Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napalm Death Hungary

114 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap van, tavasz van (eme sorok még április 11.-én íródtak. ) Napok óta az jár a fejemben, meg kéne lesni miként bontják Budapest – tán mondhatjuk ezt - első számú underground szórakozóhelyének tavalyi évig otthont adó épületeit. Igen, a Dürer Kertről van szó, akik ígérik lesz folytatás máshol,…..
1996.Túl vagyunk Kurt Cobain halálán, az Iron Maiden élén Blaze Bayley énekel, Judas Priest is Rob Halford nélkül működik, megjelenik a modernebb hangzású Roots a Sepulturától, Korn is kezd befutni, a Metallica kifestve okoz csalódást közönségének… egyedül a Pantera emeli ezekben az időkben magasra…..
Pár mondat erejéig elkaptuk -talán nem túlzok- a legnagyobb hazai Soulfly rajongót, Rolf Cavalerat. Ha Max Magyarországra érkezik, akkor Rolf az első ember, aki erről tudni fog.Nem véletlen. Gyűjtőkkel való interjúsorozatunk újabb része. ..
Elérkeztünk az év utolsó napjához. Ilyenkor kicsit visszatekintünk az elmúló évre, nosztalgiázunk. Minden évben ez van, semmi újdonság. Jönnek a fogadalmak, az ígéretek. Teljesen feleslegesen, úgyse tartja be senki.... Ha kíváncsi vagy , hogy milyen volt a 2020-as év a Napalm Death Hungary…..
Oké, hogy koncertügyileg szar ez az év, de a lemezekről ezt nem lehet elmondani. Főleg akkor, ha a tagok közt ott szerepel Shane Embury is. Az öreg nem arról híres, hogy unatkozna, ezért gyorsan összerántották a Visceral Collapse-t, ami lényegében Venomous Concept, de mégse az. Mi?! ..
Elérkezett az idő, hogy megjelenjen az első összegző cikk blogunk hasábjain. Az első és legfontosabb, hogy idén áprilisban elindult a Napalm Death Hungary oldal, azzal a céllal, hogy egy helyen legyen az összes magyarországi Napalm koncertről szóló cikk, galéria, videó. Kisebb-nagyobb sikerrel megy…..
Új dallal jelentkezett a cseh "drum 'n' bass gigolo goregrind" Spasm. Ez azt jelenti, hogy hamarosan (pontos infó még nincs) megjelenik a legfrissebb lemezük is! Annyit tudni, hogy 2021....Ami ugye napok kérdése!..
  Size (bonc)mester vendégcikke a Harmony Corruption lemezről. Olvassátok szeretettel!  A Napalm Death harmadik korongja a mai napig is vita tárgya a csapat rajongói között. Az 1990 - ben megjelent album nem okozott nagy ujjongást a grindcoremánypárti szavazók körében, sőt, a legfanatikusabb…..
Pont egy éve - na, jó, igazából 28.-án –tudtuk meg, hogy szülők leszünk. Sose fogom elfelejteni azt az érzést, ami akkor elkapott. Teltek a hónapok, beütött a járvány, úgyhogy extra óvatossággal kezeltük a dolgot. Szerencsére nem is történt semmi, minden rendben zajlott és már három és fél hónapos a…..
Ez az év úgy szar, ahogy van. Ezt már többször kitárgyaltuk. Hogy folytatódjon a szar, bejelentette feloszlását a finn Psykoanalyysi. Nyolc éve láttam először a zenekart , amit még dr.Slayer mutatott és hozott is el kis hazánkba. Fasza banda volt, kár értük!..
Oké, ezzel a szar szóviccel el is basztam mindent, de olyan magas labda volt, hogy illet lecsapnom. Arról van szó, hogy a Sars nevű hardcore/metal banda kihozta az első videóját, holnap pedig megjelenik a legelső single is! De ki az a Sars?!..
A Tukker booking jóvoltából szeptember 20.-án a Dürer Kertben koncertezik a Misery Index! Olyan nevekkel,mint a Primitive Man, az Ulthar és a Gloom. Esemény itt...
Új dallal jelentkezett a legendás gore grind banda, a Rompeprop! A dal érdekessége, hogy Bandcampes vásárlásod összege az eindhoveni Jack Rockbar-nak meg. Ezzel a dallal próbál segíteni a gore buldózer a holland klub helyzetén. A hajtás után meg is hallgathatod a Pino névre keresztelt dalt, amit…..
Korábban volt itt egy bejegyzés Lord Thorgorath-ról, a karaoke királyról. Az úriember egy újabb Napalm Death videóval jelentkezett, mégpedig a Walls Of Confinement című zseniális szerzeménnyel. Minden perce arany!..
Mitch Harris és Dirk Verbeuren közös bandája , a Brave The Cold ismét egy új videóval jelentkezett. Nem csak a Scarcity című debütlemezük a nagy király, hanem azok a klipek is, amiket szép lassan adagolnak nekünk a srácok...
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a legújabb Decibel Magazin ehavi flexi melléklete a csodálatos Venomous Concept egyik új dala lesz.A hajtás után meg is tudod hallgatni a Vote Clown Party-t. ..
Csodálatos hírek érkeztek ma este, hiszen a 2008-as Sziget Fesztiválos koncert után végre újra Magyarországra érkezik a Carcass! Sajnos nem főzenekarként, de annyi baj legyen, legalább jönnek. Már ha rendeződik addig a járvány helyzet......
Oké, csúsztam az évfordulóval négy napot... Ezer bocs. Viszont ez a split egy roppant ékes darabja a két zenekar diszkográfiájának. Én meg szeretem mind a kettőt, persze, hogy ez is gyűjteményem része. ..
Megjelent a crustpunk Mass//Reaction első nagylemeze, amit a hajtás után meg is tudsz hallgatni. A  From Nowhere We Came And That's Where We Go címre keresztelt albumon a dobokat a SuperSize, míg az éneket és a gitárokat a Raw Sound stúdióban vették fel a srácok...
Rábukkantam egy olyan videóra, amit ha nem nézek meg, magamtól rá sem jönnék, hogy hogyan is kell csinálni vagy éppenséggel hogyan is néz ki ez a dolog... Örök hálám a feltöltő úriembernek és az internetnek! Hogy ne csak én tanuljak , hanem ti is, ezért a hajtás után megmutatom a trükköt!…..
Végre valami jó is történik ebben a hétfőben! Végighallgathatod  a Corrupt Moral Altarnak a legújabb lemezét, a Patiently Waiting For Wonderful Things-t...
Mindenki szarban van, de a BlastBeat Bar nagyon. Ha szeretnéd, hogy ne zárjanak be a srácok, akkor most itt a lehetőség , hogy segíts nekik! ..
Azt nem tudom, hogy hogyan sikerült megoldaniuk az utazást,de a képek és videók alapján simán lezajlott a török Cenotaph orosz koncertje. Egész pontosan koncertjei, hiszen Szentpétervár és Moszkva volt terítéken a brutal death metalos arcoknak...
A napokban törölte a Facebook a több ezer fős, metalos HMC csoportot egy, két évvel ezelőtti Burzumos poszt miatt.... Ha ez nem lenne elég, olyan faszán működik az algoritmusa ennek a szarnak, hogy ment a levesbe a Rock Inferno és az Extreme Shop oldala is...
Újabb hazai mérföldkőhöz érkezett a hazai (nemcsak) zenei élet egyik alappillére, a Dürer Kert. Sajnos, most szomorú apropóból, ugyanis mindennek vége. Bezárt –bezáratták- azt a helyet, ami számomra nagyon fontos volt és tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül...