Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hоva fogják elásni KariGerit?!

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok-sok év és számtalan kaland után új helyre költözik a b1 blogcsalád. Az új címünk: b1.hvgblog.hu..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.02.03 21:21:02
@taga20: Látom, prolikám, majd megpukkadsz a sárga irigységtől.

Talán ha több lett volna benned a tehetség, a szorgalom és az üzleti érzék, akkor te is vihetted volna többre, és nem a csavargyár szalagjánál dolgoznál még 50 évesen is.

De hiába, te már csak egy örök lúzer maradsz.

Apropos, nem akarod ezt a higgadt, kulturált hangnemű hozzászólást a HVGblog-ra is posztolni? Hadd lássák a bloggazdák, hogy a trollok tengerében még hallatszanak a józan balliberális hangok is?
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.28 00:53:18
@Hova fogják elásni KariGerit?! : Szeretsz faszt szopni, nicktolvaj trollocska? Elég undorító – az még nem zavarna, hogy a négy fal között buzultok, de hirdetni azért ne hirdessétek.

Jó ízlés is van a világon.
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.28 00:56:24
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
Nincs hely nálatok a hazaáruló buzeránsoknak?

Akkor a Momentumot (hazaáruló románszopók), meg az LMP-t (Ungár Petike pártját) rögtön ki is golyóztátok...

Akkor már csak arról kell döntened, hogy a kétfarkú kutyusok két farka közül melyiket veszed a szádba?
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.28 00:57:35
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: "Nem az a kérdés, hogy hibáznak-e. "

Nem kérdés, hogy hibáztak.

De persze náluk már az se számít, hogy nem az van az ampullában, amit ígértek, ugye?
Annak az OGYÉI-nek kell szigorúan szakmai szempontok alapján engedélyeznie a kínai vakcinát, amelyiket Kásler bő 2 éve lefejezett, és volt fidelitaszost, századvégest és ügyvédet delegált oda komisszárnak. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.15 23:48:22
@morpho: NA MI AZ, MEGOKOSODTÁL VÉGRE?!

A BALOLDAL CSAK A JAVADAT AKARJA !!!!!!!!!!!!!!!!!

o A KÉSZPÉNZEDET
o AZ INGATLANODAT
o A GÉPKOCSIDAT
o AZ ÉRTÉKPAPÍRJAIDAT
o A HASZONÉLVEZETI JOGODAT
o AZ ÖRÖKSÉGEDET
o A MEGTAKARÍTÁSODAT

ÉS: A SZAVAZATODAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mindenszo.hu/az-ellenzek-szerint-panikkormanyzas-van-de-mi-igaz-ebbol-megneztuk-es-ezt-talaltuk/
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.16 20:55:40
@morpho: Na mi van, meglibbantál?

Akkor egy kis humor:
"A Momentum most éppen a védőoltás kapcsán igyekszik zavart kelteni, Fekete-Győr András indítványozná, hogy mindenki, aki él az oltással, kapjon 100 ezer forintot. Erre a - Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter által csak félbolondnak nevezett - javaslatra reagál a Napi balfék."
www.origo.hu/itthon/20210116-napi-balfek-romentum.html (a mémhez katt a linkre!)
Deutsch Tamás hiába alázta magát porig. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.14 00:11:06
ÓRIÁSI BOTRÁNYOK A JOBBIKNÁL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELSŐKÉNT:

JOBBIKOS URIZÁLÁS !!!!!!!

900 EZER FORINTBA KERÜLT A JOBBIKOS ÚT ÓRÁNKÉNT !!!!!!!!

"Több millió forintért reptette luxusgéppel Afrikába a jobbikosokat egy orosz kémgyanús cég

Legalább ötmillió forintba került a jobbikos politikusok afrikai útja – derül ki a nyilvánosan elérhető adatokból. Az összeget persze nem ők fizették, hanem egy gyanús kapcsolatokkal rendelkező, valószínűleg egy orosz kémhez köthető cég. A jobbikosok a képek alapján a luxuskategóriás Falcon 100-as gép szolgáltatásait vették igénybe, aminek bérleti díja óránként legalább 900 ezer forint."
mindenszo.hu/jobbikos-urizalas-900-ezer-forintba-kerult-a-jobbikos-ut-orankent/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Szabó Balázs, újpesti jobbikos képviselő választási megfigyelőként utazott Közép-Afrikába egy Párizsból induló magángépen

Samu Instagram-bejegyzéséből világossá vált, hogy a repülő a franciaországi Le Bourget repülőtérről indult szenteste után két nappal. A repülőgép útvonalát a légi közlekedést figyelő Flightradar segítségével nagyjából Csádig lehetett követni. December 27-én Samu egy újabb képet tett közzé, de ez alkalommal már a Közép-afrikai Köztársaságból. Ezt követően két nappal pedig már a fővárosban, Banguiban két egyenruhás, fegyveres férfivel pózolt. Másnap Csád fővárosa fölött járva tett közzé egy légi felvételt Samu, ekkor már Franciaország felé utazott.

Az ügy pikantériája, hogy a HVG értesülései szerint egy oroszokhoz köthető szervezet pénzén utazott Afrikába Samu és Szabó. A választás, amelyet megfigyeltek, kiemelten fontos Oroszország számára. Moszkva az elmúlt időszakban komoly titkosszolgálati kapacitásokat mozgatott meg azért, hogy befolyást szerezzen az aranyban, gyémántban és urániumban gazdag Közép-afrikai Köztársaságban."
mindenszo.hu/ujabb-brutalis-kembotrany-a-jobbikban-mar-lemondasok-is-vannak-gyongyosi-marton-szorult-helyzetben-orosz-penzen-maganrepulozott-a-jobbikos-kepviselo/

HAZAÁRULÓK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÉS VÉGÜL EGY KIS HUMOR !
"Pörög a XXI. század. Felgyorsult minden. Állítólag még a Föld forgása is. De a Jobbikos is ügyesen forgolódik, bár inkább hamarosan a székről fordul le csodálkozásában Jákob."
MÉMEK AZ ALÁBBIAKBAN:
mindenszo.hu/napraforgopart-a-jobbiknal-nagyon-gyorsan-valtoznak-az-idok/
Pedig csak az történt, hogy az emberek nem bíznak a keleti diktatúrákban, ha az életükről van szó. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.06 16:35:11
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel: Veled ellentétben a kifejezést én pontosan idéztem, a teljes mondat így szólt: "Büszkék lehetünk a tudós asszonyra, aki egy kisújszállási asszonyság egyébként, mint megtudtam.".

A műbalhét a mondat második fele miatt csapták azok, akik mjndenben azt keresik, hogy mibe lehet e belekötni.
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.06 16:37:05
@chrisred: "Csak ez nem a Pfizer, hanem Karikó elismerése."

Karikó elismerése, de közvetve azé a vakcináé is, amit Karikóék jelentős hozzájárulásával a német BioNTech fejlesztett ki, és a Pfizer forgalmaz.
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2021.01.06 16:48:31
@morph on deer: "Arról már nem is beszélve, hogy mindmáig nem láttam a vakcinálás mellett érvelő kampányt, még negyed annyit se, mint Soros ellen, például."

Arról sok fórumon (kormányinfótól a Facebookon át a koronavírus tájékoztató oldalig) tájékoztatták az embereket, hogy elindult a Vakcinainfo regisztrációs és tájékoztató oldal.

Ezen pedig tájékozódhatsz arról, hogy melyek az oltás legfontosabb előnyei:
vakcinainfo.gov.hu/miert-jo-a-vakcina

Mivel egyelőre csak annyi oltóanyag van az országban, ami az egészségügyi dolgozók (nagy részének) beoltásását teszi lehetővé, amellett nem kampányolhatnak, hogy mindenki rohanjon beoltatni magát, hiszen erre sajnos most még nincs lehetőség. Ha elérkezünk a tömeges oltási fázisba, akkor nyilván lesz majd kampány is – jelenleg ezzel csak hergelni tudnák az embereket.

(A szomorú valóság az, hogy az oltóanyag-beszerzésben az EU sajnos rossz lóra tett a francia nyomasra lekötött Sanofi-vakcinával, a korai Pfizer-szállítások nagy részét elhappolta az Európaiak elől az USA, az Egyesült Királyság és Izrael.)
Nem tud hibázni. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.27 11:30:49
@nincs1agy: Min röhög? Vajon Zsolti már neki is prezentálta a mikropéniszét?!
Az EMMI minisztere úgy csal, mint egy rossz gyerek a házi feladattal...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.26 21:39:13
FEGYŐR KARÁCSONYI AJÁNDÉKA ?!!!!!!

A FACEBOOKON ÁLHÍREKKEL HERGEL A SZERETET ÜNNEPÉN A LILA GRINCS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Míg az ország jóérzésű fele bejglit majszol és legalábbis videochaten, a szerettei körében piheni ki az év fáradalmait, addig vannak, akiknek ez az idilli kép nem adatik meg. Vannak ugyanis olyanok, akik a lelki lecsendesedés és megtisztulás helyett inkább ilyenkor is a hergeléssel és hangulatkeltéssel szórakoztatják magukat. Közéjük tartozik az ellenzék önjelölt lila Grincs-figurája, Fekete-Győr András is, akinek éppen karácsonykor jutott eszébe ismét egymásnak ugrasztani az ország két felét. A karácsonygyilkos kiskrampusz azonban hamar megbukott, hazugságait darabokra szedte a Számok – a baloldali álhírek ellenszere nevezetű Facebook-oldal.

Orbán Viktor nem 15 millió, hanem 2 millió magyar miniszterelnöke – olvasható Fekete-Győr András előítéleteket és társadalmi megosztottságokon felülemelkedő karácsonyi köszöntőjében, amelyben arról ír, hogy az ünnepeket kihasználva a kormány újabb politikai bosszúhadjáratba kezdett az ellenzékiek ellen. A marosvásárhelyi magyar választási győzelemhez románul gratuláló párt elnöke szerint mi sem bizonyítja jobban azt, hogy az Orbán-kormány nem a kollektív magyarságért van, mint a kabinet legutóbbi intézkedése, amelynek értelmében egy sor fideszes vezetésű város kap támogatást a járványhelyzettel járó anyagi nehézségek leküzdéséhez. Fekete-Győr szerint pedig az megengedhetetlen, hogy a kormány olyan településeket támogat, ahol jobboldali vezetés van, a baloldaliak pedig “így jártak”.

Fegyőr azonban nem sokáig élvezhette hergelésének gyümölcseit: nem sokkal a poszt megjelenése után a valóság szolidan megkocogtatta Fekete-Győr vállát (sic!), majd a Számok – a baloldali álhírek ellenszere nevezetű Facebook-oldal képében óriási pofont kevert le neki. A balliberális álhírek cáfolatára “szakosodott” portál ugyanis ismertette: valóban kapott 33 “fideszes vezetésű” település segítséget a kormánytól, azonban emellett 38 “nem fideszes” települést is megsegít a kormány.

Mint írják, a valóság Fegyőr állításaival szemben az, hogy 33 “fideszes” és 38 “nem fideszes” település kért és kapott támogatást. Megjegyzik: Magyarország településeinek nagyjából kétharmadának fideszes polgármestere és képviselő-testülete van, így a számok azt mutatják, hogy arányaiban sokkal több “nem fideszes” település részesült támogatásban, mint amennyi “fideszes”."
pestisracok.hu/fegyor-karacsonyi-ajandeka-a-facebookon-alhirekkel-hergel-a-szeretet-unnepen-a-lila-grincs/

LEBUKOTT A PITI HAZUDOZÓ ÁLOMGYILKOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"A korrupció Magyarországon semmivel sem elterjedtebb, mint Ausztriában, Franciaországban vagy Németországban."..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.21 16:37:01
MAFFIA BALOLDAL !!!!!!!!!!!!!

CSEMPÉSZCSOPORTTAL IS KAPCSOLATBAN ÁLLHATOTT LEGÉNY ZSOLT (MSZP) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYÍREGYHÁZÁN MÁR ÉVEK ÓTA TUDTAK AZ MSZP-S KÉPVISELŐ TEVÉKENYSÉGÉRŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Gyalog kellett hazánk területére lépnie Legény Zsoltnak, miután személygépkocsiját és az abban talált 11 500 doboz zárjegy nélküli cigarettát az ukrán hatóságok lefoglalták – derült ki a Hír TV Informátor című műsorának pénteki adásából. Legény Zsolt 2006 és 2014 között volt parlamenti képviselő, az ügy kirobbanásáig pedig az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Területi Szövetségének alelnökeként és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökeként dolgozott. – Sokat elmond a magyar baloldal állapotáról, hogy ez az illető, ez a bizonyos Legény Zsolt az MSZP etikai bizottságát vezette – mondta az ügyre reagálva Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.
Nyíregyházán az a hír járja, hogy már évek óta tudni lehetett Legény Zsolt korábbi MSZP-s országgyűlési képviselőről, hogy Ukrajnából csempész cigarettát Magyarországra – tudta meg az Informátor. Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője elmondta, a cigarettacsempészet nagy tételben Ukrajna irányából hosszú idő óta a szervezett bűnözés vadászterülete. Bár a politikus később egy videóüzenetben magyarázkodott: azt állította, hogy a csempészáru valójában nem is az övé, nem vette észre, amikor beszállt az autóba és fogalma sincs, hogy került oda, Horváth József hangsúlyozta: a szervezett bűnözői körök soha nem tesznek véletlenül senki autójába kereskedelmi mennyiségű cigarettát, a korábbi MSZP-s képviselő csak és kizárólag a bűnszervezetek jóváhagyásával és szorosan velük együttműködve folytathatta csempésztevékenységét."
mindenszo.hu/maffia-baloldal-csempeszcsoporttal-is-kapcsolatban-allhatott-legeny-zsolt-mszp/
SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt állítják német lapok, hogy "Berlinből jött a parancs"...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.21 16:34:20
MAFFIA BALOLDAL !!!!!!!!!!!!!

CSEMPÉSZCSOPORTTAL IS KAPCSOLATBAN ÁLLHATOTT LEGÉNY ZSOLT (MSZP) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NYÍREGYHÁZÁN MÁR ÉVEK ÓTA TUDTAK AZ MSZP-S KÉPVISELŐ TEVÉKENYSÉGÉRŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Gyalog kellett hazánk területére lépnie Legény Zsoltnak, miután személygépkocsiját és az abban talált 11 500 doboz zárjegy nélküli cigarettát az ukrán hatóságok lefoglalták – derült ki a Hír TV Informátor című műsorának pénteki adásából. Legény Zsolt 2006 és 2014 között volt parlamenti képviselő, az ügy kirobbanásáig pedig az MSZP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Területi Szövetségének alelnökeként és a párt Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnökeként dolgozott. – Sokat elmond a magyar baloldal állapotáról, hogy ez az illető, ez a bizonyos Legény Zsolt az MSZP etikai bizottságát vezette – mondta az ügyre reagálva Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.
Nyíregyházán az a hír járja, hogy már évek óta tudni lehetett Legény Zsolt korábbi MSZP-s országgyűlési képviselőről, hogy Ukrajnából csempész cigarettát Magyarországra – tudta meg az Informátor. Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője elmondta, a cigarettacsempészet nagy tételben Ukrajna irányából hosszú idő óta a szervezett bűnözés vadászterülete. Bár a politikus később egy videóüzenetben magyarázkodott: azt állította, hogy a csempészáru valójában nem is az övé, nem vette észre, amikor beszállt az autóba és fogalma sincs, hogy került oda, Horváth József hangsúlyozta: a szervezett bűnözői körök soha nem tesznek véletlenül senki autójába kereskedelmi mennyiségű cigarettát, a korábbi MSZP-s képviselő csak és kizárólag a bűnszervezetek jóváhagyásával és szorosan velük együttműködve folytathatta csempésztevékenységét."
mindenszo.hu/maffia-baloldal-csempeszcsoporttal-is-kapcsolatban-allhatott-legeny-zsolt-mszp/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ami itt folyik, azt száz méterről, sűrű ködben sem lehet értékmegőrzésnek nézni...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17 18:56:37
@Hova fogják elásni KariGerit?! : Te enyhén skizó vagy, lipsikém. Az egyik hozzászólásban még harsányan buzizol (gondolom akkor te is kussoltál, amikor Kamu Gerike rakta ki a szivárvány zászlót a városházára), a másikban már te tágítanád az ánuszgyűrűt.

Az eheti Alaptörvény-módosításhoz az általad hivatkozott, erkölcstelen életvitelű, párttagságát is elvesztett volt képviselőnek már garantáltan semmi köze nem volt.
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17 18:59:27
@boborján20: A család az család – és az Alaptörvényben meg is találhatod, hogy mi számít annak. Nem a két apuka; apuka két tevével; három anyuka meg hasonló izgalmas formációk – ezek max. a pornónézők szemével számítanak családnak.
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17 21:34:29
@boborján20: @morpho: Ha nem tetszik nektek az Alaptörvény, olvassátok a Szentírást:
3 Mózes 20:13
„És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.”

"a kőkeresztény képviselőjük gaypartikra jár ekizni aztán a csatornán menekül"

A szégyenbe esett képviselő már nem tagja a pártnak. A képviselőcsoport és a párt a lemondását azonnal elfogadták, bocsánatkérését pedig indokoltnak tartották, tehát az erkölcstelen életvitelt nem tűrik meg a Fideszen belül.
Megszavazta az EP a jogállamisági rendeletet, és magasról tett az autokraták által kiharcolt tanácsi nyilatkozatra...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17 03:04:21
@Szájjal József: Mi ez az új divat nálatok a buzizással? Akkor gondolom még nem zavartak a buzik, amikor Kamu Gery a városházára tűzte ki a szivárványos zászlót...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.17 03:07:32
@nincs1agy: "képtelenség ezt a magyar demokratáknak megoldani"

Hát ezeknek a ballipsi "demokratáknak" valóban képtelenség, mert józan, normális ember nem szavaz arra, amit képviselnek: a határontúli magyarok helyett támogassuk a migránsokat, Magyarország helyett az Európai Egyesült Államokat, a hagyományos családok helyett a "szivárványcsaládokat"... Szép kis program, csak az a bajuk, hogy ezzel választást ugyan sose fognak nyerni
Ez a döbbenetes botrány. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.15 12:17:28
@Gyodavagyok_magáért: Gusztustalan, ahogy a legközönségesebb, virtigli antiszemitizmust véditek. Mennyit fizetnek neked ezért?!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.15 12:18:00
@nincs1agy: Csak sima balliberális kettős mérce. Már megszokhattuk...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.12.15 12:21:03
@Gyodavagyok_magáért: Hunter Biden belekeveredett egy ügybe, de sajnos ezt politikai alapon elsikálták. Ezek nem a demokrácia legszebb vonásai, de ezzel együtt kell élnünk.
Nem teljesen kizárt, hogy az hiszi, a koronavírus az interneten terjed. Mi más magyarázata lenne, hogy videokonferencián felvette a maszkot, emberek között viszont nem hordja?  Meg persze az is lehet, hogy Soros keze van a háttérben valahogy. Hacsak úgy nem...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.10.09 22:52:49
@nincs1itt: HAHÓ, BUTAPEST !!!!!!!!!!!!!!!!

ORBÁN ÁFÁT CSÖKKENT, KARÁCSONY ADÓT EMEL !!!!!!!!

ÉBRESZTŐ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÉG MINDIG NEM ÉRTITEK ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A SZOLIDARITÁSI HOZZÁJÁRULÁS CSÖKKENTÉSÉÉRT LOBBIZIK A FŐPOLGÁRMESTER.
A főváros 0,5 százalékos úgynevezett újraindítási adó bevezetésével terhelné az ötmilliárd forintnál nagyobb iparűzési adóalappal rendelkező vállalkozásokat, amíg Budapest ki nem jut a koronavírus-járvány okozta gazdasági válságból – jelentette be Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Érdekegyeztető Tanács ülésén. A városháza honlapján közvetített sajtótájékoztatón Karácsony 2023-ig tartó „szűk esztendőket” jósolt. Szavai szerint a főváros 300 milliárd forintos idei működési költségvetésében egy 69 milliárd forintos lyuk keletkezett a koronavírus-járvány miatt. Mint mondta, ha az alapvető közszolgáltatásokon kívül egyetlen fillért sem költenek a fejlesztésre, vagyis szavai szerint, „ha egyetlen kátyú sem lesz betömve”, akkor is nagyjából 50 milliárd forintos hézag tátongana a büdzsében.

No, eddig a hír! Kezditek már érteni? Vagy még szívni akartok egy kicsit?

Csak közöljük: ha ezeket szavazzátok meg 2022-ben, nemcsak a fővárosban lesznek új adók, hanem országszerte! Országszerte, mindenki meg lesz szívatva, de nagyon!"
mindenszo.hu/haho-budapest-orban-afat-csokkent-karacsony-adot-emel-ebreszto/

KEZDJETEK EL GONDOLKODNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.10.09 22:54:23
HIÁBA ZSAROLTÁK A LIBERNYÁKOK BALÁZS PÉTERT, AZ ELLENZÉK ELBUKOTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HIÁBA ZSAROLTA A BALOLDALI ELLENZÉK, BALÁZS PÉTER NEM KÉRT BOCSÁNATOT AZ SZFE-VEL KAPCSOLATBAN TETT KIJELENTÉSE MIATT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Hiába zsarolta a baloldali ellenzék, Balázs Péter nem kért bocsánatot az SZFE-vel kapcsolatban tett kijelentése miatt. Ennek ellenére megoldódott a Szigligeti Színház körüli botrány, a közgyűlés egyhangúlag megszavazta a 432 millió forintos támogatást.
Amikor sokáig kibeszéletlenül maradnak alapvető problémák, amelyek mélyén nem csupán szakmai, hanem világnézeti különbségek is vannak, sőt azok vannak igazán, akkor bizonyos közéleti parazitáknak sikerülhet durva konfliktust is generálni, és most is ezt látjuk – emiatt a kijelentése miatt támadta korábban a szolnoki baloldal a Szigligeti Színház igazgatóját. Balázs Pétertől nyilvános bocsánatkérést követeltek.

Ahhoz a feltételhez kötöttük a támogatásunkat, hogy ha Balázs Péter, igazgató úr a közgyűlésen nyilvánosan elnézést kér azoktól az emberektől, akiket ő megsértett ezzel a nyilatkozatával – mondta László Norbert, a Momentum-DK-LMP-Jobbik-MSZP-Mindenki Magyarországa önkormányzati képviselője.

Csütörtökön mégis elfogadták 11 egyhangú igen szavazattal a 432 millió forint támogatást is tartalmazó megállapodást. László Norbert nem szavazott, több ellenzéki képviselőtársával együtt elhagyták a termet."
mindenszo.hu/hiaba-zsaroltak-a-libernyakok-balazs-petert-az-ellenzek-elbukott/

HIÁBA, MÁR MEGINT SZOPTATOK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.10.10 11:29:57
@Hova fogják elásni KariGerit?! :
MOST VASÁRNAP VÁLASZTÁS LESZ ODAFÖNT BORSODBAN. EGY BECSÜLETES VÁLASZTÁS VAN: KONCZ ZSÓFIA !!!!!!!!

S HOGY MIÉRT? ITT ELOLVASHATJÁK, KICSODA VALÓJÁBAN AZ ELLENFELE: BÍRÓ LÁSZLÓ A FUVARÉRT SEM FIZETETT EGY ÚJABB TANÚ SZERINT !!!!!!!!!

"Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselő tragikus halála miatt vasárnap időközi voksoláson dől el, ki képviselheti a jövőben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerületben élők érdekeit. A baloldali összeborulás az antiszemita kijelentései és botrányos cégügyei miatt híressé vált, eredetileg jobbikos Bíró Lászlót indítja, aki a PestiSrácok korábbi oknyomozó riportja, a Pesti TV riportja, illetve a Hír TV riportja szerint a csernelyi varrodát működtető Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet tulajdonosaként nem fizette ki a varrónőket és a karbantartónak is tartozik, ráadásul fegyverrel fenyegette azokat, akik ezt felrótták neki. A PestiSrácok Legújabb információi alapján azonban nemcsak az üzem munkatársai csalódtak Bíró Lászlóban, hanem egy fuvarozó – nevezzük Z.-nek – is, aki igazolható módon elmondta és alátámasztotta az átverésének és a megalázásának történetét. Nyilatkozott a PestiSrácok.hu-nak Csorba Istvánné, a varroda egyik korábbi vezetője is, aki elárulta: hiába próbálja hamisan mosdatni Bírót a jobbikos média, pontosan bebizonyítható, hogy a képviselőjelölt felelős a cég szakadékba taszításáért és a dolgozók kisemmizéséért."
mindenszo.hu/bayer-zsolt-nincs-mas-becsuletes-valasztas/

ÉS TI EZT A BÍRÓT TÁMOGATJÁTOK ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magyarországon éppen azok félnek a legkevésbé, akiknek a legtöbb okuk lenne rá. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.10.07 01:17:20
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Várnai László szerint az "elásnak Zuglóban" Kamu Gery névleges regnálása alatt nem költői metafora volt... A kerület valódi ura az MSZP helyi erős (és zűrös) embere, Tóth Csaba volt.

Valószínűleg Gerykét ma is a háttérből rángatják, mint holmi marionettbabát... Csak a bábjátékos immár nem Tóth Csaba, hanem Fura Fery...
A fideszes kultúrkomisszár szerint aki #freeszfe, az vagy Szamuely-katona és Lenin-fiú, vagy csak sodródik, igazodik és gerinctelen áldozat...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.09.14 21:45:31
@A segg Ondó Viktor azt hiszi, antitestekre tesztel:
"Most baszta el Karigeri"

Már régen elbaszta. Most már csak "megkoronázza" a teljesítményét, amit a koronavírus alatt is nyújtott, a heringkonzerves utaztatással, a járvány ellen orvos nélkül, rühes idősekkel csatába induló, általuk fenntartott Fővárosi Önkormányzat Pesti úti Idősek Otthonával... Ez az intézkedés is ebbe a sorba illeszkedik.
Viselje a miniszterhelyettes, hogy a német nagykövet majd szemberöhögi, amikor a magyarországi kormány és jobboldal az antiszemitizmussal szembeni zéró tolarenciájáról értekezik neki. ..
Valójában azt mondta, hagyják a fenébe a szankciókat, az EU törődjön bele, hogy Minszkben embereket kínoznak és ölnek a rendőrök, hogy a demokrácia nyomokban sem létezik, a választásokat elcsalják...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.20 22:32:31
SZERENCSÉRE NEM TÚL SIKERES A NOMENTUM ALTERNATÍV KONZULTÁCIÓJA !!!!!!!!

ÉS EZ JÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÉG A SAJÁT SZAVAZÓTÁBORÁT SEM SIKERÜLT MEGMOZGATNIA A PÁRTNAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Tizenötezren töltötték ki a Momentum „Valódi nemzeti konzultáció” elnevezésű kérdőívét – erősítette meg a Mandiner információit a párt sajtóosztálya. A párt júniusban indította el saját konzultációját a kormány által kilencedik alkalommal indított nemzeti konzultáció alternatívájaként. A Momentum ezzel párhuzamosan csatlakozott Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselők akciójához, amely a kormány konzultációs íveinek begyűjtését célozta meg.

A Momentum közlése szerint aktivistáik az ország száz településén felállított standoknál várják azokat, akik szeretnének részt venni a párt által indított alternatív konzultációban vagy szeretnék leadni nekik a nemzeti konzultációs kérdőívüket. Ebből eddig nyolcvanezret sikerült összegyűjteniük, de mivel a kormány augusztus végéig meghosszabbította a nemzeti konzultáció határidejét, ők is egészen eddig az időpontig gyűjtik majd az íveket – válaszolta kérdésünkre a párt sajtóosztálya.

Hogy a Momentum tizenötezer kitöltött saját konzultációja jó eredmény-e, nézőpont kérdése, de talán segít érzékeltetni a jelentőségét, ha megnézzük, mennyi listás szavazatot kaptak a 2018-as országgyűlési- és a tavaly rendezett európai parlamenti választáson.

A Momentum 2018-ban 175 225, míg a párt szempontjából korábbi eredményeikhez és a többi ellenzéki erő eredményéhez viszonyítva is jó eredménnyel zárult EP-választáson 344 512 listás szavazatot szerzett, ezzel az ellenzék második legerősebb pártjává vált.

Ennek fényében a tizenötezres eredmény azt jelenti, hogy

a Momentum konzultációját a saját szavazótáboruk alig 5 százaléka töltötte ki.
De még a nemzeti konzultációkból sem sikerült összegyűjteniük saját táboruk egynegyedének megfelelő mennyiséget.

Megkeresésünkre a Momentum ennek ellenére úgy válaszolt, elégedettek azzal, hogy a tizenötezren kitöltötték az alternatív konzultációjukat, és úgy fogalmaztak, „az a legfontosabb, hogy minél többen értesüljenek arról, hogy a kormány »nemzeti konzultációja« valójában egy egyszerű propagandaeszköz”.

Összehasonlításképpen, ahogy Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Magyar Hírlapnak elmondta, a kormány által kezdeményezett nemzeti konzultációt már több mint 1,5 millióan töltötték ki."
mindenszo.hu/szerencsere-nem-tul-sikeres-a-nomentum-alternativ-konzultacioja-es-ez-jo/

HÁT IGEN , EZ NAGY SZOPÓKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.20 22:38:07
A MOMENTUM MÁR AZ ÓVODÁKBAN BEVEZETNÉ AZ LMBTQ-PROPAGANDÁT !!!!!!!!!!!!!

GYURCSÁNYNÉ GENDERPROGRAMJÁT FOLYTATNÁK FEKETE-GYŐRÉK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"A radikális baloldali Momentum Mozgalom blogján megjelent az egyik LMBTQ-aktivistájuknak egy bejegyzése, amelyben amellett érvel, hogy a magyar óvodákban vezessék be a külföldről támogatott genderideológia alapú LMBTQ-mesék tanítását, az iskolákban pedig legyen érzékenyítés. Mindez kísértetiesen hasonlít Gyurcsányné 2009-es LMBTQ-propagandájára, amely kötelezővé tette volna a genderszemléletű oktatást már óvodás kortól.
A momentumos LMTBQ-aktivista bejegyzésének a címe is provokatív, nevezetesen: „Már óvodában is megmenthettem volna én a királylányt".

Ezt követően a radikális baloldali aktivista a következő kérdést teszi fel:
Nem volt neked furcsa gyerekként, hogy a mesékben mindig a királyfi menti meg a királylányt és nincsenek királyfik, akik királyfikat mentenek meg. Vagy királylányok, akik másik királylányokat?

FORRÁS: FACEBOOK/MOMENTUM MOZGALOM
Majd a hagyományos nemi szerepek ellen próbál lázítani, szentimentális stílusban, személyes, magánéleti jellegű példákkal alátámasztva érvrendszerét.

A Momentum tehát
már az óvodákban lerombolná az éppen csak kialakulóban lévő hagyományos nemi szerepeket,
hogy azokat a külföldről finanszírozott LMBTQ-mozgalom által hirdetett genderideológiával helyettesítse."
www.origo.hu/itthon/20200820-genderszemleletu-ovodai-oktatast-vezetne-be-a-momentum.html

UNDORÍTÓ, HOGY MÁR A ÓVODÁSOKAT IS MEGRONTANÁK A GENDERPROPAGANDÁVAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valamelyik csak bejön...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18 23:13:27
@nincs1itt: ÍGY NÉZ KI BÜDIPEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PIKÓ JÓZSEFVÁROSÁBAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO KOMMENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Csak egy friss fotó Józsefvárosból.

Kocsis Máté rendbe tette, Pikó szétverte.

A fotó beszédes:

mindenszo.hu/igy-nez-ki-budipest-ekozben-piko-jozsefvarosaban/

A fotó teljesen friss! Így néz ki most Józsefváros!

Köszönjük, Pikó!"

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apró Antal székébe ülne. Kövérébe. Meg Tisza Istvánéba. De nem fog...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18 20:22:21
“Nem készülök kormányzati szerepre!”

“Nem lesznek megszorítások!”

“Nem lesz gázáremelés!”

KI HISZ MÉG ENNEK ???

"Azt mondják Feri megígérte a hülye Fegyőrnek, hogy Feri nem fog kormányzati szerepet vállalni, ha megnyerik a választásokat. És Fegyőr beveszi, meg várhatóan a szavazóik is.

www.youtube.com/watch?v=sEIIZ4tQxIY

De ígértek ők már mást is. Pl. olyat, hogy nem lesznek megszorítások 2002 és 2010 között, meg hogy “nem fog fájni”. Aztán kiderült Bajnaiéktól, hogy “fájni fog”:

Sőt, olyat is mondtak, hogy “nem lesz gázáremelés”…. aztán lett. Jó nagy!

www.youtube.com/watch?v=w6_t8AkeHhc

Na, kb. így kell kezelni azt, ha Feri, vagy a haverjai mondanak valamit."
mindenszo.hu/nem-keszulok-kormanyzati-szerepre-nem-lesznek-megszoritasok-nem-lesz-gazaremeles/

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A LEVITÉZLETT GYURCSÁNYISTA CSŐCSELÉK TAKARODJON A MAGYAR KÖZÉLETBŐL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18 23:05:17
@nincs1itt: Értem azt, hogy itthon szar. Azt is értem, hogy éhezünk. Értem azt is, hogy Orbán, Mészáros, stb. lop.

Csak azt nem értem akkor miért van szarásig tele a Balaton part. Mondom melósként, aki látja ahogy emberek aggódnak a diktatúra és a szólásszabadság miatt csatakrészegen nyakig zsírosan a cigánypecsenyétől.

Lehet hogy nem a zsemle a kicsi hanem a pofád nagy?
mindenszo.hu/egy-velos-olvasoi-velemeny-ertem-azt-hogy-itthon-szar-azt-is-ertem-hogy-ehezunk-ertem-azt-is-hogy-orban-meszaros-stb-lop/
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.18 23:09:20
@nincs1itt: "Augusztus 20-a arra emlékezetet bennünket, hogy Európa egyik legősibb államának polgárai vagyunk.

Felidézve történelmünk eseményeit azt látjuk, hogy 1020 esztendőre visszatekintő államiságunk kevés békés és biztonságos időszakot mondhat magáénak: többnyire védekeznünk és harcolnunk kellett, hogy megőrizhessük magyarságunkat.

Jogrendünk alapja szerződés a múlt, a jelen és a jövő magyarjai között.

Mindent egybevetve hazánk jelenleg jobb állapotban van, mint a kontinensünk, ahol az új világból vett szokás szerint ma szobrokat döntenek le, egyre terjed a kommunizmusból ismert kikényszerített önkritika, a szabad véleménynyilvánítás korlátozása, Lenin és Marx szobrokat emelnek, és terjed a keresztényüldözés is.

Közép-Európa ennek a nyugati korszellemnek próbál ellenállni, mert számunkra fontos a szabadság, a polgárokat védő állam és a kultúrát őrző közösség – emelte ki Gulyás Gergely, aki szerint ezer év távlata erős hitet és biztos alapot ad a folytatáshoz."
magyarnemzet.hu/belfold/gulyas-gergely-szembeszallunk-a-nyugati-korszellemmel-8539164/
Az Országos Haditorna Verseny szervezői bebizonyították, hogy az időutazás egyáltalán nem lehetetlen...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.16 12:58:42
EZ HATALMAS CUMI !!!!!!!!!!!!

MAKI-ZAJ KIMARADT A LIBERNYÁK ÖSSZEFOGÁSBÓL !!!!!!!!!!!

SIVALKODIK MÁR ?!!!!!!!!

"A rendkívül arrogáns, pofátlan, erőszakos, és agresszív szektás Márki-Zörej, újraválasztott hódmezővásárhelyi polgármester a regnálása alatt a pusztulás és a gyűlölködés városává tette Hódmezővásárhelyt.

Rendre azt hiszi magáról ez a senki, hogy valaki. Azt állítja magáról, hogy ő jobboldali, keresztény. Nem az. Álkeresztény és áljobboldali. A választók sajnos becumizták a dumáját, kétszer is. Jó lenne már ha a tisztelt hódmezővásárhelyi közösség észrevenné: át vannak verve, de durván! Mivel van a polgármesterben némi vonó, a helyi cigányok azt hiszik, hogy képviselni fogja az ő érdekeit is. Nem, nem fogja, ezzel is csak kampányol. Egy darabig a csecsemőfejű Kész Zoltánnal próbált országos ismertségre szert tenni, csak aztán a csecseműfejű Zolcsikát 2018. április 6-án a Fidesz úgy elverte, mint a szart. Zolcsika tehát kiesett a pixisből.

Maki gyerek gyakran bejelentkezik az országos politikába, létre is hozott egy hármas Metró logora hasonlító Mindenki Magyarországa Mozgalmat. Sokszor álmában miniszterelnöknek képzeli magát, arról álmodozik, hogy lámpavasos álmait akkor majd meg tudja valósítani, és minden Fideszes ott fog lógni. Nem fog. Maki sosem lesz miniszterelnök, sőt, még csak jelölt sem, ugyanis Maki gyerek ki lett hagyva a naaaagy libernyák összefogásból! Bizonyám!"
mindenszo.hu/ez-hatalmas-cumi-maki-zaj-kimaradt-a-libernyak-osszefogasbol/

CUMI VAN, MAKIKÁM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.16 15:04:34
@boborján20: A FÉRFI-ÁNUSZRÓZSÁK VIZSLATÁSA CSAK A MAGADFAJTA LIBERNYÁKOK KÖRÉBEN DIVAT, TE GUSZTUSTALAN ÁLLAT !!!!!!!!!!!!
___________________________________________________________________________________________

HA GYURCSÁNY MEGÍGÉRTE, AZ MEG VAN ÍGÉRVE !!!!!!!!!

FEKETE-GYŐR A LEGHÜLYÉBB AZ ÖSSZES ELLENZÉKI KÖZÜL !!!!!

ÍGÉRETET TETT NEKI GYURCSÁNY !!!!!

"Amikor megígéri a farkas, hogy nem eszik több bárányt. Bizisten! De tényleg! Eskü’! Soha többet.
Amikor a kígyó megígéri, hogy ezentúl vegán lesz.
Amikor Soros megígéri, hogy az összes NGO-ját megszünteti.
Amikor a Háttérhatalom ígértet tesz arra, hogy az összes vezetőjét felfedi.
Na, pontosan ilyen az, amikor Fekete-Győr Andrásnak megígéri Gyurcsány Ferenc, hogy nem fog kormányzati szerepet betölteni, ha az ellenzék nyer a 2022-es választásokon.

A legszánalmasabb az egészben, hogy ez a ficsúr be is szopja, amit Fletó mond. Sőt, be sem kellett volna számolnia róla, mert nem a sajtó mikrofonja előtt történt a beszélgetés.

Korábban írtunk a Momentum-DK harcról. Feri kettesbe kapcsolt, és padlógázt nyomott, Fegyőr meg csak pislog mint ponty a szatyorban. Úgy fogja felzabálni a pártot Fletó, hogy a Momentumnak a második pislogásra már nem is marad ideje, addigra ők már a DK ifjúsági fiókszervezetei lesznek."
mindenszo.hu/ha-gyurcsany-megigerte-az-meg-van-igerve-fekete-gyor-a-leghulyebb-az-osszes-ellenzeki-kozul-igeretet-tett-neki-gyurcsany/

MI PEDIG CSAK EGY KÁVÉT KÉRÜNK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tiszteletben tartja a távozó újságírók döntését, és szerinte is fel kellett volna mondaniuk, de inkább a csicskasorsot választották. ..
Feltűnik, ha eltűnik ez-az az oktatásból? Például a tanárok, a diákok és az értelmes tananyag...
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.06 15:19:06
@chrisred: Az araboknak sem kene tobb ezer kilometeres utat megtenni, az utobbi szaz ev legsulyosabb pandemiaja soran esetleg maradhatnanak a seggukon is?!

"Behurcolhatják a koronavírust Magyarországra a migránsok

Szervezett és nagyon agresszív volt a migránsok tegnap hajnali röszkei támadása - ezt mondta néhány perce véget ért sajtótájékoztatóján az országos rendőrfőkapitány-helyettes Röszkén. A helyzet súlyos, egyre fokozódik a nyomás a Magyarországot védő kerítésen. Idén kétszer próbáltak meg az illegális bevándorlók áttörni a magyar-szerb határszakaszon. Halmosi Zsolt azt is elmondta, nem csak a határt kell védeniük, több mint egy tucat alagútkezdeményt is találtak. Az emberkereskedők ezeken a helyeken akarták a migránsokat az országba csempészni. Az országos tisztifőorvos, Müller Cecília szerint a migránsok miatt akár járványgócok is kialakulhatnak."
www.origo.hu/itthon/20200806-jarvanygocok-alakithatnak-ki-a-magyarorszagra-tamado-agressziv-migransok.html

Ezt akarjatok?!
Pedig pont az ellenkezőjét akarták. ..
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.01 23:07:59
@nincs1itt: "5,7 millióból 2,5 fideszre, 3,2 NEM a fideszre. tehát?"

Tehát a számokat sem ismered, Ostoba LiPpPpPpPschyke...

Listákra leadott érvényes szavazatok száma összesen: 5 732 283 (100,00%)

Pártlistákra leadott érvényes szavazatok száma összesen: 5 694 751 (99,35%)

A Fidesz-KDNP listájára érkezett szavazatok összesen: 2 824 551 (49.27%)

www.valasztas.hu/orszagos-listak-eredmenye

Ha ennyire nem megy a matek, ne tartsál számtanórát, LiPpPpPpPschykém !

Csak égeted vele magadat és a balliberális oldalt !
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.01 23:31:16
@nincs1itt: "ostoba fidesz jobbágy 49,27% sem 2/3-ad!"

Ostoba LiPpPpPpPschyke, ezek szerint te nemcsak a számtannal állsz hadilábon, hanem a választási eljárással is.

Magyarországon az országgyűlési választásokon alapvetően kétfajta mandátum szerezhető (és ez már a korábbi választási rendszerben is így volt): listás és egyéni (a nemzetiségi és kompenzációs listákba most nem megyünk bele, hiszen te még az alapokat se érted); a listák esetében bejutási küszöbbel.

A Fidesz a 49,27%-kal több szavazatot szerzett, mint a parlamentbe jutó (azaz a küszöböt elérő) ellenzéki pártok összesen; de egyéniben, ahol a relatív szavazattöbbséget elnyerő jelölt győz, még sokkal meggyőzőbb volt a fölénye, mert – ellentétben azzal, amit a balhibbant posztoló sugallni akart – az ellenzéki szavazóknak sem volt mindegy az, hogy libbantka, vagy műnácika pártra szavaznak. A zsidó nyugdíjasok nem nagyon szavaztak egyéniben a zsidókat listázni kívánó Lyobbykra, mint ahogy a cigánybűnözés szlogenjét szimpatikusnak tartó Lyobbik-szavazók sem feltétlenül akartak egy olyan DáKó pártra szavazni, ahol az ÁVO-s körömletépő Bauer fiacskája volt az alelnök. Ebből következően pedig az egyéni mandátumokat tekintve a Fidesz tarolt, és az összes mandátum 2/3-át szerezte meg.

Na, akkor folytathatod az ajvékolást !!!
Hоva fogják elásni KariGerit?! 2020.08.04 08:43:17
Karácsony Geryke ezt se tudta megoldani:
"Tartalmi hibák miatt a Közbeszerzési Hatóság visszadobta a Lánchíd felújításáról szóló tendert.
m.hvg.hu/gazdasag/20200804_lanchid_felujitas_tender_bkk_fidesz

Több mint fél év késlekedés után sem sikerült szabályos tartalmú közbeszerzést kiírni a fővárosi önkormányzat baloldali vezetésének a Lánchíd felújítására. A Közbeszerzési Hatóság tartalmi hibák miatt visszadobta a dokumentumot, így a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának módosítania kell azt.

SZÉGYEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!