor ragaszkodik a kísérletek felgyorsításához, mivel minél előbb talpra szeretne állni, még akkor is, ha a projekt még nem áll kész emberkísérletekre.…..
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..
Jerry O'Connellt simán be lehetne tenni Charlie elárvult rövidgatyájába, tessék csak nézni: ..
vorti 2011.03.09 19:46:55
Steve Carrell hétfőn letudta utolsó forgatási napját az Office díszleteiben, a stáb el is búcsúztatta az ugrás utáni képen látható tortával, és persze könnyes szemekkel. A búcsúra nem az évadzáróban kerül sor, hanem hamarabb, ha minden igaz, a duplarészes távozásban még…..
vorti 2011.03.08 13:41:17
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..
vorti 2011.02.18 19:37:06
Én is sajnálom, hogy így alakult, remélem, azért még megvalósulhatnak a fentiek, mert még nekem is támadt egy ötletem:
@B43L2WY: Hartlein Károlynak (BME) lehetne egy ilyen műsora, ha felkérnék és vállalná, klassz lenne!
index.indavideo.hu/video/Laborparti_fizika

Bármi is lesz az m2-vel, a mostaninál csak jobb lehet.
A Viasat6 és a Tv2 is elkészítette saját szinkronját az NBC ótvaros nagyon bukó remake-jéhez, amiről nekem a Sok hűhó semmiért című klasszikus jutott menten eszembe, de ne legyünk ünneprontók. A két szinkron alapvetően más, hiszen más stúdióban és más hangokkal is készült…..