Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EmberfelettiFordítója

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
EmberfelettiFordítója 2020.09.24 13:24:14
Thrive 2-höz fordítók kerestetnek (én nem leszek elég): Önkéntes fordítókat keresünk az ingyen energia felfedezésekről és készülékekről szóló Thrive 2 - Kiteljesedés 2 film fordításához, minimum középfokú, de lehetőleg upper intermediate vagy felsőfokú tényleges tudással (papír meg igazolás hülyeségek nem kellenek, de facto tudás kell). A fordításért csak nagy köszönetet tudunk adni, mi is legjobb esetben csak annyit fogunk kapni. Srt fájl az lesz vagy automata angollal vagy kézi angollal. Időzítéssel nem kell bajlódni, csak magyarítással.

A teljes filmet és az srt egy rád vonatkozó részletét, ill. annak automata gépi magyar fordítását (ami katasztrófa, de szinonimáknak, ötletadónak jó) fogjuk megosztani. 151 perces (2h31p) a film, legrövidebben is 20-30 perc per ember.

Határidő a teljes magyar fordításra nincs, de nyilván legjobb, ha tegnapra.

Kis technikai: Használni közben három oldalt kell majd, a szinonimaszotar . hu , a translate . google . com és a szotar . sztaki . hu -t, utóbbi kettőnél változó, hogy melyik ad jobb szinonimát, fordítást. Fordítás közben törekedni kell az időhiányra, a minél kevesebb szótagszámra, mert a magyar hosszabban fejez ki, mint az angol, viszont idő az nincs a felesleges olvasásra a nézőknek, mert jön a következő mondat a filmben; tehát rövidíteni kell: a "hát", "nos", "stb" egyszerűen kihagyandó, a "tudniillik", "ugyanis" helyett "mert". Ennyi minimális kreativitás kell a fordításhoz.

Magyar idő szerint Vasárnap 27-én már elérhető lesz. Azonnal kapható lesz DVD-ben is, így 1-2 hét alatt már biztos, hogy elérhető lesz a film, ha nem tudnánk letölteni rögtön. Akkor már a kézi angol srt is biztos, hogy elérhető lesz (lehet hogy rögtön is le tudjuk szedni).

Ha jó szívvel tudsz segíteni önként, ingyen és dalolva, emberiség-, Föld-, világ-, Istenszeretetből, ami téged megmozgat, írj privátban egy erre használható email-címet, és egy fél mondatban, hogy milyen az angolod, mire használtad eddig. Ha van fordító ismerősöd, akit fel tudnál buzdítani, azt is nagyon köszönjük!

Trailer itt:
www.vilaghelyzete.com/2020/08/thrive-2-kiteljesedes-2elozetese-magyar.html

jelentkezni fb-messenger üzenetben az alábbi Világhelyzete fb-oldalon: www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD/posts/3366591916758568
„Ez az egyik legfontosabb dolog az emberiség történelmében.”   A többszörös díjnyertes, az évek során összesen 12 díjat elnyert „Földönkívüli Találkozás – Itt Vannak” című film messze túlszárnyalja az általában földönkívüli témákban készült filmeket. A tudatosság és a földönkívüliek tudományos…..
A több díjat is nyert "Emberfeletti: A Láthatóvá tett Láthatatlan" című dokumentumfilm, természetfeletti képességeket elsajátító hétköznapi emberek tapasztalatain és támadhatatlan bizonyítékokon keresztül cáfolja meg a fősodratú tudomány állításait; a tudatkutatás mindannyiunk számára,…..