Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edison

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem szorul rá, de – mivel tudjuk, hogy az elkövetkező időszakban a miniszterelnök úr az Unió pénzügyminisztereit fogja győzködni arról, hogy ne fogadják el az Európai Bizottság ajánlását a kohéziós támogatások befagyasztásáról – a magunk eszközeivel…..
edison 2012.02.27 15:36:13
Hogyan kezdődött a válság?

1 Energia árrobbanás -> rezsiköltségek növekedése – ok fogy az energiaforrás, drágul a kitermelés, háború
2 Élelmiszer árrobbanás -> árak növekedése – ok klímaváltozás, népesség növekedés (részben közvetlenül a környezetszennyező energiaforrások)
3 Globalizáció -> csökkenő bérek – ok verseny a fejlődő országok munkaerőpiacával, bevándorlás
4 Demokrácia válsága -> korrupció, közpénzek nem megfelelő felhasználása – ok korrupt gazdasági elit finanszírozza a választások megnyeréséért saját pártját, akik majd csak az ő érdekeiket képviselik
5 Hitel válság -> a fejlett országok lakosai kezdetben hitelfelvétellel próbálják életszínvonalukat fenntartani, de a fenti körülmények folyamán ez nem lehetséges, bedőlnek a hitelek

= Világválság

A válasz az innováció:
- 1 új energiaforrás kutatása,
- 2 értéktöblet létrehozása szellemi munkával -> növekvő fizetések, a többi gazdasági szektorban is!
- 3 oktatás, kultúra terjesztése, növelése,
- 4 pártfinanszírozás megoldása: jó munka, eredmények jutalmazása (tudom hülyén hangzik de kapjanak több pénzt), rossz munka, be nem teljesült igéretek büntetése pénz levonással,
Az egész demokráciát átszervezni, hogy a jók benn maradjanak, a férgese pedig kihulljon és ne kívülről kapják a "fizetésüket"!!!
- 5 új gazdasági elit, akik az innovációból gazdagodtak meg
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
                A Nokia kutatócentruma és a Cambridge-i egyetem kutatói egy igen érdekes dolgot alkottak. A termék maga még csak koncepció de ahogy ismerjül a techinka fejlődését nem lennék meglepve ha 5-10 év múlva már ilyen kütyükkel…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
edison 2009.01.19 10:20:04
@Kulics: MI AZ ÉLET ÉRTELME?
lásd:Galaxis utikalauz stopposoknak
A válsz:
42
:)
:D
Gulyásdemokrácia Lelövik, ugye? 2008.12.16 21:12:00
Feloszlatták a Magyar Gárdát. Alkotmánysértő. Meg lehetünk ezen rökönyödve, hogy hát szegény gárdisták, mit sértenének bármit, de egy dolgot ne feledjünk: 2 és fél éve még képtelen ötletnek hangzott az a felvetés, hogy csuklyás ifjak a fokozott rendőri jelenlét ellenére…..
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
 Elég érdekesen reagáltak a pártok a népszavazási eredményre. Elsősorban a kormánypártok, akik sértettségükben hajmeresztő hazárdjátékba kezdtek: minden kormánypárti politikus fő mondanivalója az volt, hogy nem pótolják a kieső bevételeket. Lehet ilyet játszani, talán…..
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..