Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nim Heimur

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jogvédők (várakozásainkat messze felülmúlóan) gyors reagálású letiltása után most újra feltesszük ide Dr. Steven Greer „Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött” című új dokumentumfilmjéről írt összefoglalónkat és ajánlónkat, a cikk végén fontos kiegészítésekkel!..
Nim Heimur 2020.07.24 20:23:04
@Exopolitika Magyarország:

Nem szokásom hozzá szólni semmihez, de mostanában úgy érzem jól esik megosztani a tapasztalataimat másokkal is. Számomra ez az igaz és egy percig sem jelenti azt, hogy bárki aki ezt olvassa igaznak kell, hogy gondolja, ez csupán a saját igazságom és az igazságot mindenkinek saját magának kell megkeresni és megtapasztalni:)

Gyerekkorom óta látok űrhajókat mindenféle színben, ha bármikor felnézek az égre látok néhányat. Ha integetek nekik hatalmas fényük lesz. Előfordult régebben amikor a szüleimmel éltem, hogy szóltam nekik nézzék meg, amikor éppen integettem nekik és egyre nagyobb fénnyel kezdtek "visszaintegetni". Anyum látta apum viszont nem. Amikor felnézett az égre anyum fényes volt, amikor apum odanézett eltűnt. Mikor apum elfordult újból fényes lett. Amikor sokadjara történt így rájöttem, hogy akikben nagy szkeptikus hozzáállás, dogmák és negativitás van nem is fogja látni hacsak le nem vetkőzi ezeket a dolgokat. Nos apum egy kimondottan negatív nem éppen apának nevezhető agresszív és totális kereszténységbe beletemetkezett azon kívül mindent tagadó egyén. Így érthető miért nem láthatta. Anyum a teljes ellentéte nyugodt, kedves, segítőkész mosolygós így értem ő miért láthatta.

A legnagyobb élményem űrhajókkal viszont egy hívásra történt. Párommal a teraszon voltunk és a csillagokat néztük. Láttunk menni űrhajókat, integettünk, fényesek lettek de akkor szerettem volna valami igazán nagyot látni. Ekkor ahogy ez eszembe jutott a terasz felett a tető mögül egy hatalmas világos kék űrhajó jött felettünk igencsak közel. Nem tudom megmondani milyen messze lehetett de érezhetően közel volt. Ablakok vagy bármi egyéb nem volt rajta látható és csészealj alakja volt világos kék fénnyel és hangtalanul lassan haladt el felettünk majd a hegyek felé. Úgy éreztem akkor, hogy egy Szíriuszi hajó látogatott meg, de ebben nem vagyok egészen biztos. Párommal végig néztük ahogy lassan eltávolodott és végül olyan messze volt a horizonton hogy eltűnt. Akkor este még sokat beszéltünk erről párommal mennyire érdekes élmény is volt ez, viszont másnap reggel nem emlékezett rá csak nagyon haloványan derengett neki. Azt hiszem nem igen tudta feldolgozni teljesen a látványt. De lehet más oka volt ezt nem tudom megmondank.

Lényeket én eddig éber állapotban láttam teljesen földi embernek kinézőt, reptilian szerű lényt, fény gömböket sikerült meg figyelnem illetve sajnos negatív entitásokat szoktam még látni, hozzá kell tennem a reptilian szerű lény nem volt negatív csak kíváncsian nézett rám.

Meditációban vagy utána több mindent tapasztalok és jóval több féle lényt látok. Láttam már teljesen földi emberi kinézetűt és olyat is aminek az alakját nem igazán tudom meghatározni mert emberinek álcázta magát de látszódott hogy nem az, ezt az elmosódott alakot viszont nem igen tudom megfogalmazni ahogy egybe volt olvadva az emberi külsővel is. Illetve láttam már sárkányt is. Ez utóbbiakhoz érzek egy erős kapcsolódást. A felsoroltak közül egyik sem mondanám hogy negatívan közeledett felém. Volt amelyik csak közölte, hogy elvisz egy tárgyat (valami apró kis centis valami volt a kezében, amit belőlem emelt ki) mert vissza kell vinnie a Mars bolygóra. Ő, bár nem tűnt egészen pozitívnak mégis elárulta a nevemet. Egyik információ sem volt világi jelentőségű amit tőlük kaptam, leginkább a személyemhez szóltak és a fejlődésemhez szükséges információkat adták át. Így röviden ennyit szerettem volna elmesélni nektek. Amit én tudok tanácsolni, hogy rendszeresen érdemes meditálni és akkor elég sok mindenben lehet része az embernek egészen másképpen fog tekinteni a világra és legfőképpen saját magára:) Köszönöm az időt amit rám szántál és elolvastad és a lehetőséget, hogy mindezt elmesélhettem!:)
Nim Heimur 2020.08.07 09:53:47
@Goodentity:

Örülök én is, hogy más is lát ilyen dolgokat. Szívesen elolvasnám a te tapasztalásaidat is.:)

Több ilyen tapasztalásom volt hajókkal kapcsolatban. Mint írtam mindig amikor este felnézek az égre látok hajókat. Nem műhold mert minden alkalommal ezek a fények sokkal nagyobbak lesznek. A színesek pedig biztosan nem műholdak. Talán utóbbi az, amik érdekesebbek lehetnek számodra. A zöld színű hajót amikor láttam többen is láttuk és egy tőlünk nem messze megrendezett szabadtéri koncert felé ment, majd megállt a rendezvény színhelye felett, egy darabig ott volt egyhelyben, aztán egy pillanat alatt eltűnt.

Volt még egy érdekesebb dolog, bár ez nem ufokkal kapcsolatos. Körülbelül 15 éve lehetett, akkoriban nem olvastam ilyen földönkívüli jellegű témában csak az akkor "megszokott" dolgokat de azt is elvétve, mint elrablásos esetek és hasonlók,amik akkoriban voltak elterjedtek, így nem tudtam mire vélni a dolgot. Jobban érdekelt például a buddhizmus filozófiája.
A teraszon meditáltam körülbelül fél órája, amikor helikopter hangja szakította ezt meg. Felnéztem és közvetlenül felettem igencsak alacsonyan egy fekete katonai helikopter volt. Olyan közel volt, hogy láttam a benne ülő fekete ruhás katonákat és a szelet is éreztem amit a propeller gerjesztett. Lefelé nézett az egyik rám, aki a bal oldalon hátul ült, néhány kört tettek felettem aztán el repültek északi irányba. Soha nem láttam még azelőtt ilyen helikoptert pláne az volt furcsa hogy ennyire közel volt és ahogy leírta a köröket felettem azaz érzésem támadt akkor, hogy miattam köröz ott. Néhány évvel később olvastam a témában, hogy meditáló csoportok felett előfordul, hogy ilyen fekete katonai helikopter köröz. Nem tudom miért, bár olvastam ezt azt erről, de nem tudom a választ rá. Mindenesetre ez egy különös dolog volt számomra.

Én úgy érzem azok láthatnak nem megszokottnak mondható dolgokat, akik el tudnak mélyedni önmagukban,figyelik a környezetüket, abban mi zajlik éppen, nyitottak a világra illetve mentesek minden dogmától. Dogma alatt értem azt például, ha valaki abban hisz elkötelezetten, hogy egy magasabb erő megmenti legyen az földönkívüli, angyal vagy egy politikus stb. Hihet valaki ebben abban, de ha úgy adódik, hogy összeomlik a hitrendszere képes legyen új néző pontokkal újjáépíteni. Nekem ez rendszeres. Sokszor nem találom a helyemet, de szerintem nincs is ezzel baj. Magamban hiszek mert az az egy a biztos, önmagamat érzem és tudom is hogy létezik, minden más örökké kérdéses.:)