Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokigyár

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit már előrevetítve a holnapi Parfümpénteket, ezúttal azt szeretném megtudni, melyik volt az első "igazi" parfümötök - túl a Fa dezodoron meg az Impulse Incognitón, ami az én kiskamasz-koromban meghatározó volt.A kérdés azért merült fel bennem, mert az egyik…..
Szanyi Tiborra rájár a rúd. Szenvedéseinek listája hosszú, szinte hihetetlen, hogy egy mezei képviselőjelölttel rövid idő alatt ennyi kellemetlenség történjen. És akkor pár nappal a második forduló előtt ellenfelei újabb mocskos trükkel próbálkoznak... Egy tiszta ember…..
Csokigyár 2010.04.22 15:00:33
Az áprilisi Numero magazinban látható az alábbi fotósorozat, melyet a régi hollywood-i filmek és azok hangulata inspirláltak. Nekem nagyon tetszik, különösen a robogós kép :) Fotósok: Luciana Val és Franco Musso; Modell: Rasa Zukauskaite; Stylist: Capucine Safyurtlu. ..
Csokigyár 2010.03.29 15:57:44
@fruitella: Marozsán Erika vagy Brózik Klára
Milánóban folytatódnak az őszi/téli kollekciók bemutatása. Elsőként a D&G bemutatójáról hoztam képeket. A D&G igazi meleg, téli ruhákkal rukkolt elő, sok-sok kötött pulcsival, kardigánnal, hatalmas sálakkal - és nagy örömömre egyszerű, de mégis tetszetős, csini…..
Hot Chip – One Life Stand (EMI) A Hot Chip már csak azért is szimpatikus zenekar, mert a manapság bevett szokásokkal ellentétben nem pár hónapos Myspace-karrier után került elő, hanem viszonylag lassan építkezve jutott el oda, hogy a 2006-os Warning lemezével világszerte jól…..
- Mi ez? - Kurva – vigyorgott Valagrózsa. Hátul a többiek félreérthetetlenül utalgattak a közeli jövő várható eseményeire. - Boldog születésnapot. - Hm... A lány kihívóan mosolygott. Kreol bőrén a vakító csipke ügyesen feledtette csípős kamionosszagát, Sanyi odalépett: -…..
Csokigyár 2009.12.09 12:21:58
@Telepi János: ÁÁáááá, Borinak nincs elég vér a p**ájában ehhez, sőt, ő inkább kifejezetten vérszegény...
Hajrá Sanyi!
Meryl Streep-et ezennel kikiáltom a leggyönyörűbben öregedő, és azt a legméltóságteljesebben viselő sztárnak (na jó, most hirtelen beugrott még Sophia Loren is - de rajtuk kívül más nem jut az eszembe - nektek?). Meryl Streep a Vanity Fair januári címlapján lesz látható, majd a…..
Csecsebecse Boldog születésnapot! 2009.12.01 23:01:00
Bette Midler, 1945. december 1. ..
Csokigyár 2009.12.02 11:31:33
Határozottan kijelenthetjük, hogy Winona Ryder visszatért. Egyre több címlapot zsebel be, legutóbb a BlackBook magazinban láthattuk, most pedig a California Style címlapján, Sheryl Nields képein mosolyog vissza ránk.Csinos, helyes, de valahogy egy kicsit unalmas is.....
Csokigyár 2009.11.11 14:48:24
Persze, már a csekkolás se volt sima. Ahogy a pultnál ülő, zavaróan magabiztos faszi a jegyfoglalás ingatagnak látszó tényét firtatta, Sanyiban egyre acélosodott a terv, hogy nem csak egy unicumot iszik meg a reptér zsebmetsző büféjében. Amikor a szegecses övet levetették vele,…..
Csokigyár 2009.11.10 16:08:18
Kozma „Bigass” Sanyi 14 évesen ismerkedett meg későbbi alkotótársával és mentorával, az akkor 15 éves Síkos Tibivel. Tibinek már híre volt Dévaványán, azt beszélték, ő állította elő az első szintetikus túzokot, ezen kívül szemfogaival bármilyen konzervet ki tudott…..
Lily Allen a Q magazin címlapján félmeztelenül pózol két fekete párduc társaságában, majd táncra is perdül velük. Lily kifejezetten csinos a képeken, aki viszont a táncoló párducokat odaphotoshopolta, azt örökre eltiltanám a program használatától...
atom Supergran - avagy Szupernagyi 2009.01.13 07:00:00
Sajnos sok olyan sorozat vagy mese van, amelyek így vagy úgy feledésbe merülnek, és ha nem botlik véletlenül az ember a neten valamelyikbe, akkor agyunkban egy poros emlékkupac aljára kerül s lehet, hogy többé elő sem vesszük onnan. Ilyen volt a Szupernagyi is számomra, melyből már…..
Csecsebecse kérdés 2009.01.12 12:06:24
kíváncsi egyáltalán valaki - mármint arra, hogy én hogy láttam -, hogy ki milyen ruhában volt a Golden Globe gálán?..
Csokigyár 2009.01.12 12:10:54
Anne Hathaway is elnyerte a lehetőséget, hogy a Vogue címlaplánya legyen, méghozzá az amerikai Vogue januári számában.Szegénykét annyit szoktam szidni (legutóbb alig néhány napja itt), hogy akkor most engesztelésül azoknak, akik szeretik, itt vannak a képek a magazinból.…..
Subba Milli Chab: Folytatás 2008.12.15 21:57:00
Kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk Milli Chab új videójáról. Nagyon felháborítónak találjuk, hogy a Magyarországra jellemző kötelező tíz éves késést semmibe sem veszi, és már most ráugrott a kétezernyolcas hangtorzítós, vokóderes vonatra. Bár az új…..
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
Félrefordítások Öööö... 2008.10.26 10:01:00
Öööö... Nem is tudom, mit mondjak. Mint a régi viccben: ezt azért nem gondoltam volna. Mármint azt, hogy ki fogom tenni, amit Nick Griffin, a Brit Nemzeti Párt (BNP) elnöke a Jobbik rendezvényén mondott. Pontosabban annak tolmácsolását. Elvben ugyan élő fordítást, tolmácsolást…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
Csokigyár 2008.10.16 15:38:55
Guy Secretan 2008.10.16. 15:28:11
Én tudom, hogy ez melyik, és a király az egy elvis-imitátor, aki csak halott zenészek dalát dolgozza fel, én is linkelek:

www.youtube.com/watch?v=ujP96HKL2rE

Azért az eredeti mégiscsak jobb, bár a Nouvelle Vague-os feldolgozás se szar...

Secretan 2008.10.16. 15:28:11
Én tudom, hogy ez melyik, és a király az egy elvis-imitátor, aki csak halott zenészek dalát dolgozza fel, én is linkelek:

www.youtube.com/watch?v=ujP96HKL2rE
Aldi Meola, mondja Lam, aztán még ő kér elnézést, de erre nincs bocsánat. Innen üzenem, hogy ha a megtalállak, kibelezlek egy gitárnyakkal!..
Csokigyár 2008.10.03 11:39:45
OurFashion Új divatikonok 2008.09.29 09:59:00
Az ex James Bond, Sean Connery lesz a Louis Vuitton új arca a következő kampányukban. Sean azt nyilatkozta, örül a felkérésnek és legalább így már lesz alibije miért hordj LV kiegészítőket.A Harry Potter Emma Watson-ját nemrég fotózták a Vogue Italiába (Grace Kellyként), és a…..
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..
Skynet Joey-rajongó, és ezért nehezményezte az alábbi félrefordítást:A Jóbarátok c. sorozatból ismert Joey Tribbiani életének további epizódjait követhettük nyomon a 'Joey' c. sorozatban. A magyar fordítás enyhén szólva is rettenetes volt, különös tekintettel egy bizonyos…..
Csokigyár 2008.09.24 13:30:55