Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almási Dávid

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nemzetközi kutatócsoport új publikációja szerint az EU-s mezőgazdasági támogatások rendszere több szempontból elégtelen. Egyrészt gazdaságilag nem megtérülő, mivel a már amúgy is fejlett régióknak juttat aránytalanul több forrást. Ebből következően a szegényebb régiók és a kistermelők jelentős…..
Az Egyesült Királyságban a koronavírus-járvány miatt elmaradtak a felsőoktatási jelentkezéshez szükséges vizsgák. A tanulók ehelyett a tanáraik által megajánlott jegyekkel jelentkeztek volna egyetemekre. A háttérben a középiskolai jegyek évtizedek óta tartó inflációja húzódik, amit az angol kormány…..
A legutóbbi EU csúcson az Európai Tanács az előzetes várakozásokkal ellentétben 13.5 milliárd euróval csökkentette a kutatásra és az Erasmus programra szánt pénzeket. Sokan újratárgyalást sürgetnek, míg mások nem tartják fontosnak a kutatás támogatását. Azonban az EU évek óta innovációs válságban…..
Július 12. óta újabb határvillongásokra került sor Örményország és Azerbajdzsán határán. A két állam kapcsolata már a Szovjetunió felbomlása óta viharos, de a mostani konfliktus több szempontból is egészen újszerű. Ezért ebben az írásban a jelenlegi határvillongások kiújulásának okait és…..