Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poket

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy tegnap ígértem ma egy újabb elmélkedős bejegyzéssel jelentkezem, amit az egyik youtubera is feltöltött videónk kapcsán kialakult harcművészeti stílusok közti párharc inspirált. A fő kérdés: melyik harcművészet a jobb, illetve éles helyzetekben melyik effektívebb. Sokan…..
A Cavalier Dialy hasábjain jelent meg a hír miszerint Gandhi módszerével győzött a hallgatói önérvényesítés a Virginia egyetemen. A tiltást megszegő egyetemisták hatására megváltozott az egyetemi gyakorlat.Gandhi szerint civil mozgásterünk a jogértelmezésben rejlik. Ha egy…..
 Első vesztesünk a kitört/betört üveg lett, gyorsan elhullott a maratonon ugyanis mára virradóra megjavították. Nem kellett több mint 5 nap a művelet végrehajtásához. Ebből egy vasárnap, legyen akkor csak négy...Gratulálunk az egyetem vezetésének, Gizi néninek és Józsinak…..
 A Boston Globe hasábjain jelent meg a hír a Harvard új politikájáról amiben szorgalmazza a klasszikusabb, elvontabb tudományok tanulmányozását mivel a 6640 BA diákból 42-en tanulnak latinul míg a 400 éves egyetem történetének hajnalán minden diák tudott írni-olvasni a…..
Újabb versenyt hirdet a PTE a javítások terén. Eddig négy nap telt el mióta valaki betört egy üveget a főépület egyik bejáratánál. Gondoltam erről minek írni, hiszen majdcsak kicserélik hetfőn. Dehát mivel máig nem történt látható változás az ügyben... beneveztem a…..
Z-kategóriás vidéki szoci képviselőket és Fásy Ádám mulatóscsászárt szívatja az Index szerdai videója: Tamás Bence Gáspár Puch László örökös tiszteletbeli MSZP-pénztárnoknak és államtitkárnak adja ki magát, és arról érdeklődik, a hívott felek vállalnák-e a…..
A D épület előtti szemetes megtelt de ez senkit nem zavar. Ki is dőlt, de ez sem zavar senkit. Mindez nagyjából egy hónapja történt de még mindig nem zavar senkit. Na persze nem lehet, hogy egy szemetes körül forogjon a világ, lehet hogy észre sem vette senki. Még a dékán sem, pedig…..
Alternatív módon értelmezte a PTE-BTK a munkanapnak nyilvánított szombati napot, hiszen az egyetemi porták szombati nyitvatartással dolgoztak, a könyvtár ki sem nyitott, a TO pedig valami egészen különös nyitvatartással működött, egészen délig.Vajon mit csinál a BTK mikor az…..
  Üdvözletem,A Magyarországnak nevezett komédiában nem kis szerep jut a felsőoktatásnak. Na persze egy ilyen országban mint a mienk, ez a probléma fel sem merül, hiszen nemhogy képesek lennénk megítélni milyen a felsőoktatás Magyarországon de még azt sem tudjuk mi…..