Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zak McKracken

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Idén szeptemberben 30. születésnapját ünnepelte a Star Trek: The Next Generation (TNG), ami 1987-ben debütált, és egy új korszakot nyitott a Star Trek történetében. Egyrészt száz évvel későbbre helyezte a cselekményt, másrészt teljesen új karaktereket vezetett be. A sorozat az első két évben…..
Zak McKracken 2023.02.19 23:14:34
@StarTrekker:
Mivel az "Idétlen időkig"-et 1992 tavaszán forgatták, nyilván a film forgatókönyve is előbb született meg. Végül is, az időkülönbség nem annyira lényeges. Ugyanakkor a Cause and Effect hivatalos magyar címe, lehet, hogy Véges végtelen, viszont az epizód elején azt mondják be, hogy Ok és okozat (vagyis az eredeti címet használják a magyar szinkronos változatban).
Ami a pilotot illeti, be kellett mutatniuk az új legénységet, nyilván ez több időt igényelt, de én nem éreztem lassúnak. Q-t pedig megfelelő kihívásnak tartottam a bevezető rész számára.
A Star Trek: Prodigy egy kifejezetten gyerekeknek szánt számítógép-animációs rajzfilmsorozat, ami egy csapatnyi tinédzserről szól, akik a Delta-kvadránsban egy csillagflottás tréninghajón kalandoznak. A hajó része egy mesterséges intelligencia is, ami egy "hologram-Janeway" képében segíti a…..
2018 januárjában lesz 25 éve, hogy debütált a képernyőkön a harmadik Star Trek-sorozat (avagy az első Next Generation-spinoff). A Star Trek: Deep Space Nine a többi sorozattól eltérően, egy űrállomáson játszódik, ami egy stabil féregjárat közelében áll, így ők nem új világokat és új civilizációkat…..
Az oldal egyik leglátogatottabb posztja a Hogy kezdjek bele a Star Trekbe? Kézikönyv kezdő trekkereknek. Ez ugyan képbe helyezi az érdeklődőt, de rögtön el is riasztja, ami nem is csoda: hiszen 725 epizódról és 13 filmről beszélünk... De vajon meg kell nézni az összeset? Nem feltétlenül.…..