Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shuto

8 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt most egy tervezetlen, lélekből kiömlő, formátlan ömlengés következik - kérem, lépjenek hátrébb! Talán a cím félrevezető. Nem utálom én a kort, amiben élek, sőt. Bár az is igaz, sok más korszakban jobban el tudnám magam képzelni, mint éppen itt, de azért azt mondom,…..
Egy kereszt többet ér tíz plakátnál. Hiába látunk akár tíz kilométerenként óriási felületre nyomtatott baleset-megelőző hirdetéseket, bokánk nem válik könnyebbé, tenyerünk nem csavar kisebbet a gázon. Ha a szerpentinen meglátjuk a veszélyjelző táblát, még vissza is…..
  A napokban elég sokszor jártam a pesti folklórban MÁV Kórházként ismert intézményben. Ebben az amúgy elég jó hírű kórházban remekül keveredik a múlt hangulata a jelenével: áll egy rész a harmincas évek kórházából is, de van itt sztálinbarokk, vidám-barakk…..
Vallásos Ábrándozók IMA 2. 2009.02.09 15:10:00
Nem tervezem nagy dolgokat írni, inkább én is kérni szeretnélek benneteket, akik olvastok:Imádkozzatok, hogy ne fajuljanak el ebben az országban az indulatok jobban a mostaninál, s hogy megoldódjon a roma-kérdés, mert bárhova nézek, egyre inkább az a meggyőződésem: hamarosan vér…..
 Különös dolog történt tegnap: számításaim szerint legalább 1 teljes hét után kisütött a Nap!Miért annyira különleges ez? Azért, mert úgy gondolom, ha nekem olyan jó kedvem volt a múlt héttől, mint egy hintalónak (csak, hogy klasszikusokat idézzek), akkor vajon milyen…..
Árnyék és fény. Árnyék nincsen fény nélkül, de fordítva ez már nem igaz. Ha megengeditek, most egy kicsit játszanék a fény-árnyék, illetve a személy és az árnyéka gondolatokkal szabadon.Nem is olyan régen láttam a méltán híres, sokat emlegetett, de soha meg nem tekintett…..
Magyar kultúra napja van. Szjaki mondta, hogy hát akkor, milenneha, én is írjak valamit. De nem ment... Ennek örömére szerveztem egy kis "gerillainterjút" ismerőseim körében. Vettem a telefont, Skype-ot, Msn-t, és feltettem egy kérdést (orvul, előre megfontolt szándékkal).…..
Vallásos Ábrándozók IMA 1.1 2009.01.23 11:42:36
A harcoknak vége, maradt a romok eltakarítása, a halottak eltemetése a sebesültek gyógyítása/gyógyulása. A lélek azonban lassan gyógyul. Imádkozzatok, hogy több harc ne legyen, és hogy a lelki sebek egyszer végleg és felszakíthatatlanul beforrjanak!"A legfrissebb adatok…..
"Master, master, where's the dreams that I've been after?Master, master, you promised only liesLaughter, laughter, all I hear and see is laughterLaughter, laughter, laughing at my cries"Ifjúkorom egyik meghatározó zenekara volt a Metallica és az imént idézett Master of Puppets c. dal…..
Nem tudom, ki kapta meg már ezt a cikket, de aki nem, annak figyelmébe ajánlom. Elég fontos kérdést feszeget, számomra elég meggyőző módon. Azt hiszem, ezzel a kérdéssel még foglalkoznunk kell.....
  Ma szombat van, dolgos szombat, ami igazából péntek, mert minden pénteki rend szerint megy, csak szombaton, és milyen vérlázító, hogy a jövő pénteket kell ledolgozza az ember előre! Bár nem is ez fáj leginkább, hanem hogy elvették a jól megszokott szabad szombatot, s…..